امضای تفاهم نامه همکاری وزارت علوم و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) برای حمایت از ۱۱ هزار کسب و کار فناورانه
بررسی ابعاد پویش روایت مقاومت و پیروزی مردم غزه و لبنان
امیدواریم با رفع تحریم بتوانیم محصولات دانشبنیان را در بازارهای جهانی بیشتر و بهتر عرضه کنیم+ فیلم
هوش مصنوعی، جایگزینی برای خلاقیت روزنامهنگاری نیست
اعلام مهلت ثبتنام دانشآموختگان خارج از کشور در آزمون پیش کارورزی
ثبتنام پذیرش دورههای کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشگاه جامع علمی کاربردی آغاز شد
نهضت توانمندسازی ۵۰ هزار نفر و ایجاد هستههای فناور در استانها اجرا می شود
پیگیری تامین اعتبار فوق العاده ویژه کارکنان آموزش عالی
کسب و کار های زیرزمینی به پژوهشهای زیرزمینی رسید!
پیشنهاد سردبیر
مطالب بیشترویژه
مطالب بیشترپژوهشهای زیرزمینی به ایمیل اساتید رسید؛ مقاله بنویس ۲۰۰ میلیون تومان بگیر! فروش جایگاه نویسندگی در ازای ۴تا ۲۰۰میلیون تومان وپرداخت ۳۰۰ هزار تا ۲میلیون تومان به ازای استناد به مقاله تنها بخشی از پیشنهادات وسوسهکنندهای است که این روزها برای پژوهشگران ارسال میشود.
آیین امضای تفاهمنامه همکاری بین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و صندوق توسعه ملی با حضور دکتر حسین سیمایی، وزیر علوم، و مهدی غضنفری، رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی، برگزار شد.
دانشگاه رازی از میان دانش آموختگان شاخص و ممتاز مقطع دکتری داخل یا خارج کشور غیرشاغل که علاقمند به شرکت در فراخوان پسادکتری نیمسال دوم سال تحصیلی 0414-0413 در زمینه های مندرج در انتهای این اطلاعیه باشند، پژوهشگر میپذیرد.
چهارمین کنفرانس ملی جلبک شناسی ایران با حضور فعالان حوزه صنعت و دانشگاه در تاریخ ۲ و ۳ بهمن امسال در محل سازمان تحقیقات، آموزش و پرورش و توسعه کشاورزی (تهران) برگزار میشود.
رییس جهاددانشگاهی گفت: این نهاد با مشارکت مردم و سرمایهگذاران، طرحهای ناتمام را به سرانجام میرساند و با راهاندازی پروژههایی مانند تولید پلاسما نقشی کلیدی در تحقق خودکفایی کشور ایفا میکند.
معاون اول رئیسجمهور با بیان اینکه دولت چهاردهم، دولتی دانشگاهی است و رئیسجمهور نیز بارها بر ضرورت بهرهگیری از نظرات کارشناسان در دولت تاکید کرده است، گفت: دولت با چالشها و مسائل فراوانی روبرو است و از انجمنها و تشکلهای علمی انتظار داریم با سرمایه ارزشمند علمی خود و تعبیه سازوکارهای لازم به دولت در حل مسائل کلان کشور راهکارهای لازم را ارائه کنند.
سرپرست ادارهکل فرهنگی و اجتماعی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها از حضور ۲۳ هزار معتکف دانشجویی در ۱۴۰ مسجد دانشگاههای کشور در ایام البیض امسال خبر داد و گفت: این حضور در مقایسه با سال گذشته، حدود ۶۰ درصد افزایش داشته است.
در چند سال اخیر صندلیهای دانشگاهها خالی مانده و نظام آموزش عالی برای رفع معضل، راهکار تکمیل ظرفیت را برگزیده اما بررسیها نشان میدهد که این ظرفیتهای خالی به رشتههای پرطرفدار رسیده است.