بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۵۱۲۱۱
سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران گفت: اشتغال ورزی و کسب مهارت‌های لازم جهت ورود به بازار کار، امروزه برای دانشجویان امری بسیار حیاتی است.
شنبه ۰۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۶

به گزارش بازارکار از امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ دکتر شهبازی سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در جلسه شورای اجرایی مهارت ورزی و اشتغال دانشگاه تهران اظهار کرد: اشتغال ورزی و کسب مهارت‌های لازم جهت ورود به بازار کار، امروزه برای دانشجویان امری بسیار حیاتی است و با توجه به رقابت پذیری در بازار کار و نیاز به تخصص‌های متنوع، ارتقای مهارت‌های دانشجویان و یافتن فرصت‌های شغلی مناسب، از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
 
وی ادامه داد: مهارت ورزی به دانشجویان این امکان را می‌دهد تا مهارت‌های عملی و تجربی مرتبط با رشته تحصیلی خود را بهبود بخشند و به تجربه عملی بپردازند. همچنین مهارت ورزی به دانشجویان فرصت می‌دهد تا با محیط کار و اشتغال خود آشنا شوند و تجربه عملی کسب کنند. 
 
دکتر شهبازی تاکید کرد: مهارت ورزی می‌تواند فرصت مناسبی برای دانشجویان در برقراری ارتباط با جامعه، صنعت و کسب آشنایی با شرکت‌ها و سازمان‌های مختلف ایجاد کند. همچنین با انجام فعالیت‌های عملی، مهارت‌های جدیدی را فرا می‌گیرند و توانایی‌های خود را بهبود می‌بخشند. 
 
سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی تصریح کرد: ارتقای مهارت‌های عملی از طریق دوره‌های آموزشی، فعالیت‌های داوطلبانه و شرکت در پروژه‌های تحقیقاتی، به دانشجویان کمک می‌کند تا مهارت‌های لازم برای ورود به بازار کار را کسب کنند و به شغل مورد نظر خود دست یابند. 
 
وی خاطر نشان کرد: مساله مهارت ورزی و یادگیری تجربی در رشته های علوم انسانی مورد توجه ویژه قرار دارد. از دو سال پیش بحث مهارت ورزی دردانشگاه به صورت جدی برنامه ریزی شد و به صورت تخصصی این بحث با ایجاد اداره کل مهارت پیگیری خواهد شد. متولی اردوهای مهارتی در دانشگاه اداره کل مهارت خواهد بود که با همکاری همه ارکان دانشگاه برنامه ریزی ‌‌و اجرا صورت خواهد گرفت. در بخش پژوهش های کاربردی معاونت پژوهش و فناوری متولی امر است ‌و دروس بادگیری تجربی دانشجویان نیز توسط معاونت آموزشی دانشگاه اجرا خواهد شد.

مأموریت ویژه اداره کل مهارت پاسخگویی به نیازهای جامعه و صنعت و ایجاد فرصت‌های شغلی برای دانشجویان است
 
 
دکتر فرشته امین مدیر کل مهارت دانشگاه تهران نیز در جلسه شورای اجرایی مهارت ورزی و اشتغال دانشگاه تهران اظهار کرد: چشم انداز اداره کل مهارت دانشگاه تهران بر مبنای بررسی نهادها و واحدهای دارای ساختار مشابه در داخل و خارج از کشور و اولویت های مطرح شده توسط ریاست محترم دانشگاه  ترسیم شده است.
 
وی ادامه داد:چشم انداز ما این است که  اداره کل مهارت دانشگاه تهران به عنوان یک واحد دانشگاهی اثرگذار و‌موفق در سطح دانشگاه‌های معتبر داخل و خارج از کشور  در حوزه  برقراری ارتباط بهینه با صنعت و جامعه در راستای استفاده از ظرفیت‌های موجود برای افزایش سطح اشتغال پذیری و ارتقای مهارت‌ها و توانمندی‌های دانش اموزآن، دانشجویان و فارغ التخصیلان دانشگاهی مطرح شود .
 
