بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۶۸۷۹
نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: معتقدیم ورود شورای عالی انقلاب فرهنگی به موضوع اجرایی کنکور که قانون مصوب مجلس شورای اسلامی را دارد، بر خلاف قانون و منویات رهبر معظم انقلاب است.
سه‌شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۴

به گزارش بازارکار، فرشاد ابراهیم پوردر نشست با خبرنگاران گفت: تا ساعاتی دیگر شورای عالی انقلاب فرهنگی با دستورکار بررسی وضعیت تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری برگزار خواهد شد و با توجه به رایزنی‌هایی که انجام گرفت، مقرر شد در چنین جلسه‌ای آخرین دیدگاه‌های کمیسیون آموزش و نمایندگان لحاظ شود.
نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تاکید بر حفظ جایگاه رفیع شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود:، اما معتقدیم ورود شورای عالی انقلاب فرهنگی به موضوع اجرایی کنکور که قانون مصوب مجلس شورای اسلامی را دارد، بر خلاف قانون مجلس و منویات رهبر معظم انقلاب است که ایشان تاکید فرمودند شورای عالی انقلاب فرهنگی در مواردی قانون مصوب مجلس دارد، ورود نکند.
نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: البته چنانچه رئیس جمهور تصمیم به اجرای نظر این شورا را دارد، الزاما باید در شورای سنجش و پذیرش دانشجو که مصوب سال ۱۳۹۵ مجلس شورای اسلامی است، این موضوع طرح و تصویب شود.
وی تاکید کرد: عدم اجرای قانون مجلس شورای اسلامی از سوی سازمان سنجش، تخطی از یک حکم قانونی است و معاونت حقوقی رئیس جمهور نیز تاکید داشته است که سازمان سنجش باید قانون سنجش را اجرا کند.
ابراهیم‌پور با بیان اینکه مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در موارد مختلفی برخلاف قانون مجلس است، گفت: از جمله اینکه در مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی بر خلاف قانون مجلس، آزمون عمومی حذف شد و کنکور دوبار در کشور برگزار می‌شود. همچنین تاثیر قطعی معدل تا ۶۰ درصد در کنکور انجام شد، اما کمیسیون آموزش نظر خود را اینگونه به شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کردکه در پایه دهم تاثیر قطعی نداشته باشیم، در پایه یازدهم تاثیر مثبت باشد و در پایه دوازدهم حداکثر ۴۰ درصد تاثیر قطعی معدل لحاظ شود.
وی در ادامه در پاسخ به سوالات برخی از خبرنگاران، با تاکید بر اینکه تلاش مجلس جلوگیری از تجاری‌سازی آموزش است، پاسخ داد و اضافه کرد: متاسفانه حتی در پایه‌های پایین‌تر آموزش نیز شاهد تجاری‌سازی آموزش هستیم. چرا که تاثیر قطعی معدل به نفع متقاضیان پردرآمد کشور شده است و در استان‌های کم‌برخوردار رتبه‌های کنکور پایین‌تری را شاهد بوده‌ایم.
نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس یادآور شد: موسسات کنکور امروز در سطح جامعه فعالیت‌شان را بیشتر کرده‌اند. ریاست محترم مجلس شورای اسلامی در جلسه پیشین شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌طور جدی از قانون مجلس شورای اسلامی دفاع کرده‌اند و اگر سازمان سنجش قانون مجلس را اجرا نکند از ابزار‌های نظارتی استفاده خواهیم کرد.
وی با اشاره به اینکه در برخی از رشته‌های خاص نیازمند به یک مسابقه کتبی خاص داریم و نمی‌توانیم کنکور را کنار بگذاریم، خاطرنشان کرد: مصوبه مجلس شورای اسلامی باعث کاهش اعتراض خانواده‌ها و دانش آموزان خواهد شد. امیدواریم امروز در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی تصمیمی گرفته شود که به نفع دانش‌آموزان کشور باشد.

ارسال نظرات