طی نشستی بررسی شد؛
تازه ها
گفتمان گزارش
طی گزارشی مطرح شد؛
سهم دختران ایرانی از ورودی دانشگاه ۶۲ و سهمشان از بازار کار ۱۴ درصد است
یکی از عجیبترین معادلات در ایران نسبت میان ورود زنان ایرانی به دانشگاه و ورود آنان به بازار کار است. در حالی که برای چندین سال پیاپی است که تعداد ورودی دختران به دانشگاه بیشتر از پسران دانش آموز است، اما به شکلی عجیب، روند جذب آنان در بازار کار مسیری معکوس را پیموده است.
چرا جوانان نسل زد از بازار کار فراری هستند؟
برخلاف نسل پیشین که استرس کاری به بخشی جداییناپذیر از زندگی روزمره آنها تبدیل شده، نسل زی رفاه ذهنی و آرامش فکری خود را به پیمودن مسیر کارآفرینی ترجیح میدهند.
راهنمای کامل تاسیس آژانس مسافرتی: مراحل و چالشها
چگونه یک آژانس مسافرتی تاسیس کنیم؟
اگر جزو علاقهمندان به سفر و ماجراجویی هستید و به کار کردن در صنعت گردشگری علاقه دارید، راهاندازی یک آژانس مسافرتی میتواند شغل مناسب و پردرآمدی برای شما باشد.
درآمد پایین مشاغل سخت در ایران نسبت به دیگر کشورها
بر اساس آمار و مشاهدات برخی مشاغل سخت با آن که در ایران درآمد پایینتری نسبت به برخی کشورهای همسایه دارند، اما در مقایسه با هزینههای معیشتی و سربار، شرایط کار در ایران مطلوبتر است.
طی گزارشی بررسی شد؛
روندهای جدید در کارآفرینی
کارآفرینی در دهه اخیر به یکی از مهمترین جنبههای دنیای کسبوکار تبدیل شده است. با ظهور فناوریهای نوین و تغییرات سریع در بازار، کارآفرینان باید خود را با این تغییرات هماهنگ کنند تا در رقابت باقی بمانند. در این مطلب، به بررسی روندهای جدید در کارآفرینی میپردازیم که شما را در مسیر موفقیت قرار میدهند و به شما کمک میکنند تا کسبوکار خود را در سال ۲۰۲۴ و بعد از آن به خوبی مدیریت کنید.
پنج شغل برتر در یک دهه آینده کدامند؟
پیشبینی میشود که پیشرفت سریع در فناوریهای جدید مانند چگونگی پردازش کلاندادهها، رایانش ابری و هوش مصنوعی تغییراتی اساسی در بازار کار ایجاد کند. ورود فناوریهای جدید به اقتصاد، در سراسر اقتصاد تحرک ایجاد میکند و در حالی که برخی مشاغل از بین میروند، برخی مشاغل جدید نیز ایجاد میشوند.
راه اندازی کسب و کار با ۱۰۰ میلیون تومان؛ ۱۰ ایده پولساز
امروزه با توجه به شرایط اقتصادی، بسیاری از افراد به دنبال راهاندازی کسبوکارهایی هستند که بتوانند با سرمایه کم، درآمدی پایدار ایجاد کنند.
سواد رسانهای؛ حلقه مفقوده در نظام آموزشی؛
لزوم توجه به سواد رسانهای در نظام تعلیم و تربیت کشور
در عصر اطلاعات، مفهوم تربیت به خانواده، مدرسه و جامعه ختم نمیشود و رسانهها جایگاه ویژهای را در زندگی کودکان و نوجوانان بازکردهاند، بنابراین نیاز است در مدارس و نظام آموزشی به ارتقای مهارت سواد رسانهای، تربیت رسانهای دانشآموزان و والدین توجه ویژهای شود.
گفتاری در باب ضرورتهای نظام آموزشی کشور؛
آزمون سراسری و دغدغه ای بنام عدالت آموزشی
بحث عدالت آموزشی و کیفیت و اثربخشی مدارس دولتی موضوع حائزاهمیتی است.مسألهای که یکی از جلوههای مهم بیعدالتی آموزشی و فاصله عمیق بین کیفیت مدارس دولتی عادی با مدارس خاص را نشان میدهد چرا که عدالت آموزشی و دسترسی برابر همگان به فرصتهای آموزشی برابر، یک اصل مهم در نظام حکمرانی است و مقدمه عدالت اجتماعی محسوب میشود و هرساله این موضوع با یک پایان باز باقی میماند و ۸۵ درصد دانشآموزی که در این مدرسهها به امید آیندهای بهتر مشغول تحصیلند.
۱بعدی
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترسخنان شنیدنی مدیر عامل شرکت کشت و صنعت روژین تاک در نشست یک تجربه:
کد بانو ها و خانم های خانه کارشناسان کیفیت و تضمین کننده فروش ما هستند