تازه ها
به گزارش ایرنا، واحدهای آموزش و اشتغال در زندانهای استان البرز با هدایت زندانیان به سمت آموزشهای مهارتی درصدد توان افزایی مددجویان برای دوران محکومیت و پس از آن هستند که این رویکرد اثرات مفیدی برای زندانیان و خانوادههای آنان داشته است.
از این رو با توافقات صورت گرفته با سازمان آموزش فنی و حرفهای علاوه بر آموزشهای تخصصی برای اشتغال پس از حبس، در زمان سپری کردن محکومیت نیز کارکرد درآمد زایی دارد.
زندانی وقتی پس از اتمام حبس به اجتماع بر میگردد باید بتواند با مهارتی که فرا گرفته اشتغال ایجاده کرده و یا کارآفرینی کند و این رویه میتواند سکویی برای تغییر سبک زندگی او و خانواده اش باشد.
آموزشهای فنی و حرفهای ارائه شده به زندانیان نه تنها موجب ایجاد اشتغال شده بلکه افزایش آگاهی و تغییر و تقویت روحیه آنها را نیز به دنبال دارد.
دورههای آموزش فنی و حرفهای در زندانها علاوه بر نقش سازنده و تقویت روحیه خودباوری موجب تضمین اشتغال و تامین معاش آینده مددجویان و همچنین بازگشت موثر آنان به جامعه میشود.
مهارت محوری در اصلاح و تربیت زندانیان و ایجاد اشتغال پایدار برای آنان موثر است و از ارتکاب جرم و بازگشت دوباره آنان به زندان جلوگیری میکند و نقش بسزایی در کاهش معضلات اجتماعی دارد.
آنچه از مهارت آموزی نصیب زندانیان شد
مدیرمجتمع ندامتگاهی قزلحصار در این زمینه به خبرنگار ایرنا گفت: با تدابیر انجام شده طی سال جاری ۸۱۷ نفر از زندانیان این ندامتگاه موفق به دریافت مدرک مهارتی آموزش فنی و حرفهای شدند.
"اله کرم عزیزی " گفت: دورههای آموزش فنی و حرفهای به صورت مستمر توسط مربیان اعزامی از اداره کل فنی حرفهای استان البرز در رشتههای مختلف از طریق واحد اشتغال و حرفه آموزی ندامتگاه قزلحصار برای زندانیان در حال برگزاری است.
وی اضافه کرد: تاکنون تعداد زیادی از زندانیان مجتمع ندامتگاهی قزلحصار موفق به اخذ مدرک فنی حرفهای در ۱۰ رشته برقکار ساختمان، پرورش دهنده زنبور عسل، جوشکاری، سرویس و نگهداری خودرو، کمک بتون ساز و بتون ریز، کمک بنای سفت کار، گوهرتراش، نصب کننده دستگاههای تزریق پلاستیک، نصب و تعمیر تلویزیونهای پلاسما ال سی دی و راسته دوزی شده اند.
زندان در بند اشتغال / آیندهای روشن برای مددجویان
عزیزی بیان کرد: دورههای آموزش فنی حرفهای بر اساس تخصص و میزان بازارکار در جامعه تدوین و برگزار میشود.
وی گفت: با ارائه آموزشهای مختلف فنی حرفهای اکنون روزانه بیش از یک هزارو ۵۰۰ زندانی در ۲۰ کارگاه تولیدی این ندامتگاه برای آموزش و کسب درآمد مشغول به کار هستند.
براساس گزارش اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان البرز اکنون آموزشهای مهارتی در سه زندان مستقر در این استان برای مددجویان دنبال میشود که این آموزشها با اشتغالزایی زندانیان پس از آزادی از زندان همراه بوده است.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات