حلول ماه پر فیض شعبان، ماه آمادگی برای دعوت به مهمانی بزرگ خدا برهمگان گرامی باد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۷۱۰۹
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، اصلی‌ترین دغدغه پارک‌های علم و فناوری در کشور را تجاری‌سازی تولیدات شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در این مجموعه‌ها و بازارسازی به ویژه توسعه بازار‌های صادراتی عنوان کرد.
سه‌شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۳

به گزارش بازارکار علی اسدی در گفتگو با ایرنا با اشاره به استقرار حدود ۴۰۰ شرکت فناور و دانش‌بنیان و تیم‌های دانشجویی در مجموعه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، افزود: این مجموعه‌های نوآور تاکنون موفق به اشتغال‌زایی برای هشت هزار نفر شده‌اند.
وی که حدود سه سالی است مسئولیت پارک علم و فناوری دانشگاه تهران را عهده‌دار است در پاسخ به چگونگی حمایت مالی از دانش‌بنیان‌های مستقر در این پارک گفت: اعطای تسهیلات و حمایت‌های مالی به‌واسطه یک صندوق پژوهش و فناوری مستقر در پارک انجام می‌شود و تسهیلات با بهره ۱۰ تا ۱۵ درصدی به آن‌ها اعطا می‌شود.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران افزود:ضمن اینکه اگر فناوران برای انعقاد قرارداد با مجموعه‌های بیرونی نیاز به تضامین داشته باشند با کمترین کارمزد و از طریق صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه این تضامین در اختیار این شرکت‌ها قرار می‌گیرد.

وی گفت: همانطور که دانشگاه تهران در بسیاری از حوزه‌ها و رشته‌ها در حال فعالیت است، اولویت پارک علم و فناوری دانشگاه تهران نیز توجه به فناوری‌های نرم، اجتماعی و بین‌رشته‌ای است و این مجموعه تاکنون مبدع ایده‌هایی همچون رویش و شکوفایی، پسا رشد و توسعه بوده است که وزارت علوم و سایر پارک‌ها نیز این موضوع را مدنظر خود قرار داده‌اند.

تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان، اصلی‌ترین دغدغه پارک‌های علم و فناوری

اسدی همچنین در پاسخ به این سوال که نسبت شرکت‌های مستقر و عضو در پارک فناوری دانشگاه تهران چگونه است نیز گفت: حدود ۳۳ درصد شرکت‌های دانش‌بنیان، عضو و ۷۳ درصد، مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران هستند.

وی تاکید کرد: یکی از موضوعات مهم پارک فناوری دانشگاه تهران به عنوان دستاورد، تلاش به منظور ایجاد زیرساخت و تأمین فضای فیزیکی مناسب برای دانش‌بنیان‌ها به‌خصوص برای شرکت‌های رشدی و پسا رشدی است، چرا که شرکت‌های توسعه‌ای می‌توانند زمین خریداری کنند و محصول داشته باشند، اما شرکت‌های دانش‌بنیانی هستند که با وجود داشتن محصولات مناسب، از توان مالی لازم برای تهیه فضا برخوردار نیستند.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با اشاره به دغدغه پارک‌های برای تجاری‌سازی محصولات نوآورانه بومی‌سازی‌شده دانش. بنیان‌ها، افزود: مشکل واقعی دانش‌بنیان‌ها این است که با وجود تولید و بومی‌سازی محصولات دانش‌بنیان در تراز بین‌المللی، اما به دلیل برخی مسائل از جمله تحریم‌های ظالمانه، صادرات آن‌ها با مشکل مواجه است.
وی توسعه دیپلماسی دانش‌بنیان و فناور را یک ضرورت دانست و افزود: بر همین اساس و با توجه به اهمیت این موضوع، حضور پارک علم و فناوری دانشگاه تهران را در مناطق آزاد همچون کیش، ارس و کاسپین توسعه داده‌ایم.

وی اظهار امیدواری کرد با همکاری کشور‌های منطقه و ایجاد پارک‌های علم و فناوری مشترک بتوان این مساله بسیار مهم و تاثیرگذار در ادامه فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور را مرتفع کرد.

ارسال نظرات