دکتر امین تاکید کرد: ماموریت این اداره کل در راستای پاسخگویی به نیازهای جامعه و صنعت و ایجاد فرصت‌های شغلی برای دانشجویان و فارغ التحصیلان و تدوین رویدادها و برنامه هایی با رویکرد تقاضا محور و منتج به اشتغال با التزام به نقشه جامع علم و فناوری کشور و تکیه بر سرمایه های اجتماعی و انسانی فرهیخته و مشارکت سازمانهای داخلی و بین المللی تدوین شده است . 
 
مدیر کل مهارت دانشگاه تهران تصریح کرد:  افزایش سطح اشتغال پذیری، توسعه ارتباط با سازمان‌های داخلی و بین المللی، ارتقای شایستگی‌های دانشجویان و فارغ التحصیلان برای ورود به بازار کار، افزایش روحیه ارزش آفرینی و ایجاد امید و انگیزه پایه و اساس کلیه اقدامات و برنامه های ما در اداره کل مهارت دانشگاه تهران است .
 
وی با بیان اینکه تمام برنامه های اداره کل مهارت با مشارکت مدیران دفاتر مهارت در کلیه  دانشکده ها /دانشکدگان دانشگاه تهران، نمایندگان واحدهای ستادی دانشگاه، اعضای هیئت علمی، مدیران و صاحب نظران مرتبط با حوزه های مهارت اموزی و اشتغال طراحی و اجرا می‌شوند، افزود: از جمله این برنامه‌ها  طراحی بسته های مهارتی بویژه  آموزش مهارت‌های نرم است که برای دانشجویا ن و فارغ التحصیلان ضرورت دارد.
 
دکتر امین ادامه داد: بحث دیگری که مطرح است برگزاری رویدادهای مشترک در حوزه اشتغال است و در اردیبهشت ماه سال  آینده دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران در مصلی برگزار  خواهد شد.
 
مدیر کل مهارت دانشگاه تهران بیان کرد: یکی از بخش‌های اداره کل مهارت، واحد اردوگاه  مهارتی است و‌ بزودی تقویم اردوهای مهارتی با مشارکت دفاتر مهارت در دانشکده ها تدوین خواهد شد  و طبق تاکید ریاست محترم دانشگاه در نظر داریم اردوها را متناسب با رشته های تحصیلی دانشجویان و به صورت منظم و هدفمند با رویکرد مهارت آموزی و ایجاد امید و انگیزه در میان دانشجویان  برگزار نماییم .
 
دانشیار دانشگاه تهران افزود : در معاونت آموزشی دانشگاه تهران درسی با عنوان یادگیری تجربی از ترم گذشته به دروس دانشجویان کارشناسی اضافه شده است که اجرای بخش عملی این درس به عهده اداره کل مهارت می باشد و‌ ما دانشجویان را برای گذراندن ۷۰ ساعت فعالیت عملی متناسب با رشته های تحصیلی شان به سازمان‌های متقاضی معرفی می‌کنیم و در پایان دوره راهبر صنعت بر مبنای فعالیتی که دانشجو در طی این دوره انجام داده است ‌‌در قالب فرم استاندارد ارایه شده نمره بخش  مربوطه  را اعلام خواهد کرد .
 
وی در پایان خاطر نشان کرد: از این پس جلسات شورای اجرایی مهارت اموزی و اشتغال دانشگاه تهران به صورت ماهانه برگزار می‌شود و کلیه مواردی که در شورای سیاستگذاری مهارت ورزی و‌اشتغال که اعضای آن هم از مدیران و صاحبنظران و تصمیم گیرندگان در حوزه اشتغال در سراسر کشور هستند ،مصوب گردد  با مشارکت مدیران دفاتر مهارت  و‌نمایندگان واحدهای ستادی در این جلسات در کل واحدهای دانشگاه اجرایی خواهد شد .

برچسب ها:

ارسال نظرات