حلول ماه پر فیض شعبان، ماه آمادگی برای دعوت به مهمانی بزرگ خدا برهمگان گرامی باد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۶۷۵۲۰
يکشنبه ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۵

به همت امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی، کانون کارآفرینی و صنایع خلّاق با همکاری دبیرخانه شبکه ملی خلّاق و کارآفرین سازمان‌های مردم‌نهاد وزارت ورزش و جوانان کارگاه «تفکر خلّاق و تفکر نقاد» در دانشگاه آزاد اصفهان برگزار شد.

مدیر گروه کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان در این نشست گفت: همزمان با روز کارآفرینی و اقتصاد مقاومتی، کانون کارآفرینی و صنایع خلّاق و امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اصفهان با همکاری دبیرخانه شبکه ملی خلّاق و کارآفرین سازمان‌های مردم‌نهاد وزارت ورزش و جوانان، کارگاه تفکر خلاق و تفکر نقاد را درراستای تقویت نوآوری و خلّاقیت در دانشجویان کارگاه تفکر خلّاق و نقاد را برگزار کردند.

اکرم‌السادات میرممتاز بیان کرد: در این رویداد، علیرضا جمشیدی عضو هیئت علمی دانشگاه و مدرس دوره به اهمیت تفکر خلّاق و نقاد در حل مسائل، تصمیم‌گیری و نوآوری اشاره کرد و ضمن تبیین تفاوت‌ها و ارتباط میان این دو نوع تفکر به بررسی کاربردهای عملی آن در زندگی شخصی، محیط کار و کسب‌وکار پرداخت.

وی افزود: در ادامه، نمونه‌هایی از تأثیر تفکر خلاق در شرکت‌های موفقی مانند اپل، تسلا، اسپیس‌ایکس و برندهای تبلیغاتی نوآور برای شرکت‌کنندگان ارائه شد. همچنین، موانع تفکر خلّاق و راه‌های غلبه بر آن مورد بررسی قرار گرفت.

مدیر گروه کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان عنوان کرد: در پایان در این کارگاه به‌دلیل درک بهتر دانشجویان و تجربه انجام تمرین‌های عملی، تکنیک‌هایی مانند شش کلاه تفکر، مدل SCAMPER و تفکر طراحی معرفی شدند که مورد استقبال قرار گرفت.

 

نماینده مؤسسه مردم نهاد و شرکت خلّاق علم‌پژوهان جوان نصف جهان هم به اهمیت نقش سازمان‌های مردم‌نهاد جوانان و شرکت‌های خلاق در پیشبرد نوآوری، کارآفرینی و توسعه اجتماعی پرداخت.

منصوره صادقی تأکید کرد: سمن‌های(سازمان‌های مردم نهاد ngoها) جوانان به‌عنوان بسترهای پویای اجتماعی، با بهره‌گیری از تفکر خلّاق و نقاد می‌توانند زمینه‌ساز تحولات مهمی در حوزه‌های مختلف شوند.

وی با اشاره به تجربیات موفق در این حوزه، عنوان کرد: شرکت‌های خلّاق و سازمان‌های مردم‌نهاد، در کنار یکدیگر، می‌توانند با استفاده از تفکر خلّاق و نقاد، مسیر رشد اقتصادی و اجتماعی کشور را هموار کنند.

نماینده مؤسسه مردم نهاد و شرکت خلّاق علم‌پژوهان جوان نصف جهان خاطرنشان کرد: سمن‌ها با ارتباطات گسترده و انگیزه جوانان و شرکت‌های خلّاق با نوآوری و دانش روز می‌توانند دستاوردهای ارزشمندی در زمینه کارآفرینی، اشتغال‌زایی و توسعه پایدار ایجاد کنند.

به گزارش آنا، کارگاه «تفکر خلّاق و تفکر نقاد» فرصتی ارزشمند برای دانشجویان و علاقه‌مندان به کارآفرینی بود تا با مهارت‌های تفکر خلّاق و نقاد آشنا شده و از آنها در مسیر پیشرفت فردی و حرفه‌ای خود بهره ببرند. بدون تردید، چنین برنامه‌هایی می‌تواند در تقویت اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی کشور نقش بسزایی داشته باشد.

ارسال نظرات