بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۶۹۲۶
فرصت های همکاری علمی و فناوری و کارآفرینی(سینوو)؛
چهارمین گردهمایی «شبکه مجازی جهان اسلام» "CINVU" به میزبانی دانشگاه پیام‌نور برگزار شد دانشگاه علم و فرهنگ، معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران و پژوهشکده سرطان معتمد از اعضای شبکه مجازی جهان اسلام در این رویداد علمی حضور فعال داشتند.
چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۳

به گزارش  خبرنگار بازارکار، چهارمین گردهمایی شبکه مجازی جهان اسلام با حضور روسا و نمایندگان عالی‌رتبه علمی و فناوری دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشورهای اسلامی، سفیران و دیپلمات‌های خارجی روز های سه‌شنبه و چهارشنبه، 16 و ۱۷ بهمن ماه برگزار شد.
مهندس محمود پوربافرانی مدیرکل دفتر همکاری های علمی و ارتباطات بین الملل جهاددانشگاهی در حاشیه این رویداد  گفت: جهاد دانشگاهی دستاوردها، توانمندی ها و فعالیت های بسیاری دارد که می تواند در خدمت توسعه جهان اسلام قرار بگیرد و بستری برای توسعه همکاری ها باشد.
وی با اشاره به حضور چند واحد جهاد دانشگاهی در نمایبشگاه جانبی این رویداد گفت: نمایشگاه چهارمین گردهمایی شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام در فضای جانبی این رویداد علمی نیز برگزار شد. غرفه دانشگاه علم و فرهنگ و سازمان جهاددانشگاهی علوم‌پزشکی تهران در این نمایشگاه به ارائه آخرین دستاوردهای آموزشی، پژوهشی و توانمندی‌های خود پرداختند.
مدیرکل دفتر همکاری های علمی و ارتباطات بین الملل جهاددانشگاهی افزود: همچنین معرفی توانمندی‌های واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی در برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت تخصصی به منظور ایجاد همکاری‌های بین‌المللی، ارتقاء جایگاه علم و فناوری و تقویت ارتباطات جهانی از دیگر اهداف غرفه سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران است.
مدیر اداره آموزش، برنامه ریزی و نظارت سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران نیز در این حاشیه این نمایشگاه به تشریح دستاوردهای این معاونت پرداخت و گفت: این واحد جهاد دانشگاهی در حوزه بهداشت و سلامت دستاورد های خوبی دارد  و دستاورد های کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت  یکی از موضوعات مهمی است که می تواند محور و بستر همکاری در «شبکه مجازی جهان اسلام» باشد.
همچنین آموزش، برگزاری دوره ها و به‌کارگیری نیروهای متخصص و کارآمد در نظام سلامت و فراهم کردن فرصت­های آموزشی با حوزه فعالیت این افراد نقش مؤثری در دستیابی به اهداف بهداشتی جامعه دارد که جهاد دانشگاهی توانایی آنها دارد. از طرفی با گسترش علوم پزشکی و ورود روش‌های جدید درمانی و تکنولوژی‌های نوین و تغییر روش‌ها و نگرش‌های درمانی، فراهم کردن بستری مناسب برای انتقال دانش، آگاهی و مهارهای عملی به گروه‌های مختلفی که به‌عنوان حافظان سلامت فعالیت می‌کنند، از ضروریات آموزش‌های مهارتی- تخصصی محسوب می‌شود. تا به این ترتیب افراد قادر باشند در حوزه تخصصی خود، خدمات پیشگیری و درمانی را باکیفیت مطلوب و در حد استانداردهای ملی و جهانی ارائه کنند.

شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام (سینوو) یک شبکه بین‌المللی آموزشی، پژوهشی، دانش‌بنیان و فناوری وابسته به کارگروه وزارتی همکاری‌های علمی و فناوری سازمان همکاری‌های اسلامی (کامستک) است که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران میزبانی از آن را بر عهده دارد و دبیرخانه دائمی آن در ایران دایر است.
پوریا پورقاسمی مدیر اداره ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه علم و فرهنگ جهاد دانشگاهی نیز با اشاره به حضور این دانشگاه و غرفه دانشگاه علم و فرهنگ در نمایشگاه جانبی گفت: دانشگاه علم و فرهنگ از دانشگاه های غیرانتفاعی و خوب کشور است و تلاش می کند همکاری خود را با «شبکه مجازی جهان اسلام» "CINVU" گسترش دهد.
وی با اشاره به لزوم همکاری های علمی و فناوری این دانشگاه با دانشگاه های کشور های جهان اسلام افزود: جذب دانشجوی خارجی از کشور های اسلامی یکی از این موضوعاتی است که در تلاش هستیم آن را بیش از پیش عملیاتی کنیم.
چهارمین مجمع عمومی سینوو، با حضور نمایندگان ۳۵ دانشگاه از کشورهای اندونزی، مالزی، تایلند، بنگلادش، هند، پاکستان، افغانستان، ترکیه، سوریه، لبنان، اردن، کویت، امارات، عمان، گابن، اوگاندا، بورکینافاسو، مالی، تونس، چاد، ساحل عاج، تانزانیا، نروژ و پاناما و شماری از نمایندگان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش‌عالی ایران با حضور آیت‌الله محسن قمی معاون امور بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری، پروفسور محمد اقبال چودهری هماهنگ‌کننده کامستک (کمیته وزارتی همکاری‌های علمی و فناوری سازمان همکاری‌ اسلامی) و مسئولانی از وزارت علوم کشورمان در دانشگاه پیام نور برگزار شد.
 
گفت‌وگو پیرامون سازوکار پشتیبانی سینوو از برنامه‌های آموزشی، پژوهشی و زیرساختی برای دانشگاه‌های کشورهای کم‌برخوردار جهان اسلام، ارائه فلوشیپ برای تحصیل مجازی به ۵۰۰ دانشجوی فلسطینی، تامین نیازمندی‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه‌های عضو سینوو، بهره‌مندی از ظرفیت‌های انجمن‌های علوم پزشکی و غیرپزشکی و شرکت‌های دانش‌بنیان برای تولید علم، میزبانی از نخستین المپیاد هوش مصنوعی و نخستین المپیاد ورزشی جهان اسلام و ایجاد نشریات علمی کشورهای اسلامی از جمله برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای این رویداد است.
این رویداد امروز به کار خود پایان می دهد.
گزارش: امیر علی بینام

ارسال نظرات