تازه ها
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: پس از بررسی و آنالیز پروژههای هرمزگان، هشت طرح اولویت دار و بالای ۶۰ درصد صنعتی، معدنی و تجاری هرمزگان رصد و ساماندهی میشود.
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: پس از بررسی و آنالیز پروژههای هرمزگان، هشت طرح اولویت دار و بالای ۶۰ درصد صنعتی، معدنی و تجاری هرمزگان رصد و ساماندهی میشود.
به گزارش بازارکار ، مهدی صادقی نیارکی در نشست شناسایی طرحهای اولویت دار صنعتی، معدنی و تجاری هرمزگان با رویکرد آمایش سرزمین که با حضور تیم ممیزی ستاد سرمایه گذاری وزارت صمت برگزار شد، اشتغال و سرمایه گذاری را موتور محرک ساماندهی طرح های اولویت دار صنعتی، معدنی و تجاری دانست و افزود: مسائل و مشکلات این واحدهای صنعتی، معدنی و تجاری مورد بررسی قرار گرفت و جهت به سرانجام رساندن آنها تصمیماتی اتخاذ شد.
وی یکی از مشوق های مهم در بخش جذب سرمایه گذار را انجام یک کار ویژه برشمرد و بیان داشت: طرح های موجود باید به سامان رسانده شوند که این کار باعث ایجاد مولد سرمایه گذاری برای کسانی باشد که بخواهند به این عرصه وارد شوند.
سرتیم ممیزی ستاد سرمایه گذاری وزارت صنعت، معدن و تحارت اظهار داشت: در ماههای آینده برنامه ای برای جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی در استان هرمزگان آغاز خواهیم کرد که در گام نخست برگزاری همایش سرمایه گذاری در بخش صنایع معدنی، فرآوری معدن و استخراج است.
نیارکی ادامه داد: نداشتن توازن و تناسب در نرخ سرمایه گذاری و ایجاد صنایع تولیدی در کشور مشاهده می شود که گاهی در بعضی استانها نیروی کار برای بکارگیری ندارند و حاضر به استخدام نیروی کار بالا هستند و در برخی دیگر از استانها و مناطق هم نرخ بیکاری زیاد بوده و باید بر روی نیروی کار سرمایه گذاری کرد.
وی بیان داشت: در چند سال اخیر صنایع منبع پایه به واسطه افزایش نرخ های جهانی و نرخ ارز، سودهای قابل ملاحظه ای داشتند که در همین راستا طرح های خوبی هم در راستای توسعه زیرساخت شروع کردند و هم زیرساخت صنعتی و هم زیرساخت تولیدی ایجاد شده که باید در یک برنامه منسجم به سمت محرومیت زدایی و ایجاد اشتغال مولد بروند.
سرتیم ممیزی ستاد سرمایه گذاری وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: به درخواست وزیر صمت، در یک سال گذشته مطالعات اولیه طرح ها شروع شد و اکنون وارد مرحله اجرا شده و این مسوولیت از هسته مطالعات و پژوهش ها به سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران واگذار شده است.
وی، هدف از حضور و برگزاری نشست های استانی را احصا و دسته بندی مسائل و همچنین پیگیری موردی موضوع ها مطرح کرد و گفت: تمامی موارد با یک اولویت بندی خاص انجام خواهد شد.
تیم ممیزی ستاد سرمایه گذاری وزارت صنعت، معدن وتجارت همچنین پس از نشست یادشده از چهار طرح صنعتی و معدنی اولویت دار استان هرمزگان بازدید و مسائل و مشکلات آنها را مورد رصد قرار گرفت.
این طرح ها شامل معدن رضوان بعنوان معدن سنگ آهن، کارخانه کنسانتره رضوان، ۲ واحد صنعتی در ناحیه فرآورده های نفتی و همچنین خط انتقال آب واقع در شهرک صنعتی خلیج فارس است.
ارسال نظرات