
تازه ها
راه اندازی کسب و کار یکی از بزرگترین انتخابهای شغلی بانوان محسوب میشود، اما با این حال، مواردی وجود دارد که پیش از قدم نهادن در این راه لازم است که از آن آگاهی داشته باشید. راه اندازی کسب و کار مخصوص خودتان به معنای سختتر کار کردن نیست بلکه آنچه حائز اهمیت است هوشمندانه کار کردن، تشخیص درست از غلط و برنامه ریزی صحیح است. مواردی که در این قسمت از رازهای موفقیت به آن میپردازیم برای هر شخصی که تصمیم به شروع این راه دارد مفید خواهد بود.
راه اندازی کسب و کار یکی از بزرگترین انتخابهای شغلی بانوان محسوب میشود، اما با این حال، مواردی وجود دارد که پیش از قدم نهادن در این راه لازم است که از آن آگاهی داشته باشید. راه اندازی کسب و کار مخصوص خودتان به معنای سختتر کار کردن نیست بلکه آنچه حائز اهمیت است هوشمندانه کار کردن، تشخیص درست از غلط و برنامه ریزی صحیح است. مواردی که در این قسمت از رازهای موفقیت به آن میپردازیم برای هر شخصی که تصمیم به شروع این راه دارد مفید خواهد بود.
۱٫ کمک به دیگران برایتان مهم باشد
آنچه حائز اهمیت است دست گیری از دیگران است نه اینکه فقط به درآمد خود بیاندیشید. این تفکر غالبا به شکست منجر میشود. کسانی موفق هستند که راه حلی برای یک مشکل ارائه میدهند و برای بهبود زندگی دیگران نیز تلاش میکنند.
کمک به دیگران
۲٫ همیشه حاضر باشید
یک سرمایه گذار در مرحله رشد نباید زمان را از دست بدهد. اگر مشتری میخواهد که سفارشش ساعت یک نصفه شب هم برسد، این شما هستید که باید بیدار باشید و خواسته او را اجابت کنید. حتی در فرودگاه، ماشین، حین تماشای فیلم و کنار اعضای خانواده هم باید آماده به خدمت باشید و بین زندگی و کار تعادل برقرار کنید.
۳٫ وسواس به خرج دهید
هر مکالمهای حول کسب و کار شما میچرخد. ایدههای خود را ناخوداگاه یادداشت میکنید و حتی در خواب هم استراتژیهای خود را میبینید. افراد وسواسی حتما کارهایشان را به اتمام میرسانند و به طور حتم سطح خاصی از وسواس برای انجام کارها لازم است.
۴٫ تعامل داشته باشید
مبتکرانهترین ایده ها، محصولات، وب سایت، رسانههای اجتماعی یا خدمات در جهان بدون تعامل سقوط خواهد کرد. اگر نام تجاری با مشتریان بالقوه درگیر نباشد، هرگز مورد علاقه دیگران قرار نخواهد گرفت و به آن اعتماد نمیکنند.
تعامل با مخاطبان و مشتریان خود یکی از عوامل اصلی در راه اندازی یک تجارت موفق است. پرسیدن سوالات، ایجاد فضایی برای انجام مکالمات و همچنین جستجو برای پیدا کردن مشتری، نمونهای از این تعامل است.
تعامل داشتن
۵٫ نیازی به تلاش برای جلب توجه همه نیست
ممکن است ماهها وقت خود را صرف بهبود سایت و برند خود کنید، اما نتوانید توجه عده کثیری را جذب کنید. لزوما نباید کار شما مورد علاقه تمامی مردم باشد. برای جذب مشتری به ۱۰۰% مردم احتیاجی ندارید. در تلاش برای تأمین کردن همه افراد به جایی نخواهید رسید. بهتر است جایگاه خود را پیدا کنید و در جهت ارتقا و تبلیغ بیشتر تلاش کنید.
۶٫ در ابتدا هیچ کاری مورد پذیرش مردم قرار نمیگیرد
دوستان، آشنایان و به ویژه خانواده انواع تردید و شک را به شما القا میکنند. با گیجی به شما نگاه میکنند. جالب است که این زندگی آنها نیست. حتی با توضیح بسیار هم آنها ایده شما را درک نخواهند کرد؛ بنابراین بر روی ایدههای خود کار کنید و به اطراف توجه نداشته باشید.
۷٫ وقت بیشتری صرف عمل کردن کنید تا برنامه ریزی
شما میتوانید هفتهها وقت خود را صرف برنامه ریزی کنید، اما تا زمانی که به هیچ کدام از آنها عمل نکنید، چیزی پیش نمیرود. کمال گرایی قاتل تمام ایدههای خلاق است. این تصور که اگر به اندازه کافی برنامه ریزی کنم، میتوانم به آن دست یابم اشتباه است.
کارآفرین زن موفق
۸٫ همه کاری به زمان احتیاج دارد
راه اندازی کسب و کار بیشتر از آنچه فکر میکنید طول میکشد و هزینهای بیش از حد تصور شما دارد، اما ارزش دارد. موانع زیادی بر سر راه وجود دارد. پیش آمدن هزینههای غیر منتظره یکی از این موانع است. اگر بخواهید به کسب و کار خود با دید کوتاه مدت نگاه کنید هیچ گاه پیشرفت نخواهید کرد.
۹٫ شما تنها نیستید
در واقع انجمن حمایت از کارآفرینان زن وجود دارد. در حال حاضر بیش از هر زمان دیگری در طول تاریخ زنان کارآفرین در جهان وجود دارند و این بدان معناست که شما در این راه تنها نیستید. همچنین میتوانید با طرح سوالاتی از افراد با تجربه در این راه، مشکلات خود را پشت سر بگذارید.
۱۰٫ روی مهمترین موارد تمرکز کنید
موارد بسیاری در آغاز کار وجود دارند که شما را درگیر میکنند. از این گذشته، به عنوان یک کارآفرین، تقریباً تمام مسائل پیش رو بر عهده شماست. در این نقطه اهمیت تمرکز آشکار میشود و شما باید تمرکز خود را بر روی موارد بسیار مهم بگذارید.
تمرکز روی موارد مهم
۱۱٫ تفکرات خود را محدود به چهارچوب خاصی نکنید
راه اندازی کسب و کار جدید نیازمند دفترچه راهنما نیست. اگر از کارآفرین شدن اطمینان دارید، تفکرات خود را در چهارچوب خاصی محدود نکنید. این نکته فقط در مورد مشاغل نوین صدق نمیکند بلکه در رابطه با مشاغلی که از سالهای دور وجود دارند هم صادق است.
۱۲٫ ارتباط با سایر کارآفرینان را فراموش نکنید
یکی از مفیدترین نکاتی که کارآفرینان باید در نظر بگیرند توجه به همین مسئله است. برقراری ارتباط دوستانه با سایر کارآفرینان، یکی از بهترین راههای موفقیت است. در آغاز هر کاری معمولا موانعی پیش رو دارید. برقراری ارتباط به شما کمک کند پاسخ خود را سریعتر و حتی با زحمت کم تری پیدا کنید.
۱۳٫ هرگز تسلیم نشوید
اگر چه گفتن این حرف بسیار آسانتر از عملی کردن آن است، اما به یاد داشته باشید شروع و اداره هر شغلی یک تعهد طولانی مدت است. شما باید از نظر ذهنی آماده باشید تا با صرف نظر از موانع پیش رو آن را به سرانجام برسانید. درسهایی از شرایط سخت یاد میگیرید و در آینده برای شما کار آمد خواهد بود. برنامههای بزرگی برای خود در نظر بگیرید. اکثر بانوان توانایی خود را دست کم میگیرند. ضروری است که همیشه دلیل اصلی راه اندازی کسب و کار خود را به یاد داشته باشید. باید باور داشته باشید که هیچ کس بهتر از شما نمیتواند از عهده این کار برآید.
۱۴٫ استفاده از شبکههای اجتماعی و اینترنت
استفاده از رسانههای اجتماعی طی ۵ سال گذشته به شدت افزایش یافته است. همچنین تعداد کاربران اینستاگرام نیز ماهانه در حال افزایش است. رسانههای اجتماعی و اینترنت به ابزاری مهم در بازاریابی برای کارآفرینان تبدیل شده اند. پس حتما استفاده از آنها در قسمت مهمی از کسب و کار خود قرار دهید.
استفاده از شبکه اجتماعی
* حرف آخر
از کوچکترین راه برای رسیدن به پیشرفت استفاده کنید، اگر شما قلبا به پخت و پز علاقه دارید و دوستان برای پختن کیک تولد و امثالهم به شما اعتماد میکنند ممکن است به این فکر بیوفتید که گامهای بزرگتری در این راستا بردارید در این صورت نه تنها به کاری مشغول هستید که به آن علاقه دارید بلکه میتوانید نقش مهمی را در الهام بخشیدن به بسیاری از بانوان دیگر هم ایفا کنید.
ارسال نظرات