السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۱۵۵۲
دستیار اجتماعی رییس جمهور:

مهم‌ترین اولویت ما در حال حاضرحفظ همبستگی و افزایش تاب‌آوری است

دستیار اجتماعی رییس جمهور در سومین نشست از سلسله‌نشست‌های «همبستگی اجتماعی و دفاع ملی» که به همت موسسه کار و تامین اجتماعی و انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات با محوریت تاب‌آوری اجتماعی و اقتصادی برگزار شد، بر اهمیت انسجام اجتماعی و ضرورت بهره‌گیری از تجربیات جهانی برای مواجهه با شرایط پساجنگ تأکید کرد.
يکشنبه ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۶

به گزارش بازارکار از روابط عمومی موسسه کار و تامین اجتماعی دکتر علی ربیعی خاطرنشان کرد: کشور ما در هفته‌های گذشته درگیر جنگی تحمیلی با رژیم صهیونیستی بود و در این شرایط، مردم و حاکمیت با چالش‌ها و مشکلات گوناگونی دست‌وپنجه نرم کردند. اکنون و در دوران پساجنگ، مهم‌ترین موضوعی که باید در دستور کار قرار گیرد، حفظ همبستگی و انسجام اجتماعی است.وی با اشاره به تاثیر تاب‌آوری روی افزایش همبستگی ملی ادامه داد: بدون شک، تاب‌آوری اجتماعی و اقتصادی دو موضوع بسیار مهم در این مسیر هستند و افزایش آن‌ها می‌تواند به تقویت انسجام ملی کمک شایانی کند. در چنین شرایطی، سیاست‌گذاری‌های داخلی باید در کنار بهره‌گیری از تجارب دیگر کشورها در دستور کار قرار گیرد.

ربیعی با اشاره به نمونه‌هایی از مواجهه دیگر کشورها با شرایط پساجنگ اظهار کرد: در ژاپن، ویتنام، اروپا و حتی ایالات متحده پس از حملات یازده سپتامبر، هر یک از حکومت‌ها بر اساس ویژگی‌های سرزمینی، منابع انسانی و ظرفیت‌های خاص خود نسخه‌ای ویژه برای بازسازی اجتماعی و اقتصادی طراحی کردند. این نشان می‌دهد که جامعه پس از بحران دچار تغییرات بنیادین می‌شود.وی افزود: ما نیز باید بدانیم نسخه مختص ایران چیست. این نسخه باید بر پایه ظرفیت‌ها و الزامات داخلی کشور نوشته شود و در مرحله اجرا، بتواند مسیر بازسازی اجتماعی و اقتصادی را با مشارکت مردم هموار کند.

دستیار اجتماعی رییس جمهور با اشاره به لزوم بازسازی اعتماد اجتماعی در جامعه گفت: در واقع، مسئله اصلی امروز ما، بازگشت جامعه به شرایط پایدار و مقاوم است؛ شرایطی که در آن مردم نسبت به آینده خود احساس امنیت کنند، اعتماد اجتماعی بازسازی شود، و نهادهای حاکمیتی بتوانند پاسخگوی نیازهای جمعی باشند.

ربیعی تأکید کرد: تحقق این اهداف بدون توجه به مؤلفه‌های تاب‌آوری اجتماعی و اقتصادی ممکن نیست. باید بدانیم که حفظ تاب‌آوری نه فقط یک مسئله فنی، بلکه یک ضرورت راهبردی برای بقای اجتماعی و ملی است.

وی خاطرنشان کرد: این نشست با هدف گفت‌وگو و اشتراک‌گذاری اندیشه‌ها درباره مسیر تقویت تاب‌آوری در ایران برگزار شده و انتظار می‌رود چنین نشست‌هایی به تدوین نقشه راهی منتهی شود که از دل آن، جامعه‌ای مقاوم‌تر، هماهنگ‌تر و آماده‌تر برای مواجهه با چالش‌های آینده سربرآورد.

ارسال نظرات