السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۶۹۷۱
معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

اتصال شرکت های کوچک به بنگاه های بزرگ پلی برای بازاریابی و فروش محصولات

معاون امور تعاون وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی گفت: باید تلاش کنیم تا شرکت‌های کوچک به بنگاه‌های بزرگ ملحق شوند؛ این اتصال می‌تواند به بازاریابی و فروش محصولات کمک کند.
پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۴
به گزارش بازارکار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد،  "یعقوب رستمی مال‌خلیفه" در  نشست کنشگران بخش تعاون استان یزد، بر اهمیت شفاف‌سازی عملکرد تعاونی‌ها تأکید کرد و مقابله با فساد در این بخش را از برنامه‌های جدی خود برشمرد.

وی  به اهمیت تسهیل‌گری در مقررات و دستورالعمل‌های دست‌وپاگیر اشاره کرد و بر لزوم تسهیل صدور مجوز برای تعاونی‌ها تأکید کرد.
رستمی مال خلیفه با تاکید بر ضرورت اتصال بنگاه‌های کوچک به بنگاه‌های بزرگ تصریح کرد:  این ارتباط برای بهبود بازاریابی و فروش محصولات ضروری است.
وی افزود: باید تلاش کنیم تا شرکت‌های کوچک به بنگاه‌های بزرگ ملحق شوند؛ این اتصال می‌تواند به بازاریابی و فروش محصولات کمک کند.
معاون امور تعاون بر لزوم هم‌افزایی و تعامل بیشتر میان اتاق تعاون و بخش تعاون تأکید کرد و افزود:  این دو نهاد به‌عنوان دو بال یک پرنده معرفی شدند که باید هماهنگ و همدلانه عمل کنند.
رستمی بر لزوم استفاده از سامانه جامع هوشمند تعاون تاکید کرد و گفت: با بروز رسانی این سامانه، مراجعه مردم به اداره ها کمتر می شود و اطلاعات دقیق تر و شفاف تر در حوزه تعاون جهت برنامه ریزی به دست می آوریم.
در پایان، رستمی مال‌خلیفه با اشاره به برنامه‌های آتی، بر لزوم شناسایی و رفع گلوگاه‌های فساد در بخش تعاون تأکید و اظهار کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با استفاده از اختیارات خود، موانع پیش‌روی استان‌ها در زمینه اشتغال و کارآفرینی را برطرف می کند.
سیروس آقایی معاون  تعاون، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد نیز کمبود نیروی انسانی، ضعف چارت سازمانی، مشکلات  و موانع سامانه جامع هوشمند بخش تعاون را از جمله چالش ها و مشکلات پیش روی بخش تعاون استان برشمرد.
وی همچنین به بیان مشکلات تعاونی های اعتبار به علت تمدید نشدن مجوزشان به جهت عدم تمدید مهلت شورای پول و اعتبار و بانک مرکزی اشاره کرد و گفت: تخصیص نیافتن اعتبار خاص بخش تعاون از تسهیلات ابلاغی قانون بودجه تبصره 16 و 18 دستگاه های اجرایی به این حوزه از دیگر چالش هاست.
آقایی با بیان اینکه در استان یزد 24 تعاونی دانش بنیان وجود دارد که رتبه اول کشور و رتبه دوم اخذ مجوز معاونت فناوری کشور را به خود اختصاص داده است افزود: 17 تعاونی دهیار و اتحادیه موفق در شهرستان های استان تشکیل شده است.
وی راه اندازی تنها شهرک نساجی تعاونی کشور در استان یزد با هدف انتقال کارگاه مزاحم شهری و خانگی، با تخصیص زمین به مساحت 49 هکتار و مبلغ سرمایه گذاری 180 میلیارد ریال و استقرار بیش از 400 تعاونی موجود به این شهرک را جزو اولویت و برنامه های بخش تعاون برشمرد.

برچسب ها:

ارسال نظرات