
تازه ها
پیشگامان اجرای طرح های تحول آفرین تعاون در سراسر کشور شناسایی می شوند

این نشست تخصصی با محوریت بررسی ظرفیتهای استان برای اجرای الگوهای نوین در حوزه تعاون، طراحی سازوکارهای حمایت محور و بازنگری در فرآیندهای اجرایی برگزار شد.
رستمی مالخلیفه با اشاره به اهمیت بازنگری در ساختارهای سنتی بخش تعاون، خواستار توجه ویژه به سه محور کلیدی، ارتقاء آموزش و مهارت، انسجام در عملکرد شبکه تعاونیها و رتبهبندی برای تخصیص هوشمندانه تسهیلات شد.
وی افزود: بانک توسعه تعاون باید بر پایه عملکرد واقعی، خوشنامی و کارنامه عملیاتی تعاونیها نسبت به حمایتهای مالی اقدام کند و در این فرآیند، استانهایی که هم ظرفیت ویژه دارند و هم اراده و انگیزه لازم را نشان میدهند، بیشترین بهره را از طرحها و منابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواهند برد. معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به لزوم شناسایی و معرفی تعاونیهای شاخص و موفق در سطح کشور افزود: استانها باید پیگیری مستمر، انسجام در برنامهها و جدیت در اجرا را به عنوان اصل ثابت در مسیر توسعه و عدالت اقتصادی تلقی کنند. معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، همچنین از عملکرد اداره کل تعاون استان کردستان ابراز رضایت کرد.
«برهان صلواتی» مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان نیز در این نشست با تاکید بر خلاقیت، برنامهریزی و ظرفیت مدیریتی استان گفت: هدف ما، تبدیل کردستان به یک الگوی ملی در حوزه تعاون است و از طریق تعامل سازنده با وزارتخانه، طراحی مدلهای نوین اجرایی، و بهرهگیری از ظرفیتهای مغفول مانده استان، این فرآیند با همکاری مستمر مدیران و کارشناسان پرتلاش حوزه تعاون استان در حال پیگیری است.
ارسال نظرات