سخنان شنیدنی مدیر عامل شرکت کشت و صنعت روژین تاک در نشست یک تجربه:
کد بانو ها و خانم های خانه کارشناسان کیفیت و تضمین کننده فروش ما هستند
تازه ها
سرپرست نهاد ریاستجمهوری گفت: «با روی کار آمدن دولت سیزدهم بساط حاکمیت دوگانه در کشور جمع شد.»
محسن منصوری، معاون اجرایی رئیسجمهور، در هجدهمین همایش مدیران هیأتهای محوری و برگزیده کشور گفت: «در سال ۱۴۰۰، کشور در شرایط سخت سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی تحویل شد، بهطوریکه عملا ارزی برای کالاهای اساسی وجود نداشت، چراکه دولت قبل در ۶ ماه نخست سال تمام ارز ویژه کالاهای اساسی کشور را مصرف کرده بود.»
سرپرست نهاد ریاستجمهوری در ادامه سخنان خود به مسئله تورم اشاره کرد و گفت: «مطابق اطلاعات مرکز آمار و بانک مرکزی، دولت را با تورم نزدیک به ۶۰ درصد تحویل گرفتیم. تمام تنخواه یکساله دولت در همان ۲ ماه اول ۱۴۰۰ هزینه شده بود، لذا هرچند در شرایط فعلی دچار کاستیهایی هستیم، اما برای تحلیل درست باید دید که از چه نقطهای به کجا رسیدهایم.»
معاون اجرایی رئیسجمهور مهمترین ناترازی کشور را در مسئله بودجه دانست و گفت: «سال ۱۴۰۰، دولت با کسری ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی مواجه بود، ولی متأسفانه امروز برخی از افراد دولت قبل با عددسازی این موضوع را تکذیب میکنند.»
منصوری در مورد ناترازیها در بخش انرژی عنوان کرد: «در این زمینه نیز مشکلات جدی وجود داشت که هنوز بخشی از آن همچنان باقی مانده است. در حوزه برق ۲۲ هزار مگاوات کسری انرژی داشتیم که خاموشیهای مستمر، نشان از آن بود.»
سرپرست نهاد ریاستجمهوری با تأکید بر اینکه یکی مهمترین ویژگیهای دولت سیزدهم با مردم و در بین مردم بودن است که این ویژگی نشان از متانت سیاسی دولت دارد، گفت: «در هیچ دولتی سابقه نداشته است که در زمان مشابه بهاندازه دولت سیزدهم برای رسیدگی به مشکلات مردم به اقصی نقاط کشور سفر شده باشد.»
منصوری با بیان اینکه جلوگیری از ورود جریان سکولاریسم به بدنه دولت از دستاوردهای مهم دولت بود، افزود: «بنبستی در کشور وجود ندارد و دولت در مسیر و جهت درستی حرکت میکند. وظیفه دولت خدمترسانی به آحاد مختلف مردم است. در دولت سیزدهم اولویتبندیها تغییر کرده و به مسائل اصلی و مهم کشور پرداخته میشود. امروز به لطف خدا و با وجود تحریمها شاهد فروش روزانه بیش از یک میلیون ۴۰۰ هزار بشکه نفت هستیم.»
منصوری با اشاره به پروژهای ناتمام در کشور گفت: «متأسفانه پروژههایی در کشور وجود دارد که بعضا بیش از ۳۰ سال است که رها شدهاند. متأسفانه برخی از پروژهها در دولت قبل با نگاه سیاسی تعریف و کلنگزنی شده است.»
وی در پایان با بیان اینکه در دولت سیزدهم مشکلات حمل نمیشود، بلکه حل میشود، افزود: «اکنون در کشور۶۰ هزار پروژه نیمهتمام داریم که اتمام و تکمیل آنها نیازمند ۹ هزار همت است. البته دولت سیزدهم با روشهای مختلف سعی در تامین منابع ویژه برای تکمیل پروژههای نیمهتمام داشته و نهضت به اتمام رساندن پروژههای نیمهتمام در همه حوزهها در کشور با جدیت دنبال میشود.»
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترنظرسنجی
هوش مصنوعی چه تاثیری برتحولات بازارکار و کسب وکارها خواهد داشت؟
آگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات