
تازه ها
پیام رئیس جمهور به سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان / مناظره، بستر پرورش نسلی آگاه و منتقد و مسئولیت پذیر
در پیام رئیس جمهور به سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان که توسط رئیس جهاددانشگاهی قرائت شد، آمده است: در جهان امروز به دلیل پیچیدگی مسائل و تنوع دیدگاهها بیش از هر زمان دیگری نیازمند تعامل تبادل افکار و اندیشه و بهره گیری از خرد جمعی برای حل چالشها هستیم این رویداد که پس از چندین دوره برگزاری، اکنون به یک سنت حسنه و بستری برای گفت وگوی سازنده و آگاهی بخش تبدیل شده، میتواند نقش مهمی در تربیت نسلی آگاه، منتقد و مسئولیت پذیر ایفا کند.
پیام رئیس جمهور به سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان / مناظره، بستر پرورش نسلی آگاه و منتقد و مسئولیت پذیر
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، مراسم اختتامیه اولین دوره مسابقات بینالمللی مناظره دانشجویی به زبان انگلیسی و سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران با قرائت پیام رئیس جمهور توسط دکتر علی منتظری رئیس جهاددانشگاهی، به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی امروز، ۶ خردادماه در دانشگاه علم و فرهنگ در حال برگزاری است.
در متن پیام آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
در جهان امروز به دلیل پیچیدگی مسائل و تنوع دیدگاهها بیش از هر زمان دیگری نیازمند تعامل تبادل افکار و اندیشه و بهره گیری از خرد جمعی برای حل چالشها هستیم این رویداد که پس از چندین دوره برگزاری، اکنون به یک سنت حسنه و بستری برای گفت وگوی سازنده و آگاهی بخش تبدیل شده، میتواند نقش مهمی در تربیت نسلی آگاه، منتقد و مسئولیت پذیر ایفا کند.
مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران، نه تنها فرصتی برای محک زدن تواناییهای علمی و استدلالی دانشجویان، بلکه فرصتی ارزنده برای تمرین و ممارست آداب گفتگو، احترام به نظرات مخالف و افزایش آستانه تحمل پذیری، تقویت روحیه نقدپذیری و درک و همنوایی با غیر است. این مسابقات به شما دانشجویان عزیز میآموزد که چگونه با استدلال منطقی و ارائه مستندات معتبر از دیدگاههای خود دفاع کنید و در عین حال به دیدگاههای دیگران توجه نمایید. این فرایند، اساس شکل گیری یک جامعه پویا، متحد و منسجم است که در آن، اختلاف نظرها و سلایق نه تنها تهدید نیست، بلکه فرصتی برای رشد و تعالی به شمار میروند.
بی تردید، توسعه و تعمیق فرهنگ گفتگو و مناظره در جامعه، به ارتقای سطح آگاهی عمومی، افزایش مشارکت مردم در تصمیم گیریها و تقویت انسجام ملی کمک شایانی خواهد کرد. در شرایط کنونی که کشورمان با مسائل گوناگونی روبه رو است، ترویج این فرهنگ بیش از پیش ضرورت دارد. مناظره میتواند به عنوان ابزاری کارآمد برای حل اختلافات کاهش تنشها و ایجاد همدلی و هم افزایی در جامعه عمل کرده و در نهایت، زمینه ساز تحقق «وفاق ملی» شود.
«گفتمان وفاق ملی» که دولت بر توسعه و تحقق آن در عرصههای مختلف تاکید دارد، صرفاً یک شعار نیست و ضرورتی برای عبور از چالشها و رسیدن به ایرانی آباد و پیشرفته است. کلید دستیابی به این مهم، گفتگو است و دولت با تمام توان حامی تداوم این گونه رویدادهای ارزشمند است.
لازم میدانم از جهاددانشگاهی که در کنار فعالیتهای علمی و فناورانه، طراحی و اجرای برنامههای فاخر فرهنگی را در دانشگاهها پیگیری میکند و همچنین از همه شرکت کنندگان به ویژه دست اندرکاران سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران صمیمانه قدردانی نمایم.
امیدوارم این مسابقات بتواند گامی مؤثر در راستای تحقق اهداف عالی نظام جمهوری اسلامی ایران و سربلندی این مرز و بوم باشد. از خداوند متعال توفیق همگان را در خدمت به توسعه علم و دانش و اعتلای فرهنگ ایران اسلامی خواستارم.
ارسال نظرات