السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۹۹۵۹

جذب بیش از ۲ هزار نیروی متخصص توانبخشی در آموزش و پرورش استثنایی

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: جذب و نگهداشت متخصصان توانبخشی یکی از چالش‌های این سازمان است و برای مقابله با این مشکل، مجوز جذب ۲ هزار و ۳۷۶ نیروی متخصص توانبخشی دریافت شده است.
شنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۹

 

 

 

 

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: جذب و نگهداشت متخصصان توانبخشی یکی از چالش‌های این سازمان است و برای مقابله با این مشکل، مجوز جذب ۲ هزار و ۳۷۶ نیروی متخصص توانبخشی دریافت شده است.

به گزارش ایرنا از دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، سالار قاسمی روز جمعه در نشست تخصصی «چالش‌های توانبخشی کودکان در نظام سلامت» در نخستین همایش توانبخشی کودکان، افزود:‌همایش توانبخشی کودکان، فرصتی مغتنم است که کمک می‌کند تا چالش‌های پیش روی توانبخشی آنها به ویژه در سازمان آموزش و پرورش استثنایی شناسایی و راهکارهای مناسب برای آن ارائه شود.

وی ادامه داد: اکنون در رابطه با حکمرانی در تعلیم و تربیت تحول‌گرا و توسعه‌محور، عدالت آموزشی مورد توجه قرار دارد و پرسش این است که آیا در حال حاضر شاهد تحقق عدالت آموزشی و اجتماعی در کشور هستیم؟

قاسمی اظهار کرد: یکی از ارکان اساسی عدالت آموزشی و اجتماعی، توانبخشی است و طبق تعریف سازمان بهداشت جهانی، توانبخشی تحول‌آفرین باید منجر به استقلال نسبی و اجتماعی دانش‌آموزان شود.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به چالش‌های پیش‌روی این سازمان گفت: ۱۰ چالش عمده شناسایی شده است. اولین چالش، فقر اطلاعات داده‌محور است و با وجود غربالگری‌های انجام‌شده توسط سایر سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها، اطلاعات این غربالگری‌ها در اختیار دیگر سازمان‌های مرتبط قرار نمی‌گیرد و تحلیل یکپارچه‌ای از وضعیت سلامت فیزیکی، روانی و اجتماعی کودکان در دسترس نیست.

چالش‌های جدی در مداخلات توانبخشی و کمبود نیروی متخصص

قاسمی افزود: دومین چالش مهم، از دست رفتن زمان طلایی در مداخلات توانبخشی است. باید اقدامات و مداخلات به‌موقع و به‌هنگام انجام شود.

وی سومین چالش را فقدان بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در توانبخشی دانست و تصریح کرد: باید از هوش مصنوعی و ربات‌های اجتماعی در آموزش و پرورش استثنایی استفاده کنیم. در حال حاضر در سازمان آموزش و پرورش استثنایی در حال تدوین سند هوش مصنوعی هستیم.

قاسمی با اشاره به چهارمین چالش این سازمان گفت: تلاقی فقر و نابرابری در دریافت خدمات، چالش جدی دیگری است که پیش‌روی سازمان آموزش و پرورش استثنایی وجود دارد.

وی افزود: در حال حاضر سازمان آموزش و پرورش استثنایی با کمبود نیروی متخصص توانبخشی روبروست و جذب و نگهداشت متخصصان توانبخشی از مشکلات مهم سازمان است که برای آن مجوز جذب ۲ هزار و ۳۷۶ نیروی متخصص توانبخشی را دریافت کرده‌ایم.

ارسال نظرات