بنیاد سینمایی فارابی که وارد پنجمین دهه عمر خود شده چند سالی است با اما و اگرهای زیادی بر سر بود و نبودش و یا نحوه عملکردش مواجه شده است، حاشیههای متعدد این مجموعه از بُعد مالی و غیرمالی گاهی چنان بحثبرانگیز شده که ماهیت وجودی بنیاد را در تیررس انتقادها قرار داده و از آنجا که سینماگران زیادی نسبت به برخوردهای خودی و ناخودی مدیران آن گله داشتند، تعطیلی بنیاد سینمایی فارابی یکی از پیشنهادهای پرتکرار آنها در این سالها بوده است. اما حالا مدیران جدید، هم بر حکمرانی نرم در سینما تاکید میکنند و هم بر ضرورت بازنگری جدی در فارابی. پرسش این است که این دو چگونه قرار است در چنین مجموعهای اجرا شوند؟
کی از پیشکسوتان سینما، تئاتر و تلویزیون با تأکید بر اینکه وضع هنرمندان مملکت خوب نیست، گفت: 42 سال است که در رادیو کار میکنم و هیچ کس نگفته تو چرا بازنشسته نشدهای؛ و هیچ کس هم نگفته چرا استخدام نشدهای.
24 آبان روز کتاب و کتاب خوانی در ایران می باشد؛ اما تا یک هفته بعد از آن هفته کتاب خوانی نامیده شده است. روز جهانی کتاب خوانی 24 آپریل می باشد. این روز مصادف با روز مرگ ویلیام شکسپیر و سروانتس می باشد. تاریخ روز جهانی کتاب خوانی سال 1995 توسط یونسکو تعیین شده است. به همین مناسبت مصاحبه ای ترتیب دادیم با دکتر فردین شورج ،کارآفرین آموزشی و نویسنده 40 جلد کتاب در حوزه های مختلف که شمارا به خواندن آن دعوت می کنم.
آیین تکریم و معارفه معاون امور رسانهای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی احمدی مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرکل حوزه وزارتی و جمعی از مدیران معاونت امور رسانهای و تبلیغات امروز سهشنبه (اول آبان) برگزار شد.
سیامین نشست مستندهای ایرانشناسی اشا با نمایش مستند «نقل زندگی» ساخته آرتا تاری با حضور لاله تقیان، داود فتحعلی بیگی، محمدحسین ناصربخت و آرتا تاری و پریسا سیمین مهر در ساختمان نظام پزشکی کرج برگزار شد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه فرهنگ کار در اسلام دارای اهمیت و جایگاه ویژهای است، اظهار داشت: واژه «عمل» ۳۶۶ مرتبه، واژه «کسب» ۶۶ مرتبه، واژه «سعی» ۳۰ مرتبه، واژه «جهد» با مشتقاتش ۴۱ مرتبه، واژه «فعل» ۱۰۷ مرتبه و واژه «شغل» با مشتقاتش دو بار در قرآن ذکر شده است و اینها کلیدواژههایی هستند که میتوان در آنها تامل کرد.
در اختتامیه جشنواره مطرح شد؛ نخستین جشنواره فرهنگی- هنری «اتقان» با هدف ارتقای فرهنگ کار و تلاش و تبدیل آن به گفتمان عمومی توسط معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت تعاون؛ کار و رفاه اجتماعی و با همکاری حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد.