تازه ها
معاون صنایعدستی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: برگزاری جشنواره سرو سیمین ۸ در حقیقت رویکرد اساسی صنایعدستی در گام دوم انقلاب است.
به گزارش بازارکار به نقل از وزارت میراث فرهنگی، مریم جلالی معاون صنایعدستی کشور، در نشست شورای سیاستگذاری هشتمین جشنواره بینالمللی صنایعدستی فجر که با حضور مدیرانی از این وزارتخانه و نیز نمایندگانی از دستگاههای مختلف برگزار شد، اظهار کرد: این رویداد گام هشتم است و یک رویکرد اساسی در گام دوم انقلاب در حوزه صنایعدستی است. بعد از برگزاری شش دوره، هفتمین دوره بینالمللی برگزار شد و امسال هشتمین دوره و دومین دوره بینالمللی است.
او افزود: تحقق اقتصاد هویتبنیان یکی از مهمترین راهبردها و راهکارهای ما در این جشنواره است. در همین رابطه سه رویکرد برای این جشنواره تعریف کردیم که یکی از آنها ارتباط بین نسل جدید با نسل گذشته است که افزایش آگاهی نسل جدید و استفاده از تجربیات نسل قدیم را دنبال میکنیم.
معاون صنایعدستی کشور ادامه داد: ضمن این که ارتباط مؤثر با تمام گروههای ذیربط و نیز همگرا کردن زنجیره ارزش دو رویکرد دیگر این جشنواره است.
جلالی اضافه کرد: جشنواره سرو سیمین هشت میتواند به همجوشی در حوزه صنایعدستی کمک کند.
معاون صنایع دستی کشور یادآور شد: یکی از مهمترین برنامههای ما تقویت صادرات است و در این جشنواره به شدت به دنبال پیدا کردن راهکارهایی برای تقویت صادرات صنایعدستی هستیم.
او در ادامه گفت: اتصال صنایعدستی به حوزه خانه و آشپزخانه در سالهای اخیر رونق یافته است. در این جشنواره شش محور برای این جشنواره تعیین کردیم و دنبال ارتقای این جشنواره هستیم.
او گفت: کاربردیسازی، معاصرسازی، طراحیهای جدید برای نسل جدید، افزایش آگاهی و اشتیاق، تولید آثار صنایعدستی همسو و مرتبط با آثار دینی و زیارتی و ... را به صورت جدی دنبال میکنیم.
معاون صنایعدستی یادآور شد: البته ما برای پیشرفت کارمان سعی کردیم بازاریابی و برندسازی را نیز همزمان با برگزاری این جشنواره دنبال کنیم چرا که صنایعدستی اگرچه شوق است و شغل نیست اما باید ثروتآفرین باشد.
تقارن برگزاری این جشنواره با عدد هشت را به فال نیک میگیریم
علی طلوعی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی نیز در این نشست در سخنانی گفت: یقین داریم جشنواره سرو سیمین هشت حتما جشنواره کمنظیری خواهد شد؛ چرا که با عدد هشت گره خورده و ما خراسانیها به عدد هشت اعتقاد داریم و تقارن این جشنواره با عدد هشت را به فال نیک میگیریم.
جشنواره سرو سیمین جزو کارهای بزرگ وزارت میراثفرهنگی است
حسین ساری مدیرکل حوزه وزارتی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی نیز در این نشست در سخنانی گفت: برگزاری این جشنواره یکی از کارهای بزرگ این وزارتخانه به حساب میآید از این رو از همکاران خوبمان در معاونت صنایعدستی قدردانی میکنم. برگزاری چنین جشنوارههایی مورد تائید و علاقه مهندس ضرغامی نیز است.
او گفت: پیشبینی این است که برگزاری این جشنواره در شرایط اجتماعی حال میتواند به ایجاد نشاط در جامعه کمک کند. این جشنوارهها مانند سایر جشنوارهها تمهیدات خود را میطلبد اما دغدغه همکاران ما در معاونت صنایعدستی در ماههای گذشته باعث شده تا شرایط خوبی را تا کنون این جشنواره داشته باشد و برگزاری چنین نشستهایی میتواند به بلوغ این جشنواره کمک کند تا شاهد اجرا و برگزاری جشنواره مطلوبی باشیم.
ساری ادامه داد: یکی از آسیبهای جدی صنایعدستی معرفی ظرفیتهای این حوزه و بازاریابی آن است از این رو در برگزاری این جشنواره حتما باید به بازار و فروش نیز توجه داشت و بتوانیم زنجیره تولید را به عرضه متصل کنیم.
مدیرکل حوزه وزارتی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خاطرنشان کرد: شعار جشنواره با موضوع پیوند نسلی انتخاب شده که شعار بسیار خوب و بجایی است و باید نسل جدید را با ظرفیتها و ظرافتهای حوزه صنایعدستی آشنا کنیم.
پیشنهاد اضافه شدن نام صنایعدستی به پژوهشگاه
مصطفی دهپهلوان رئیس پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری نیز در این نشست در سخنانی گفت: یکی از برنامههای مهمی که میتوان در این نشست پیشنهاد کرد، اضافه کردن نام صنایعدستی به پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری است تا به این وسیله همکاریهای پژوهشگاه با حوزه صنایعدستی بیش از پیش تقویت شود.
او افزود: با توجه به ماموریتهایی که بر عهده پژوهشگاه قرار گرفته، این مرکز بابهای مشترک همکاری زیادی با حوزه صنایعدستی دارد. از قدیمالایام صنایعدستی در ایران وجود دارد و در پژوهشهای انجام شده گاهی اوقات به صنایعدستی که در گذشته کاربرد داشته است برخورد میکنیم.
دهپهلوان خاطرنشان کرد: برگزاری جشنواره سرو سیمین هشت به طور حتم دارای نتایج و دستاوردهای خوبی خواهد بود و ما نیز در پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری آماده همکاری با معاونت صنایعدستی برای برگزاری هرچه بهتر این جشنواره هستیم.
اعضای رسمی شورای سیاستگذاری سرو سیمین ۸
اعضای رسمی این شورا، شامل علی طلوعی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت میراثفرهنگی، حسین ساری مدیرکل حوزه وزارتی، محمود سالاری معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اصغر باقر زاده معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، محمد حسین ساعی رئیس دانشگاه سوره، مهرداد عظیمی معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، وحید سلطانی مدیرکل حراست وزارت میراثفرهنگی، حامد علامتی مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان، حرمتالله رفیعی رئیس مجمع ملی تشکلهای گردشگری و رئیس دفاتر خدمات مسافرتهای هوایی کشور، محمدحسین حجازی مدیرعامل شرکت نوسازی عباسآباد و مسئول هلدینگ گردشگری شهرداری تهران، حسن میثمی مدیرکل روابطعمومی وزارت میراثفرهنگی، مهدی مذهبی مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری تهران، زهرا ناظم بکایی رئیس دانشگاه الزهرا، حکیمی مدیرعامل موسسه آفرینشهای هنری آستان قدس رضوی، محمدعلی کیانی دبیر کارگروه تخصصی فرهنگی و رسانهای شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور هستند.
همچنین سید مجتبی حسینی مشاور وزیر ارشاد و فرهنگ اسلامی، مصطفی دهپهلوان رئیس پژوهشگاه میراثفرهنگی، گردشگری، شهرام گیلآبادی، علیرضا ایزدی مدیرکل ثبت حریم آثار، حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی، نورالله مرادی معاون آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست کشور، امیر حسین اسدی مدیرکل دفتر خدمات کسب و کار وزارت صنعت، معدن و تجارت، مسعود حسنلو دبیر ستاد فناوریهای فرهنگی و نرم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، فرزاد هوشیار پارسیان رئیس برج آزادی، ویدا توحدی مدیرکل آموزش و ترویج معاونت صنایعدستی، نادر زینالی مدیرکل امور استانهای وزارت میراثفرهنگی، محمدحسین عسکرپور مدیرکل حمایت از تولید صنایعدستی، عباس بیات مدیرکل آموزش فنی حرفهای و کاردانش وزارت آموزش و پرورش، حسین خواجه بیدختی مشاور معاونت صنایعدستی، فرزاد اوجانی مدیرکل بازاریابی و تجاریسازی، فرزاد رشیدی مشاور معاونت صنایعدستی، پورنگ پورحسینی مشاور معاونت صنایعدستی، محمدحسین دهقان معاون مدیرکل حمایت از تولید، حبیبالله احسانی کارشناس مالکیت معنوی و حسین احسانی معاون توسعه و ترویج نیز از اعضای این شورا به شمار میروند.
ارسال نظرات