
تازه ها

به گزارش بازارکار از روابط عمومی جهاددانشگاهی،سی و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از 17 اردیبهشت در مصلای امام خمینی(ره) آغاز شده و سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاددانشگاهی نیز همانند سالهای گذشته با عرضه بیش از ۱۰۰۰ عنوان کتاب در حوزههای علوم انسانی، فنی مهندسی، علوم پایه، پزشکی، هنر و کشاورزی حضور فعالی در این نمایشگاه دارد و میزبان علاقهمندان و فرهنگدوستان است.
دکتر حامد علی اکبرزاده رئیس سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاددانشگاهی در حاشیه این نمایشگاه به ارائه توضیحاتی در خصوص علل حضور این نهاد در نمایشگاه کتاب پرداخت و بیان کرد: جهاددانشگاهی در سی و ششمین نمایشگاه بین المللی تهران با بیش از 1000 عنوان کتاب حضور پیدا کرده و تقریبا تمام واحدهای این نهاد که در حوزه تولید محتوا و نشر کتاب فعال هستند آثارشان را در غرفه جهاددانشگاهی در این نمایشگاه ارائه کردهاند.
وی با اشاره به تفاوت حضور امسال با سال گذشته جهاددانشگاهی در این نمایشگاه تصریح کرد: اصلیترین تفاوت این است که امسال جهاددانشگاهی در بخش ناشران عمومی حضور پیدا کرده است. دلیل این امر این است که بخش ناشران عمومی رونق بیشتری دارد و محل رفت و آمد اهل فرهنگ و کتاب است. بنابراین امسال برای این که بتوانیم بازخوردی نسبت به این مسأله داشته باشیم در بخش ناشران عمومی حضور پیدا کردیم که الحمدلله استقبال خوبی نیز ایجاد شده است.
رئیس سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاددانشگاهی در ادامه گفت: در کنار حضورمان در نمایشگاه و ارائه و فروش کتاب، چندین برنامه فرهنگی هم تدارک دیده شده است که از جمله آنها رونمایی کتاب و برگزاری نشستهای تخصصی در حوزه نشر، کتاب، مطالعه و کتابخوانی است. تقدیر و تجلیل از نویسندگان حوزه پیشرفت و برگزاری نشست تخصصی در زمینه ارتباط هوش مصنوعی و حوزه نشر از دیگر برنامههای حضورمان در نمایشگاه است. همچنین برنامه های متنوع دیگری نیز تدارک دیده شده که همکارانمان در سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاددانشگاهی مسئول اجرای آن هستند.
وی در رابطه با هدف اصلی جهاددانشگاهی از حضور در چنین نمایشگاههایی اظهار داشت: نمایشگاه کتاب تهران مهمترین رویداد فرهنگی کشور است که در طول سال اجرا میشود و تنها نمایشگاهی است که حتی رهبر معظم انقلاب نیز از آن بازدید میکنند. جهاددانشگاهی به عنوان دستگاهی که ذات و اساس آن بر پایه فرهنگی است، ضرورت دارد که در این رویداد بزرگ فرهنگی مشارکت و حضور داشته باشد و سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاددانشگاهی نیز طبق وظیفه خود در این نمایشگاه حضور یافته است.
گفتنی است، امروز دوشنبه 22 اردیبهشت نیز در ادامه برنامههای حضور سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاددانشگاهی در سی و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، نشست تخصصی روایت پیشرفت با حضور دکتر زهرا شیخی معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، دکتر حامد علی اکبرزاده رئیس سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاددانشگاهی و دکتر مهدی مبارکی مدیرکل دفتر تخصصی علوم انسانی، اجتماعی و هنر و نویسندگان کتابهای «روایت یک رویش»، «سلولهای بهاری»، «عملیات احیاء» و «به توان هایتک» برگزار و در پایان نیز از آنها به دلیل تلاش در جهت معرفی هرچه بهتر ظرفیتهای این نهاد و همچنین متخصصان و فناوران جهاددانشگاهی به جامعه، تقدیر شد.
لازم به ذکر است، سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاددانشگاهی به نمایندگی از این نهاد کتابهای منتشر شده شعب این سازمان در سراسر کشور را با هدف پوشش نیازهای مخاطبان عمومی و پژوهشگران گردآوری کرده و در معرض دید بازدیدکنندگان از این نمایشگاه قرار داده است.
لازم به ذکر است؛ به منظور تسهیل دسترسی به آثار این سازمان، امکان خرید آثار به صورت غیرحضوری از طریق سامانه ketab.ir برای علاقهمندان و پژوهشگران نیز فراهم شده است و علاقهمندان تا ۲۷ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۰ الی ۲۰ میتوانند برای بازدید و خرید به غرفه سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاددانشگاهی در مصلای امام خمینی(ره)، بخش عمومی، شبستان، راهروی ۲۲، روبروی درب ۵۷ و ۵۸ مراجعه کنند.
ارسال نظرات