حجتالاسلام مددی، امام جماعت محله روستای بارده چهارمحال و بختیاری است که با کار تشکیلاتی خود توانسته گرهگشای مشکلات مردم باشد. او از همین طریق برای 185 نفر اشتغالزایی کرده است.
با نگاهی به ویترینهای مختلف فروشگاه ها، سرانجام به ناچار وارد یکی از آنها شد و لباسی را انتخاب کرد. با حالتی ناراحت، لباس را بررسی میکرد. لباسی که بیشتر مناسب چهرههای خارجی بود تا یک زن اصیل ایرانی! او به دنبال مدلی متناسب با فرهنگ و باورهایش بود؛ چیزی که کمتر موفق میشد پیدا کند! این نمونهای از رخدادی است که ممکن است برای بسیاری از اقشار خواهان لباسهای متناسب با فرهنگ ایرانی و اسلامی رخ دهد.
موانعی باعث شد تا فرش ایرانی که روزی جایگاه اول را در جهان داشت و بیش از ۴۰۰ میلیون دلار درآمد برای کشور داشت، این درآمد به یک چهارم برسد و تولیدکنندگان و صادرکنندگان به سختی درحال ادامه فعالیت هستند. در این گزارش به اصلی ترین چالش های این صنعت خواهیم پرداخت.
به گزارش بازارکار به نقل از فارس، بسیاری از افراد پس از گرفتن مدرک دیپلم، تمایل به ادامه تحصیل در دانشگاهها دارند و میخواهند در حین تحصیل از حقوق هم بهره مند شوند، اما به دلیل عدم آشنایی با شرایط دریافت و نحوه اقدام برای دریافت بورسیههای مختلف دچار مشکل شده و موفق به تحصیل در دانشگاه مورد نظر خود نخواهند شد؛ بورسیه صنعتی میتواند برای این افراد بسیار کمک کننده و مفید واقع شود.
استادشاگردی طرحی است که این روزها در برنامه هفتم توسعه گنجانده شده است؛ طرحی که از همان ابتدا با مخالفت گسترده کارگران و فعالان کارگری و حتی نمایندگان مجلس روبهرو شد.
آمارها حاکی از رشد بالاتر نرخ اشتغال نسبت به نرخ مشارکت هستند. به بیان دیگر ظرفیتهای اشتغال نه تنها افراد نوورود به بازار کار را به خود جذب کرده، بلکه برخی بیکاران را نیز وارد عرصه اشتغال کرده است. با این وجود بررسیها نشان میدهد جمعیت شاغل در تابستان سال جاری با وجود رکورد چهارساله اما همچنان پایینتر از رقم تابستان سال 1398 است.
عضو اندیشکده اقتصاد دانشبنیان با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در دیدار با نخبگان برای دومین سال متوالی هدف واقعی مقالات و پژوهشهای علمی را حل مشکلات کشور معرفی کردند، گفت: علیرغم تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری بر پژوهشهای مسالهمحور به عنوان مجرای رسیدن به مرجعیت علمی، توان پژوهشی دانشگاهها و پژوهشگاههای کشور صرف انتشار مقالات علمی پژوهشی شدهاست.
دوران کودکی همه ما با بازی و انواع اسباببازی گره خورده است. بازیهای محلی و اسباببازیهای دستدوز. همه آن بازیچههایی که هر یک به نوبه خود در روند رشد و پویایی ما موثر بودند.
۱۵ اکتبر (۲۳مهر) روز جهانی عصای سفید، روزی است که هرساله در تقویمها تکرار میشود تا نمادی باشد برای نشاندادن اراده، عزم، استقلال و تکریم و نیز فریاد عدالتخواهی و برابری اجتماعی برای معلولانی که از نعمت بینایی محروم هستند اما با چشم دل نعمتهای خداوندی را نوازش میکنند.