تازه ها
معاون پژوهشکده فناوری سلامت دانشگاه صنعتی امیرکبیر از تشکیل دبیرخانه دائمی حسابرسی فناوری اطلاعات در این پژوهشکده خبر داد و گفت: از تمامی ایدههای فناورانه حوزه سلامت و بانکها که قابلیت تبدیل شدن به محصول تجاری را داشته باشد، حمایت میکنیم.
به گزارش بازارکار به نقل از ایسنا، دکتر مصطفی بهمن آبادی در سمپوزیوم حسابرسی فناوری اطلاعات و رونمایی از سامانه کاوانیتا (پلتفرم تمام دیجیتال حمکرانی و مدیریت هوشمند سازمان) تاکید کرد: امسال برای اولین بار سمپوزیوم فناوری اطلاعات برای توانمندسازی و نهادینه سازی حسابرسی فناوری با کمک دانشگاه صنعتی امیرکبیر و فعالان این حوزه در کشور تشکیل شده است و قصد داریم دبیرخانه دائمی آن را در دانشگاه تشکیل و هر سال این سمپوزیوم را برگزار کنیم.
وی در ادامه تصریح کرد: فعالیت دبیرخانه دائمی سمپوزیوم فناوری اطلاعات در طول سال به گونهای خواهد بود که با مجموعههای مختلف رایزنی خواهد کرد تا مباحث و چالشهای حوزه حسابرسی فناوری را احصا و برای آن راهکار مناسب پیدا کند و در نهایت این راهکار به دولت و مجلس پیشنهاد داده میشود تا بتوانیم این حوزه را در کشور توسعه دهیم.
بهمن آبادی خاطرنشان کرد: پژوهشکده فناوری سلامت دانشگاه صنعتی امیرکبیر که امسال به عنوان برترین دانشگاه شناخته شد در حوزههای مختلف سلامت شامل مهندسی پزشکی، بیورزونانس، سلامت هوشمند و پردازش سیگنال زیستی و دو حوزه غیر سلامت اعم از پدافندغیرعامل و فناوریهای نوین بانک و بیمه فعالیت میکند.
وی خاطرنشان کرد: در گذشته این دانشگاه ۴ پژوهشکده در حوزه سلامت داشت که حدود ۸ سال پیش این پژوهشکدهها ادغام شد و در کشور شکل گرفت.
بهمن آبادی به مهمترین برنامه پژوهشکده جدید فناوری سلامت دانشگاه صنعتی امیرکبیر اشاره و تاکید کرد: مهمترین فعالیتهایی که در این پژوهشکده اعم از سلامت، بانک و بیمه انجام میدهیم، این است که از ایدههایی که منجر به محصول شود، حمایت میکنیم تا این ایدهها به محصول تجاری تبدل و در نهایت وارد باز شود.
معاون پژوهشکده فناوری سلامت دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: تمامی مراجعین از همه مراکز کشور به شرطی که ایده آنها قابلیت تبدیل شدن به فناوری را داشته باشد و دردی از جامعه رفع کند را مورد حمایت قرار میدهیم. اینگونه نیست که صرفا از ایدههای دانشجویان امیرکبیر پشتیبانی صورت بگیرد.
ارسال نظرات