رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا گفت: کارآگاهان کلاهبرداری را که به بهانه صادرات در زمینه شیلات و دامداری توانسته بود از ۱۲ شهروند ۳۵۰ میلیارد ریال اخاذی کند را شناسایی و دستگیر کردند.
ارسال پیامک حاوی لینک های آلوده یا تماس با عناوین مختلف با افراد با بهانههای متفاوت، از جمله مهم ترین روش های کلاهبرداران سایبری است که سال هاست حساب هموطنان ما را خالی میکند، در حالیکه با دانستن چند نکته میتوان از وقوع این کلاهبرداریها جلوگیری کرد.
رئیس پلیس راهور فراجا با بیان این که بیش از ۱۷ میلیون تخلف در جاده های درون و برون شهری کشور به ثبت رسید اعلام کرد که با پایان طرح نوروزی ۱۴۰۴، افزایش ۳۰ درصدی جریمهها که از ۲۵ اسفند آغاز شده بود، از ۲۰ فروردین به حالت عادی بازگشت.
مطابق مقررات، پرداخت خسارت زیاندیدگان در بیمههای اتومبیل منوط به دارا بودن معاینه فنی نیست و شرکتهای بیمه مکلفند با رعایت سایر شرایط و مقررات نسبت به رسیدگی و پرداخت خسارتها اقدام کنند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران گفت: پیامکهای جعلی سود سهام عدالت یکی از ترفندهای کلاهبرداری برای دسترسی به اطلاعات اشخاص است.
سرپرست مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا هشدار داد
سرپرست مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا به شهروندان توصیه کرد: به پیامکهایی مانند «شما برنده بن کالا، تخفیف بن کالا، قرعه کشی و یا جشنواره شدهاید» توجه نکنید، قطعا اینها دامی برای کلاهبرداری است.