تازه ها
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با اشاره به نیاز بازار به نیروی کار ماهر بخصوص در بخش خصوصی و صنایع مختلف کشور گفت: ۱۰۰ مرکز در قالب طرح قطب مهارتی در کشور با صورت مشارکتی و هیات امنایی فعالیت خواهند کرد.
به گزارش خبرنگار ایرنا غلامحسین محمدی روز پنجشنبه در نشست بررسی مشکلات مراکز فنی و حرفهای آبادان و خرمشهر در سازمان منطقه آزاد اروند اظهار کرد: تامین مالی، تجهیزات و نوسازی مراکز فنی و حرفهای برعهده صنعت خواهد بود که این مهم باعث پایدار و تقاضا محور شدن مراکز فنی و حرفهای در کشور خواهد شد.
محمدی گفت: ایجاد پنج مجموعه به عنوان فرصت سرمایه گذاری برای شکل دهی مراکز پیشرفته مهارتی و مراکز سنجش صلاحیت و سه مرکز هیات امنایی با مشارکت فعالان اقتصادی در استان خوزستان هدف گذاری شده است.
وی به فعالیت ۷۰۰ مرکز فنی و حرفهای در کشور اشاره و بیان کرد: به منظور کاهش بیکاری در کشور و تحقق ۷۰ هزار شغل در صنایع پایین دستی بنگاههای اقتصادی را شریک خود قرار دهیم.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور توجه به دیپلماسی آموزشی با توجه به همجواری با کشور عراق در منطقه آزاد اروند را مورد تاکید قرار دارد و افزود: ایجاد کارگاههای آموزشی خودروهای سواری داخلی و خارجی با توجه به وجود ۴۵ هزار خودروی اروندی و شناورها دریایی در آبادان و ایجاد مرکز آموزشی هتل داری در خرمشهر به صورت هیات امنایی در دستور کار قرار دارد.
معاون وزیرکار: فعالیت ۱۰۰ مرکز در قالب طرح قطب مهارتی در کشور
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند نیز گفت: مراکز فنی و حرفهای در منطقه آزاد اروند دارای امکانات و ظرفیتهای بالقوه تجهیزاتی، مهارتی، جمعیتی، فرهنگی و خدماتدهی هستند.
حجتالاسلام هادی زرشناس اظهار کرد: شهرهای آبادان و خرمشهر دارای ۶ مرکز دولتی و ۱۷۰ مرکز غیردولتی فنی و حرفهای هستند و رشتههای مختلفی را به کارآموزان آموزش میدهند.
وی افزود: در سال جاری ۳۰ میلیارد ریا از سوی سازمان منطقه آزاد اروند به مراکز فنی و حرفهای در شهرهای آبادان و خرمشهر برای تجهیز کارگاهها و خرید وسایل هزینه شده است.
یکی از نمایندگان مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر مهارت محور بودن آموزشهای فنی و حرفهای گفت:رکن اساسی فنی و حرفهای آموزش است که باعث اشتغال مستمر، کارآفرینی و اقتصاد پویا خواهد شد.
سید محمد مولوی ادامه داد: با پیگیریهای انجام شده در ۲ شهرستان آبادان و خرمشهر آماده هم افزایی و گسترش آموزشهای فنی و حرفهای هستیم و تحقق آن نیاز به نیروی انسانی و تکمیل تجهیزات کارگاهی است.
نماینده مردم شهرستان خرمشهر در مجلس شورای اسلامی آبادان و خرمشهر را دروازه ورود صنعت به کشور دانست و گفت: اولین دودکش صنعتی خاورمیانه در این منطقه روشن شد.
مصطفی مطورزاده افزود: در جنگ تحمیلی نیروهای متخصص پالایشگاه آبادان پالایشگاههای بمباران شده را تعمیر و راهاندازی میکردند که این نشاندهنده پتانسیل آموزش و مهارت است.
بیشتر بخوانید
معاون وزیر کار: زنجیره توسعه فناوریهای راهبردی با مهارت آموزی تکمیل میشود
هشت طرح مهارتی در خوزستان باحضور معاون وزیر کار به بهرهبرداری رسید
منطقه آزاد اروند با مساحت ۳۷ هزار و ۴۰۰ هکتار در شمال غربی خلیج فارس شامل شهرهای آبادان، خرمشهر و مینوشهر (جزیره مینو) در محل تلاقی رودخانههای اروند و کارون واقع است.
این منطقه در همجواری با کشورهای عراق و کویت با داشتن ظرفیتهای مناسب نظیر حمل و نقل جاده ای، ریلی، دریایی و هوایی از اهمیت ویژهای برخوردار است.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات