تازه ها
به گزارش بازارکار و به نقل از مرکز روابطعمومی و اطلاع رسانی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ابوطالب قاسمی سرپرست دفتر مطالعات، آموزش و برنامهریزی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با اشاره به نشستهای مشترک با مقامات آموزشی بینالمللی و داخلی در هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران، گفت: نشستها و هماندیشیها در راستای اعتلای روحیه نشاط دانشجویان، انگیزهبخشی و رفع دغدغه اشتغال آنان در آینده بر پایه مهارتآموزی در دوران دانشجویی در عرصه صنعت برگزار شد. در همین راستا و در دیدار با اسلام بیک زایرزاده معاون علمی و نوآوری دانشگاه بینالمللی گردشگری و بازرگانی تاجیکستان ضمن گفتگو در خصوص ارتباط بین انجمنها و اتحادیههای دانشجویی گردشگری، مسائل توسعه همکاریهای مشترک مورد بحث و بررسی قرار گفت.
سرپرست دفتر مطالعات، آموزش و برنامهریزی گردشگری ایجاد زمینه همکاری دانشجویان رشته هتلداری و گردشگری با هلدینگ سیاحتی بنیاد مستضعفان را از جمله دستاوردهای حضور جامعه دانشگاهی در این رویداد دانست و گفت: در جریان نشستهای انجام شده در حاشیه این نمایشگاه نقش وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در حلقه ارتباطی دولت، دانشگاه و صنعت بهعنوان نقش حمایتی و تسهیلگری مورد تأکید قرار گرفت.
قاسمی با اشاره به دغدغههای دانشجویان هتلداری و گردشگری حین و پس از فراغت از تحصیل تاکید کرد: در این نشست مسائل مربوط به کارورزی و مهارتآموزی دانشجویان رشته هتلداری و گردشگری مورد بحث و بررسی قرار گرفت و ایجاد زمینه کارورزی و مهارتآموزی دانشجویان این رشته در راستای رفع دغدغه اشتغال مورد استقبال هلدینگ سیاحتی بنیاد مستضعفان قرار گرفت.
همچنین در این نشست نمایندگان دانشجویان عضو اتحادیه علمی-دانشجویی گردشگری و هتلداری خواستار استفاده از ظرفیت دانشجویان توانمند و علاقهمند در اجرای پروژههای مشترک مرتبط و قابل واگذاری شدند.
قاسمی همچنین حضور اتحادیه علمی-دانشجویی در رشتههای گردشگری و هتلداری در هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری را نیز مثبت ارزیابی کرد و گفت: بر اساس هماهنگیهای انجام شده با معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، برای نخستین بار اتحادیه علمی-دانشجویی و دانشجویان بیش از بیست دانشگاه در رشتههای گردشگری و هتلداری در این نمایشگاه حضور پیدا کردند.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات