تازه ها
هر یک از شرکتها برای اخذ مجوز دانش بنیانی باید مراحلی را طی کنند که ارزیابی آنها توسط کارگزاران معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری مهمترین مرحله است.
مراحل ارزیابی شرکت دانش بنیان به چه شکل است؟
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، شرکتهای دانشبنیان با استناد به دانش و علم، فعالیت کارآفرینی انجام میدهند و با هدف همزمان توسعه علمی و سودآوری مالی، از منابع پتانسیلی دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی بهره میبرند. شرکتها از ابتدای شروع به فعالیت دانش بنیان نیستند و بر اساس ارزیابی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری طی مراحلی مجوز دانش بنیانی را دریافت میکنند.
برای اخذ مجوز دانش بنیانی نیاز به عبور از مراحل ثبتی وجود دارد. اولین نکتهای که باید در خصوص ثبت شرکت دانش بنیان به آن دقت داشت این است که در ابتدا باید نوع شرکت دانش بنیان مشخص شود. این شرکتها انواع مختلفی دارند که هریک از آنها دارای شرایط مخصوص به خود برای فعالیت و کارکردن هستند.
فرآیند ارزیابی شرکتها
در این مرحله فرآیند ارزیابی شرکتها توسط معاونت توسعه شرکتهای دانش بنیان انجام میگیرد و شرکتهای متقاضی در سامانه ارزیابی شرکتها و موسسات دانشبنیان ثبتنام میکنند. دبیرخانه کارگروه پس از بررسی اولیه اسناد و مدارک شرکت، آنها را به کارگزار جهت ارزیابی ارجاع میدهد.
سپس کارگزار پس از ارزیابی شرکت متقاضی، اطلاعات خود را در سامانه مربوط به دبیرخانه کارگروه بارگذاری میکند. دبیرخانه نیز پس از بررسی فرآیند ارزیابی و صحت اطلاعات و همچنین تطبیق با آییننامه، نتیجه را به کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکتها و موسسات دانشبنیان ارائه میدهد.
پس از بررسی پرونده شرکت در کارگروه، نتیجه ارزیابی به دبیرخانه اعلام میشود و نهایتا نتیجه بررسی دانشبنیان بودن شرکت متقاضی، در کارتابل شرکت قسمت «آرشیو» منعکس میشود.
در پایان شرکتها و موسساتی که شاخصهای موجود در آیین نامه تشخیص صلاحیت شرکتها و موسسات دانش بنیان را داشته باشند و بعد از طی مراحل ارزیابی از طریق کارگروه ارزیابی و تشخیص شرکتها و موسسات دانش بنیان و نظارت بر اجرا تایید شوند به صندوق نوآوری و شکوفایی معرفی میشوند تا طرح خود را به آن صندوق ارائه کرده و از تسهیلات مربوطه با توجه به اساسنامه صندوق استفاده کنند.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات