تازه ها
به گزارش بازارکار از ایسنا، «داوود منظور» اظهار کرد: تحقق درآمدهای مالیاتی براساس پیشبینی قانون بودجه امسال بیش از ۹۵ درصد بوده است.
وی که در یک برنامه تلویزیونی سخن میگفت، اظهار کرد: دولت در بودجه ۱۴۰۳، درآمدها را واقعی و شفاف دیده و سهم درآمدهای نفتی در سال آینده را نسبت به بودجه امسال کاهش دادیم.
رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: تحقق درآمدهای دولت در ۱۰ ماهه، نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد افزایش پیدا کرده است.
منظور همچنین تصریح کرد: حساب ارزی تحت ضوابط با همکاری بانک مرکزی انجام میگیرد.
رییس سازمان برنامه و بودجه افزود: بودجه کشور ریالی است و حساب ارزی برای دستگاهها تحت ضوابطی توسط بانک مرکزی ایجاد خواهد شد.
به گفته وی، این حساب برای دستگاههایی که مراودات بینالمللی و خرید ارزی دارند با همکاری بانک مرکزی ایجاد خواهد شد.
منظور همچنین یادآور شد: امسال بیش از ۹۰ درصد درآمدهای مالیاتی تحقق یافت. تحقق درآمدهای مالیاتی براساس پیشبینی قانون بودجه امسال بیش از ۹۵ درصد بوده است.
وی ادامه داد: تحقق درآمد دولت در حقوق مالکانه معادن حدود ۶۰ درصد و در بخش درآمدهای گمرکی ۴۸ درصد است.
منظور ضمن تاکید بر اینکه باید درآمدها در بودجه واقعی دیده شود، گفت: دولت تلاش کرد بودجه را تراز تدوین و مصارف و منابع را با هم معادل کند.
وی افزود: تلاش کردیم منابع را بر اساس میزان تحقق، برآورد کنیم بعد به هزینهها بپردازیم؛ یعنی تقدم درآمدها بر هزینهها را انجام دهیم.
رییس سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد: باید درآمدها در بودجه واقعی دیده شود و بیش برآوردی نداشته باشیم؛ زیرا در صورت عدم تحقق به کسری بودجه تبدیل میشود.
به گفته او، دولت در بودجه ۱۴۰۳، درآمدها را واقعی و شفاف دیده و سهم درآمدهای نفتی در سال آینده را نسبت به بودجه امسال کاهش داده است.
منظور با بیان اینکه درآمدهای نفتی متعلق به نسل های آینده است، افزود: دولت در تدوین لایحه بودجه ۱۴۰۳ تلاش کرد یک گام به سمت عملیاتی شدن اصلاح ساختار بودجه همان طور که مقام معظم رهبری تکلیف کرده بودند، حرکت کند.
وی گفت: اتکا بودجه به منابع پایدار و جدا شدن تدریجی از درآمدهای نفتی، مهمترین بخش اصلاح ساختاری در بودجه است، معتقدیم که درآمدهای نفتی متعلق به نسلهای آینده است و میبایست این درآمد به سمت صندوق توسعه ملی هدایت شود و با مولدسازی آن بتوانیم برای منابع خوبی را برای آینده تامین کنیم.
رئیس سازمان برنامه و بودجه منظور یادآور شد: هزینهها باید متناسب با درآمدها و منابع باشد وگرنه در سال آینده دچار کسری بودجه خواهیم شد. نمایندگان مجلس در بودجه ۱۴۰۳، هزینههای دولت را افزایش دادند که تحقق آنها امکانپذیر پذیر نیست.
وی ادامه داد: برآوردها نشان میدهد مجلس حداقل ۴۰۰ هزار میلیارد تومان هزینههای جدید تصویب کرده و مجلس منابع و درآمدهای جدیدی برای آن شناسایی نکرده است.
انتهای پیام
ارسال نظرات