حلول ماه پر فیض شعبان، ماه آمادگی برای دعوت به مهمانی بزرگ خدا برهمگان گرامی باد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۶۹۸۲
مراسم اختتامیه هفدهمین رویداد استارتاپی اسلامی ـ قرآنی طلوع برکت با رقابت ۲۲ گروه ایده‌پرداز قرآنی که بیشتر آنها با محور قرار دادن هوش مصنوعی ایده‌ای قرآنی مطرح کرده بودند، برگزار شد.
پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۸

به گزارش بازارکار، مراسم اختتامیه هفدهمین رویداد استارتاپی اسلامی ـ قرآنی طلوع برکت پس از سه روز تلاش ۲۲ گروه ایده‌پرداز و خلاق عصر امروز پنج‌شنبه ۱۸ بهمن ماه با حضور علیرضا کلانتر مهرجردی، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی؛ سیدرضی آقاسیدی، رئیس سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان جهاددانشگاهی(ستفا) و جلیل بیت مشعلی، رئیس سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور در محل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برگزار شد.

در ابتدای این مراسم جلیل بیت مشعلی، رئیس سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور ضمن تشکر از شرکت‌کنندگان، اساتید، حامیان و سرمایه‌گذاران مشارکت کننده در این رویداد قرآنی، گفت: رویداد طلوع برکت این دوره مورد حمایت سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاددانشگاهی(ستفا) است که از رئیس این سازمان قدردانی می‌کنیم. 
وی با اشاره به اینکه پس از چهار سال وقفه، هفدهمین دوره رویداد طلوع برکت امسال برگزار شد، اظهار امیدواری کرد این رویداد خروجی ملموسی داشته و در حوزه قرآنی مؤثر باشد.

بخش تولیدات و فناوری‌های نوین قرآنی در مسابقات قرآن

بیت‌ مشعلی از برگزاری مرحله مقدماتی مسابقات قرآنی دانشجویان جهان اسلام در اسفند ماه امسال و مرحله نهایی این مسابقات در اردیبهشت ماه سال آینده خبر داد و گفت: بخش تولیدات و فناوری‌های نوین قرآنی دانشجویان نیز به این دوره از مسابقات اضافه شده است.

در ادامه سیدرضی آقاسیدی، رئیس سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان جهاددانشگاهی(ستفا) ضمن قدردانی از تمام کسانی که در شرایط حساس کنونی برای امیدآفرینی تلاش می‌کنند، گفت: امیدواریم به برکت اخلاص همه دست‌اندرکاران، طلوع برکت جلوه‌های شاخص و بارزی داشته باشد.

تجمیع ایده‎های قرآنی با خلاقیت و هوش مصنوعی؛ کدام تیم‌ها امتیاز مرکز رشد را کسب می‌کند؟

در جهاددانشگاهی دیواری نداریم

وی ادامه داد: جهاددانشگاهی مولود مبارک انقلاب اسلامی است؛ جهاد یک «نهاد» است در برابر تعابیر متداول سازماندهی؛ یعنی مجموعه‌ای از ارزش‌ها و هنجارها برای نبرد فناورانه در پلتفورم فرهنگی ما را دور هم جمع کرده است. ما در جهاددانشگاهی هیچ دیواری نداریم؛ بازآفرینی نهاد قدرت در تشکیلات علم و فناوری کشور پس از انقلاب فرهنگی مطرح بود که جهاددانشگاهی پیشنهاد کرد به جای اینکه فقط اساتید درمورد دانشگاه‌ها تصمیم بگیرند شورایی متشکل از دانشجو ـ کارمند ـ استاد دانشگاه‌ها را اداره کنند که البته این تصمیم در دانشگاه‌ها تضعیف شد.  

آقاسیدی با اشاره به اینکه جهاد همچنان با همان روحیه باقی مانده است و خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) و خبرگزاری بین‌الملی قرآن(ایکنا) به عنوان تنها خبرگزاری بین‌المللی قرآن کریم همچنان دانشجو محور هستند، تصریح کرد: مرکز فناوری و نوآوری جهاددانشگاهی (ستفا) به عنوان تشکیلاتی بدون مرز، دیوار و محدودیت میزبان شما دانشجویان بوده و در کوچه بلخ کنار دانشگاه تهران آماده استقبال از شما است.

