تازه ها
علی صلاحی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: برای اینکه ابریشمبافی زاوین، نوار بافی لاین و گلیمبافی آقداش به ثبت ملی برسد تلاش بسیاری شده و اکنون در انتظار ثبت جهانی منظر تاریخی فرهنگی کلات هستیم.
وی خاطرنشان کرد: وجود آثار ارزشمند تاریخی، طبیعی و صنایع دستی در سطح شهرستان و مناطق مختلف روستایی کلات منجر به آن شده که محور گردشگری در اولویت قرار گیرد.
فرماندار کلات بیان کرد: باید با همت و تلاش مضاعف، گردشگری شهری که میتواند باعث رشد اقتصاد و تولید شغل پایدار برای مردم باشد را توسعه بخشید.
وی تسریع در اجرای پروژه راه باغ کلات «حد فاصل کاخ خورشید و مسجد جامع»، تخصیص اعتبار لازم برای مرمت مسجد جامع، احداث نمایشگاه در ضلع شمالی کاخ خورشید برای عرضه محصولات صنایع دستی و گردشگری، بهسازی و مرمت مسیر قرهسو، تأمین روشنایی ورودی قرهسو، تأمین آب شرب مورد نیاز مردم منطقه، مرمت و ساخت نردبانها برای دسترسی به آبشارهای بالادست را از دیگر درخواستهایی دانست که انتظار داریم در انجام آنها تسریع شود.
صلاحی با بیان اینکه جاذبههای طبیعی و تاریخی کلات موجب شده که همه ساله پذیرای بسیاری از گردشگران در منطقه باشیم، اظهار کرد: با توجه به پتانسیلهایی که شهرستان در جذب گردشگر دارد میطلبد به وضعیت راههای مواصلاتی منطقه توجه بیشتری شود.
تاکنون بالغبر ۱۱۶ اثر تاریخی در شهرستان کلات شناسایی شده که بیش از ۶۴ مورد آن در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده و عمارت خورشید، کتیبه نادری و بند نادری، مسجد کبود، برج ارغوانشاه و... از جمله شاخصترین این آثار است.
شهرستان مرزی کلات با وسعت ۳۵۰۳ کیلومترمربع در فاصله ۱۵۱ کیلومتری از مرکز استان خراسان رضوی قرار دارد. این شهرستان با داشتن ۱۴۳ کیلومتر مرز مشترک با ترکمنستان، دارای سه بخش، چهار شهر، ۶ دهستان و ۳۶ هزار و ۲۳۷ نفر جمعیت بر اساس سرشماری نفوس مسکن در سال ۱۳۹۵ است که ترکیب ۷۰ درصد جمعیت روستایی و ۳۰ درصدی شهری را از آن خود کرده است.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات