






پیشنهاد سردبیر
مطالب بیشترویژه
مطالب بیشتردومین نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر با هدف ایجاد فضای تعامل میان صاحبان صنایع و دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشگاهی سراسر کشور، از تاریخ ۲۲ تا ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ در محل این دانشگاه برگزار میشود.
مدیر کل مرکز تأمین مالی معاونت علمی از طراحی ۶ الگوی تأمین مالی شرکت های دانش بنیان خبر داد و به تشریح جزییات این برنامه ها پرداخت.
پژوهشگر حوزه هوش مصنوعی با اشاره به نقش محوری هوش مصنوعی در توسعه جهانی، تأکید کرد که گنجاندن این حوزه در نقشه جامع علمی کشور میتواند راهگشای تحولات بزرگ در ایران باشد.
در طرح ساماندهی پژوهشگران مستقل کشور، پژوهشگری مستقل به عنوان شغل حرفه ای در نظام اداری کشور پذیرفته شده اند، این افراد نباید در یک دستگاه دولتی یا خصوصی شاغل باشند، فرد باید دانش آموخته مقطع ارشد و دکتری باشد. این افراد می توانند به عنوان پژوهشگر همکار با دانشگاه ها یا دستگاه ها فعالیت کنند و از مزایای بیمه و پرداخت مالیات بر اساس قوانین کشوری برخوردار میشوند.
در حالی که هوش مصنوعی با سرعت زیادی در حال تحول بخشهای مختلف صنعتی و خدماتی است، نگرانیهایی در مورد از بین رفتن فرصتهای شغلی بهوجود آمده است.بیل گیتس، بنیانگذار شرکت مایکروسافت، معتقد است برخی مشاغل همچنان در برابر گسترش هوش مصنوعی مقاوم باقی میمانند و این فناوری توانایی جایگزینی کامل آنها را ندارد.
با همکاری دانشگاه آزاد و کمیته ملی ربوکاپ، نوزدهمین دوره مسابقات ربوکاپ ایران از ۳۱ فروردین تا دوم اردیبهشت در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار خواهد شد.
رویداد نکستیشن ۲۰۲۵ با هدف بررسی آینده کسب و کارها با حضور هوش مصنوعی و نقش تحولات آینده در اکوسیستم نوآوری،علوم شناختی، هوش مصنوعی و فینتک در دهه پیش رو برگزار می شود.
ژوئیه ۲۰۲۴ ایران سازمان ملی هوش مصنوعی را به عنوان نهاد مستقل زیر نظر رئیس جمهور تأسیس کرد. این ابتکار نشان دهنده بلندپروازی ایران برای تبدیل شدن به یکی از ۱۰ کشور برتر هوش مصنوعی در جهان در دهه آینده است. گسترش هوش مصنوعی ایران بدون بحث نیست. مؤسسات کلیدی مانند دانشگاه صنعتی شریف تحت تحریمهای بینالمللی قرار دارند، زیرا جهان غرب نگران پیشرفتهای فناوری ایران است
یادداشت
مطالب بیشترگزارش روز
مطالب بیشتر