از نگاه کارشناسان، آموزش فنی و حرفهای از ارکان مهم ورود افراد به بازار کار و دستیابی به درآمد پایدار به شمار میرود و تربیت نیروی ماهر در بنگاههای اقتصادی موجب افزایش بهرهوری و ارتقای کیفی محصولات میشود.
با ادامه رشد مهاجرت جهانی، آیا جهان آماده است تا از پتانسیل مهارت کارگران مهاجر استفاده کند؟ این سوال در بطن آخرین قسمت از پادکست چالش های جهانی اشتغال قرار دارد که سازمان بین المللی کار از طریق آن راه حل های جهانی را ارایه می نماید. در این سری از پادکست ها که مهارت های منطقه ای در قاره آفریقا مورد بررسی قرار می گیرد، کریستین هافمن (متخص منطقه ای قاره آفریقا) به رابطه پیچیده بین مهاجرت، توسعه مهارت ها و آینده کار می پردازد.
از نگاه کارشناسان، اتصال کسب و کارها و بنگاههای کوچک به بنگاههای بزرگ، افزایش قدرت رقابتپذیری در بازارها را به دنبال دارد و موجب بهبود بازاریابی و فروش محصولات آنها میشود.
طلاق در ایران به دلایل مختلفی شدت گرفته است، از جمله تغییرات فرهنگی و اجتماعی، مشکلات اقتصادی، نارضایتیهای عاطفی و ارتباطی، و فشارهای روانی. همچنین، تغییر نگرشهای نسل جدید به ازدواج و استقلال فردی بیشتر شده است. این عوامل باعث میشوند که افراد راحتتر از گذشته از رابطه خارج شوند.
معاون وزیر صمت در نشست خبری با اصحاب رسانه عنوان کرد: