دومین رویداد ملی «صدرا» (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) از سوم تا پنجم خرداد ۱۴۰۴ با حضور ۱۰۰ شرکت تولیدی و صنعتی در دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه برگزار میشود.
در راستای سلسله نشست های صنایع خلاق در عرصه بینالملل، نشست تخصصی «انتقال تجربه در حمایت از ایده های نوآورانه صنایع خلاق در کشور آلمان» توسط پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی برگزار می شود.
کنگره و نمایشگاه بینالمللی هوش مصنوعی با عنوان «کیش آی ویژن ۲۰۲۵» توسط پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی از ۱۱ تا ۱۴ شهریور ماه ۱۴۰۴ در مرکز همایشها و نمایشگاههای بینالمللی کیش برگزارمیشود.
اقتصاد خلاق به عنوان یکی از محرکهای اصلی رشد اقتصادی، نقش مهمی در توسعه پایدار و اشتغالزایی ایفا میکند. این مدل اقتصادی با تکیه بر نوآوری، فرهنگ و فناوری، فرصتهای جدیدی برای کسبوکارها ایجاد کرده و باعث افزایش ارزشافزوده در صنایع مختلف میشود. در این مقاله، به بررسی مفهوم اقتصاد خلاق مزایا، چالشها و تأثیر آن بر آینده اقتصاد جهانی میپردازیم.
خدیجه جدا، در رویداد تخصصی صنایع خلاق و فرهنگی پارکهای علم و فناوری کشور صنایع خلاق گفت: صنایع خلاق تنها یک ابزار اقتصادی نبوده و نمایانگر قدرت نرم یک کشور هستند. در دنیایی که اقتصادهای سنتی به بنبستهای ساختاری رسیدهاند، این صنایع میتوانند موتور محرک اقتصادهای پویا باشند.
عضو حقوقدان شورای نگهبان بر همراهی و پشتیبانی راهبردی و تخصصی از این مرکز بهمنظور تسهیلگری و مانعزدایی در عرصه صنایع فرهنگی، خلاق و زیستبوم فرهنگی و حمایت از فعالان این عرصه تأکید کرد.