وی با تأکید بر اینکه سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان جهاددانشگاهی همه ابزارهای لازم برای حمایت از دانشجویان خلاق را دارد، گفت: جهاددانشگاهی هشت نهاد تأمین مالی، سه صندوق پژوهش و فناوری و به پهنه کشور دفتر در دانشگاه‌ها و ... دارد که همه متعلق به دانشجویان است که به عنوان موتور محرکه و سیستم انگیزشی این تشکیلات می‌تواند از این امکانات استفاده کنند.

آقاسیدی تصریح کرد: جهاددانشگاهی سه پارک علم و فناوری، ۳۲ مرکز رشد و ۵۰ مرکز نوآوری و شکوفایی و همه امکانات لازم را دارد که بتوانیم به شما کمک کنیم تا به نقطه درخشش خودتان برسید و امیدواریم با همت و انگیزه شما بتوانیم به برکت عنوان طلوع برکت، طلوع شما عزیزان را شاهد باشیم. 

تجمیع ایده‎های قرآنی با خلاقیت و هوش مصنوعی؛ کدام تیم‌ها امتیاز مرکز رشد را کسب می‌کند؟

علیرضا کلانتر مهرجردی، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی نیز با اشاره به محوریت فرهنگ در فعالیت‌های جهاددانشگاهی، گفت: قرآن و معارف اسلامی در قله فرهنگ قرار دارند؛ در دقایقی که در این رویداد حضور داشتم شاهد بودم که عمده ایده‌هایی که مطرح می‌شد مبتنی بر همین بستر و زمینه بود.

وی اظهار امیدواری کرد نهادها و شرکت‌های دغدغه‌مند میهن و جوانانی که علایق خود را به خوبی می‌توانند به نوآوری تبدیل کنند، از گروه‌های ایده‌پرداز حمایت کنند و افزود: جهاددانشگاهی یکی از نهادهایی است که بر اساس اساسنامه خود این دغدغه را دارد و مشخصاً در ماموریت‌های این نهاد نیز حمایت از دانشجویان و ایده‌های خلاق وجود دارد. سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان جهاددانشگاهی(ستفا) نیز در این زمینه فعال است و همراهی رئیس این سازمان نیز موجب شده این وظیفه بهتر از قبل اجرایی شود.

فرهنگ بدون اتصال به نوآوری با مشکل مواجه است

کلانترمهرجردی افزود: امیدواریم خود ما نیز از این ظرفیت داخل جهاد بیشتر و بهتر استفاده کنیم؛ شرایط جدید نشان می‌دهد کشور در حوزه فرهنگ بدون اتصال به نوآوری و فناوری با مشکلات جدی مواجه می‌شود لذا باید هر چه سریع‌تر چرخه اثرگذاری فرهنگ را با ظرفیت حوزه فناوری متصل کنیم.

وی تصریح کرد: فعالیت‌های فرهنگی در کل کشور نیاز به پیوست فناوری دارد. از یک سو ما می‌گوییم حوزه‌های مختلف فناوری باید پیوست فرهنگی داشته باشند اما رویدادهایی مثل طلوع برکت و رشد حوزه فناوری در جهان به ما نشان می‌دهد که اگر می‌خواهیم در جامعه خودمان و دنیا اثرگذار باشیم حتماً باید اتصال فناوری و فرهنگ را ایجاد کنیم.

تجمیع ایده‎های قرآنی با خلاقیت و هوش مصنوعی؛ کدام تیم‌ها امتیاز مرکز رشد را کسب می‌کند؟

در ادامه به هر کدام از سرگروه‌ها فرصتی سه دقیقه‌ای داده شد تا ایده خود را معرفی کنند و داوران به هر طرح امتیاز بدهند؛ ایده‌های قوی و پخته ایده‌پردازان طلوع برکت طی ارائه نهایی بارها و بارها مورد تشویق و توجه داوران این رویداد قرار گرفت و داوران تلاش کردند بهترین و اصولی‌ترین روش‌ها را برای اجرایی شدن در اختیار ایده‌پردازان قرار دهند. همین مسئله موجب طولانی‌تر شدن هر ارائه شد و داوری شد که با پایان یافتن وقت اختتامیه مقرر شد گروه‌های باقی مانده هفته آینده در سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان جهاددانشگاهی(ستفا) از طرح‌های خود دفاع و سه گروه برگزیده معرفی شوند. 

یادآوری می‌شود سه گروه برتر این رویداد علاوه بر دریافت جوایز نقدی این فرصت را دریافت می‌کنند که به عنوان گروه برتر وارد مرکز رشد واحدهای فناور قرآنی شده از امکانات این مرکز برای تبدیل ایده خود به محصول استفاده کنند.  

ارسال نظرات