احتمالا رفع فیلتر پلکانی و گام به گام انجام خواهد شد
سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از استارت آپها و شرکتهای دانش بنیان حمایت میکند
حمایتهای کمیته امداد از تولیدات علمی پژوهشگران، نویسندگان و دانشجویان ۷۵ درصد رشد داشت
لزوم توجه ساختارمند و بهرهگیرانه از تجربیات بینالمللی در زمینه هوش مصنوعی
نشست نقش مراکز نوآوری در اکوسیستم فناوری و نوآوری برگزار شد
توانمندسازی بانوان کارآفرین باعث رونق اقتصادی در سطح بینالمللی میشود
پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۰۰۰ شرکت دانشبنیان کوچک تا پایان ۱۴۰۳
پیشنهاد سردبیر
مطالب بیشترویژه
مطالب بیشتردانشجوی رشته مهندسی برق دانشگاه علم و فرهنگ، در اولین جشنواره ایده و اختراعات بوعلی سینا که باهدف شناسایی و تقدیر از مخترعین و ایجاد کانال ارتباطی با سرمایهگذاران ۸ آذرماه برگزار شد، موفق به کسب رتبه اول در این جشنواره شد.
نمایشگاه ملی صنایع دستی سی و هفتمین دوره خود را پشت سر گذاشت و امروز آخرین روز از چهارمین روزی است که همه هنرمندان را در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران گردهم آورده است. این نمایشگاه که برعکس سالهای گذشته بسیار با کیفیت برگزار شد، هنرمندانی شرکت کردند که توانسته بودند بهترین آثارشان را به معرض نمایش و فروش بگذارند به همین سبب استقبال از آن هم به خوبی انجام گرفت.
بانک اطلاعات متخصصین حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات از طریق جمعآوری و طبقهبندی ظرفیتهای منابع انسانی در راستای شناسایی نیروهای متخصص و شایسته راهاندازی شد.
مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان دردومین روزهمایش"جهش تولید،رضایت مشتری و بهره وری پایدار" ضمن رونمایی از نخستین مرکز نوآوری و فناوری صنعت بیمه کشور با تیم های استارتاپی حرفه ای در شرکت بیمه معلم، توسعه فعالیت های دانش بنیان، تسهیل انتقال دانش و فناوری های نوین به صنعت بیمه را از ضرورت های بقاء و سودآوری پایدار برای شرکت های بیمه ای دانست و جهت گیری اساسی صندوق ذخیره را پشتیبانی از تولیدات و خدمات دانش بنیان اعلام نمود.
معاون علمی رئیس جمهور گفت: جایزه روستاآزاد میتواند یک اتفاق جاری و جریان ساز ناظر به حل مشکلات و تحول آفرینی در عرصه حکمرانی کشور باشد.
معاون ستاد علم، فناوری و نوآوری شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: پیشبینی میشود پیش نویس اساسنامه سازمان ملی هوش مصنوعی تا پایان آبان ماه ۱۴۰۳ آماده و به شورا ارائه شود.
طرح ایجاد ارزش افزوده از جلبک دریایی خلیج فارس در واقع تبدیل جلبک دریایی به شش نوع محصول بهداشتی می باشد که با استفاده از ظرفیت صیادان محلی و به کارگیری توان بومی منطقه ای سواحل خلیج فارس صورت می گیرد.
مرکز اطلاعات علمی جهاددانشگاهی با چارکبندی کلیدواژههای مقالات در هر حوزه تخصصی، امکان شناسایی جدیدترین موضوعات را برای پژوهشگران فراهم کرد.