تازه ها
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی گفت: توجه به اشتغال اقشار نیازمند و تسهیلگری در این حوزه با بهرهگیری از ظرفیتهای موجود از اولویت های مورد نظر در حمایت از جامعه هدف کمیته امداد و سایر اقشار نیازمند است.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی گفت: توجه به اشتغال اقشار نیازمند و تسهیلگری در این حوزه با بهرهگیری از ظرفیتهای موجود از اولویت های مورد نظر در حمایت از جامعه هدف کمیته امداد و سایر اقشار نیازمند است.
به گزارش بازارکار از خبرگزاری فارس از زنجان، مصطفی طاهری نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی در بازدید از طرحهای اشتغالزایی کمیته امداد استان زنجان، اظهار کرد: توجه به اشتغال اقشار نیازمند و تسهیلگری در این حوزه با بهرهگیری از ظرفیتهای موجود از اولویتهای مورد نظر در حمایت از جامعه هدف کمیته امداد و سایر اقشار نیازمند است.
وی ادامه داد: با همین رویکرد بازاریابی برای طرحهای اشتغال کمیته امداد به عنوان یک اولویت مهم که میتواند پایداری طرحهای اشتغال ایجاد شده و درامدزایی بیشتر آنها را تضمین کند دنبال میشود.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی، افزود: توسعه و فعالسازی واحدهای تولیدی و کارگاههای کوچک اشتغالزایی را یکی از اقدامات مفید برای بهبود فضای کسب و کار و ایجاد اشتغال دانست و بر حمایت از صنایع کوچک و اشتغال خرد در قالب کارگاههای تولیدی مددجویان تحت حمایت کمیته امداد و اقشار نیازمند تاکید کرد.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان نیز در این بازدید اظهار کرد: به برکت نظام جمهوری اسلامی اتفاقات بزرگی در حوزه رسیدگی به اقشار نیازمند با رویکرد توانمندسازی انجام شده است.
وی با اشاره به توجه ویژه دولت به مناطق محروم و روستایی اضافه کرد: توجه ویژه دولت به مناطق محروم روستایی نه تنها موجب بازگشت معکوس شده بلکه اشتغالزایی را هم به دنبال داشته و با همین رویکرد و در قالب تفاهم نامه همکاری فی ما بین کمیته امداد و استانداری زنجان، این نهاد آمادگی لازم برای توسعه اشتغال در این مناطق را دارد.
صالحی با اشاره به برنامه کمیته امداد در راستای تقویت اشتغال در روستاها افزود: آماده سرمایهگذاری در این بخش هستیم و برای عملیاتی شدن این موضوع برنامه ریزی و اقدام موثری از طریق این نهاد انجام میشود.
مدیرکل کمیته امداد استان با تاکید بر اینکه ایجاد اشتغال مددجویان این نهاد به صورت هدفمند انجام میشود، ادامه داد: بررسی کامل توانمندی خانوادهها از لحاظ درآمدی، ملاک خروج خانوادهها از چرخه حمایتی امداد بوده ورویکرد این نهاد استمرار حمایتهای اقتصادی ومعیشتی خانوادهها تا زمان اطمینان از توانمندی آنان ادامه مییابد.
صالحی با اشاره به اینکه در راستای پایدارسازی اشتغال مددجویان نظارتهای لازم بر طرحهای اجرا شده انجام میشود، افزود: در نتیجه اقدامات صورت گرفته در سال جاری ۶۸۴ خانواده و مجری طرح اشتغال خودکفا شده و از چرخه حمایت این نهاد خارج شدهاند.
ارسال نظرات