تازه ها
روحالله طالبی توتی، معاون پژوهشی و مطالعات صنعتی دانشگاه علم و صنعت در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با این که دانشگاه علم و صنعت برای توانمندسازی دانشجویان و حمایت از فرصتهای مطالعاتی چه اقداماتی انجام داده است، اظهار کرد: فرصتهای مطالعاتی هم برای دانشجویان و هم برای اساتید در نظر گرفته شده است. البته در این زمینه قوانین بالادستی خاصی وجود دارد که باید رعایت شوند و مسئولیت این برنامهها زیر نظر معاونت آموزشی دانشگاه است.
وی بیان کرد: دانشگاه علم و صنعت در حوزه پژوهش و مرجعیت علمی تلاشهای قابل توجهی داشته است. به عنوان مثال، ما ۱۰نوع گرنت متنوع برای اساتید و دانشجویان تعریف کردهایم. این گرنتها شامل مواردی مانند گرنت مقالات پراستناد، مقالات داغ، و پروژههای کیفی است که هدف آن تقویت کیفیت تحقیقات و ارتقای مرجعیت علمی است.
طالبی توتی ادامه داد: برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی نیز گرنتهایی در نظر گرفته شده است؛ به عنوان مثال، برای دانشجویان کارشناسی ارشد ۵ میلیون تومان و برای دانشجویان دکتری ۱۰میلیون تومان در نظر گرفته شده است.
وی مطرح کرد: این مبالغ به تجهیز و انجام پژوهشهای کاربردی و تجربی دانشجویان کمک خواهد کرد. همچنین، برای محققین پسادکتری نیز حمایتهای مالی اختصاص دادهایم. اگر این پژوهشها به نتایج عملیاتی برسند (مثلاً محصولات با سطح آمادگی فناوری TRL ۴ تا ۶)، حمایتهای بیشتری ارائه خواهد شد.
طالبی توتی با اشاره به هزینههای فرصتهای مطالعاتی خاطرنشان کرد: هزینه فرصتهای مطالعاتی بسیار بالاست؛ بهطور مثال، حضور یک استاد به همراه خانواده در یک دوره ۹ماهه در یک کشور پیشرفته ممکن است ۳ تا ۴ میلیارد تومان هزینه داشته باشد. این موضوع دانشگاهها را با محدودیتهای بودجهای مواجه کرده است. ما در حال بازنگری آییننامهها و بهبود شرایط مالی برای تسهیل این امر هستیم.
معاون پژوهشی و مطالعات صنعتی دانشگاه علم و صنعت در پاسخ به این سوال که آیا دانشگاه علم و صنعت برنامهای برای حمایت از سربازان نخبه دارد یا خیر، عنوان کرد: بله، حمایت از سربازان نخبه یکی از اولویتهای ما است. برای این افراد امکان وجود دارد همچنان در دانشگاه باشند و در حوزههای پژوهشی و صنعتی فعالیت کنند. علاوه بر این، گرنتهایی برای تجهیز آزمایشگاههای مرکزی و دانشکدهها نیز در نظر گرفته شده است.
وی درباره وضعیت قراردادهای دانشگاه علم و صنعت با صنایع گفت: دانشگاه علم و صنعت در سال گذشته از نظر حجم قراردادها و وصولیها، رتبه اول را در میان دانشگاههای صنعتی کشور کسب کرد. ما با صنایع مختلف قراردادهای متنوعی امضا و یک سیستم مدیریت چابک برای این قراردادها ایجاد کردهایم. این ساختار شامل واحدهای حقوقی، مالی، و بیمه است که فرآیندهای اجرایی را تسریع خواهد کرد.
طالبی توتی در رابطه با عملیاتی کردن فرمایشات رهبری درباره «خیز جدید علمی» در دانشگاه علم و صنعت اظهار کرد: ما در راستای تحقق جهش علمی مورد تأکید رهبری، برنامههایی مانند گرنتهای پژوهشی، تقویت فرصتهای مطالعاتی، و حمایت از دانشجویان و اساتید نخبه را اجرا کردهایم. این اقدامات با هدف هدایت جامعه علمی کشور به سوی پژوهشهای کیفی و کاربردی صورت گرفته است.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات