السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۵۷۶۶
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی:

صنایع فرهنگی، اقتصاد فرهنگ و پارک فناوری از نیازهای اساسی کشور هستند

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در مراسم افتتاح سومین نمایشگاه دستاوردهای شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان با اشاره به این که صنایع فرهنگی، اقتصاد فرهنگ و پارک فناوری از نیازهای اساسی کشور هستند، اظهار کرد: امروز توسعه بدون فناوری بی‌معنا است و در این میان، توسعه فناوری هوش مصنوعی یکی از محورهای مهم این مسیر محسوب می‌شود.
سه‌شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۳

به گزارش بازارکار از روابط عمومی جهاددانشگاهی، سومین نمایشگاه دستاوردهای شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت، دکتر سیدرضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری، دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی و نادره رضایی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز، دوشنبه ۱۷ دی ماه، توسط پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی در دانشگاه علم و فرهنگ آغاز به کار کرد.
دکتر سیدرضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، در این مراسم که در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز رویداد ارزشمندی در پارک علوم و فناوری دانشگاه علم و فرهنگ شکل گرفت. از حدود یک دهه پیش در جریان فعالیت‌های این دانشگاه بوده‌ایم، اما باید اذعان کرد که این دانشگاه امسال به یک شکوفایی و جهش تازه دست یافته که شایسته تقدیر است.
وی افزود: صنایع فرهنگی، اقتصاد فرهنگ و پارک فناوری از نیازهای اساسی کشور هستند. امروز توسعه بدون فناوری بی‌معنا است و در این میان، توسعه فناوری هوش مصنوعی یکی از محورهای مهم این مسیر محسوب می‌شود.
دکتر صالحی امیری تأکید کرد: اعتمادبه‌نفس، خلاقیت و شکوفایی و در نهایت کسب جایگاه شایسته در بازارهای داخلی و خارجی برای شرکت‌های دانش‌بنیان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. راه‌حل مشکلات کشور باید حاصل خلاقیت و تولیدات فکری نسل جوان باشد.
وی با اشاره به لزوم تغییر رویکرد از کمیت به کیفیت تصریح کرد: ضروری است که محصولات تولید شده تاثیرات مثبتی در فرآیند جهش علمی و توسعه کشور داشته باشند.
وزیر میراث فرهنگی همچنین با اشاره به استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی در این وزارتخانه گفت: تشکیلات مستقلی زیر نظر وزیر برای مدیریت و استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی ایجاد شده است. در این بخش از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان برای مرمت آثار تاریخی، صیانت از میراث فرهنگی، و توسعه گردشگری و صنایع دستی بهره خواهیم برد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: هوش مصنوعی نسل جدید فناوری است که می‌تواند تحولات بزرگی را در عرصه علمی و صنعتی ایجاد کند.
 
گفتنی است، این نمایشگاه به همت پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی، به مدت سه روز از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۷ میزبان علاقه مندان است.
در این رویداد، علاوه بر ارائه محصولات و خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق، ۷ نشست تخصصی با موضوعاتی همچون «هوش مصنوعی»، «تجاری‌سازی فناوری در عرصه بین‌الملل»، و «تأمین مالی و سرمایه» برگزار و ۵ تفاهم‌نامه همکاری با مراکز داخلی و بین‌المللی منعقد خواهد شد.

ارسال نظرات