
تازه ها

به گزارش بازارکار از خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، نشست «اشتغال و کارآفرینی در چاپ و نشر» شنبه (۲۰ اردیبهشتماه) چهارمین روز از سیوششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با حضور سعید عالمگیر تهرانی، فعال حوزه چاپ و نشر در سالن فناوریهای نشر برگزار شد.
در این دوره آموزشی، عالمگیر تهرانی در سخنانی با اشاره به بحث اشتغالآفرینی در صنعت چاپ و نشر، گفت: مشاغل حوزه چاپ و نشر، با یکدیگر تفاوتهای زیادی دارند و همین تفاوتها کار در این عرصه را با چالشها و موضوعات مختلف همراه میکند.
وی ادامه داد: در صنعت چاپ، مشاغل به سمت مباحث فنی و تکنیکی میروند اما در حوزه نشر، کار بیشتر در حوزه فکر و اندیشه است؛ همچنین در کار نشر، ادامه فعالیتها به چاپ و چاپخانه منتهی نمیشود؛ بلکه بخشی از این فرایند به حوزه کتاب الکترونیک و کتاب صوتی مرتبط است.
عالمگیر تهرانی در بخش دیگر صحبتهای خود به موضوع مدیریت مالی و لزوم آشنایی مدیران چاپخانهها و موسسات انتشاراتی با این حوزه اشاره کرد و گفت: مدیریت مالی یعنی برنامهریزی، سازماندهی و کنترل منابع مالی در یک سازمان؛ بهطوریکه هزینهها به حداقل برسد، نقدینگی بهشکل موثر مدیریت شود و درآمد به حداکثر برسد.
وی بیان کرد: در این حوزه ضروری است، مدیران با مباحث علمی روز دنیا در بخش مدیریت آشنا باشند و در مسیر خود با چشم باز حرکت کنند تا کسب و کارشان، در حوزه چاپ و نشر با کمترین مشکل و چالش روبهرو شود.
به گفته عالمگیر تهرانی، مدیریت ریسک نیز مبحث دیگری است که فعالان این حوزه باید به آن توجه داشته باشند تا رویدادهای احتمالی را شناسایی و کنترل کنند، هدف اصلی مدیریت ریسک، کاهش ریسک اجرایی برخی فعالیتها و فرآیندها به سطح قابل قبول و کسب تایید مدیریت ارشد است.
وی با اشاره به اهمیت موضوع هوش مصنوعی و تاثیر آن در اشتغال چاپ و نشر، گفت: فناوری هوش مصنوعی، به دلیل کاربردها و مزایای متعدد در دنیای مدرن ضرورت پیدا کرده و به سرعت نحوه زندگی را دستخوش تغییر میکند. مدیران چاپ و نشر باید با معایب و محاسن هوش مصنوعی حتماً آشنا باشند تا بتوانند کسب و کار خود را مطابق با علم روز و فناوریهای نوین ارتقا دهند.
به گزارش ایبنا، در پایان این نشست که با حضور هنرجویان رشته چاپ هنرستان خضرا همراه بود، دانشآموزان به طرح پرسش و پاسخ پرداختند، سپس از «سرای هنر صنعت چاپ» بازدید کردند.
ارسال نظرات