السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۰۰۴۹

مهارت‌آموزی، کلید اشتغال پایدار در کشور است

دبیر رویداد ملی «صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» (صدرا) گفت:صدرا از سال ۱۴۰۱ با ۳۰ شرکت آغاز شد و در دوره دوم به ۷۵ شرکت تخصصی رسید.
دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۸

به گزارش بازارکار، در افتتاحیه رویداد ملی «صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» (صدرا) اظهار کرد: هدف از گردهمایی رویداد صدرا، ارتقای مهارت‌های تخصصی و عملی دانشجویان، و ایجاد پیوندی پویا بین دانشگاه و صنعت است، شعار ما در این رویداد مهارت‌آموزی برای فردای بهتر است، خانواده‌ها از تحصیل فرزندان خود انتظار دارند که علاوه بر دانش نظری، مهارت‌های تخصصی بیاموزند، از ارتقای اجتماعی و فرهنگی بهره‌مند شوند، استقلال و مسئولیت‌پذیری پیدا کنند و در نهایت آینده شغلی مطمئنی داشته باشند، آن‌چه در گذشته مدرک تحصیلی یک دانشگاه معتبر برای ورود به بازار کار کفایت می‌کرد، امروزه بدون تسلط عملی و تجربه محیط واقعی کار ناکافی است.

وی افزود: همان‌طور که استاد برجسته مهندسی مکانیک، محمود فرزین، ده سال پیش گفت «کشور ما دیگر به مهندس خودکار به‌دست نیاز ندارد؛ بلکه مهندس آچار به‌دست می‌خواهد.» امروز توانایی و مهارت عملی لازمه‌ی رشد دانشجو در فضای رقابتی بازار کار است، دانشگاه آزاد اسلامی نجف‌آباد وحد مستقل کشوری این ضرورت را از سال‌ها قبل دریافته و با سیاست‌گذاری هیئت‌رئیسه، بر ارزش‌گذاری مهارت‌آموزی تأکید کرده است.

دبیر رویداد ملی «صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» (صدرا) تصریح کرد: طرح «پویش» با شعار «فرصتی بی‌نظیر برای تحصیل مهارت‌محور و اشتغال هم‌زمان» خلأ اصلی آموزش عالی کشور را پر کرده است، در این طرح، دانشجو هم‌زمان با تحصیل دروس نظری، وارد محیط واقعی کار در صنعت می‌شود و مهارت‌های عملی فرا می‌گیرد. این مدل به‌گونه‌ای طراحی شده که آموزش دانشگاهی و نیازمندی‌های بازار کار همسو شوند.

اکبری خاطرنشان کرد: برای بهره‌مندی از طرح پویش، دانشجو ابتدا در سامانه صدرا ثبت‌نام و اطلاعات خود را تکمیل می‌کند. شرکت‌های صنعتی نیازمندی‌های خود را اعلام می‌کنند و در صورت تمایل، با دانشجو مصاحبه به‌عمل می‌آورند. سپس یک قرارداد سه‌جانبه میان دانشجو، دانشگاه و شرکت منعقد می‌شود؛ این قرارداد به‌عنوان «درس کارآموزی» معتبر است، بدون پرداخت شهریه‌ی جداگانه. حق‌الزحمه مصوب شرکت به حساب دانشگاه واریز و از شهریه دانشجو کسر می‌گردد. در پایان دوره، قرارداد تسویه و پرونده آموزشی دانشجو بسته می‌شود.

وی بیان کرد: صدرا از سال ۱۴۰۱ با ۳۰ شرکت آغاز شد و در دوره دوم به ۷۵ شرکت تخصصی رسید. دوره پنجم، در آبان‌ماه گذشته، میزبان ۸۲ شرکت عمومی و تخصصی بود. امروز در ششمین دوره با افتخار میزبان ۴۵ شرکت صنعتی و فناور هستیم. این رشد تدریجی نشان‌دهنده استقبال صنعت و دانشگاه از این مدل همکاری است.

ارسال نظرات