تازه ها
به گزارش بازارکار، کارگاه تخصصی آموزش و توسعه منابع انسانی در پرتو تحولات هوش مصنوعی (بیم ها و امید ها) با تدریس دکتر کوروش فتحی واجارگاه کارشناس حوزه منابع انسانی و هوش مصنوعی در محل جهاد دانشگاهی تهران برگزار شد.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی و چهره ماندگار آموزش و توسعه منابع انسانی کشور در این کارگاه تخصصی بر روند های حاکم بر جهان و استفاده از هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: آنچه در جهان امروز باعث اتفاقات بعضا تلخ می شود ناشی از نابرابری های دسترسی و استفاده از فناوری هاست؛ به طور مثال در قضیه فلسطین عده ای هر روز کشته می شوند که ناشی از نابرابری استفاده از فناوری ها به وسیله رژیم اشغالگر است.
وی به نظریات برخی سیاستمداران غربی درباره اهمیت هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: بر اساس این نظریه که هنری کسینجر بیان کرده، سه چیز مبنای جنگ سوم جهانی است؛ دعوای روسیه بر سر مرزها، جنگ چین و تایوان و هوش مصنوعی که زندگی بشر را تحت تاثیر قرار می دهد.
کوروش فتحی واجارگاه به لزوم بهره برداری از فناوری ها بویژه هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: استفاده از فناوری دو حالت دارد یا انسان را رشد می دهد و یا او را نابود می کند.
وی بر نگاه به روز در در سازمان ها بویژه در حوزه منابع انسانی اشاره کرد و گفت: دلایل موفقیت کشور های غربی مثل آمریکا در حوزه منابع انسانی این است که آنها همه اقوام را می پذیرند و شرکت های غربی فرآیند جذب و استخدام و ورود نیروی جدید را هیچگاه متوقف نمی کنند.
وی بر کاربرد هوش مصنوعی در حوزه های مختلف اشاره کرد و گفت: کاربرد هوش مصنوعی برای جذب و استخدام، هوش مصنوعی برای آموزش و توسعه کارکنان، هوش مصنوعی برای مدیریت عملکرد، هوش مصنوعی برای حفظ و نگهداشت کارکنان و هوش مصنوعی در منابع انسانی و ... از مهمترین موضوعات روز در ارتباط هوش مصنوعی و منابع انسانی و نیز آموزش است.
فتحی واجارگاه یادآور شد: سیستمهای آموزشی مبتنی بر هوش مصنوعی میتوانند با تجزیه و تحلیل نیازهای آموزشی، ارائه محتوای آموزشی مناسب و سفارشی برای هر فرد را فراهم کنند. همچنین هوش مصنوعی میتواند در فرایند ارزیابی عملکرد کمک کند، از طریق تجزیه و تحلیل دادههای عملکرد و ارائه بازخورد بهبودی پیشنهاد کند.
مدرس کارگاه تخصصی آموزش و توسعه منابع انسانی در پرتو تحولات هوش مصنوعی (بیم ها و امید ها) افزود: با استفاده از الگوریتمهای هوش مصنوعی، میتوان نیازهای آینده سازمان را پیشبینی کرده و برنامههای آموزشی مطابق با آنها را طراحی کرد.
وی ضمن تاکید بر استفاده از هوش مصنوعی در حوزه استخدام و مشاوره شغلی خاطرنشان کرد: سیستمهای هوش مصنوعی میتوانند با تجزیه و تحلیل مشخصات فردی و تجربیات هر فرد، پیشنهادات مرتبط با مسیر شغلی و توسعه حرفهای مناسب را ارائه دهند. همچنین، هوش مصنوعی میتواند در مدیریت زمان، ارتباطات سازمانی، و بهبود فرآیندهای آموزش و توسعه منابع انسانی نیز مورد استفاده قرار بگیرد، به عنوان مثال AI در منابع انسانی میتواند مهارتها و جاه طلبیهای شغلی افراد را تجزیه و تحلیل نماید و بر اساس نقش و اهداف هر فرد، دورههای آموزشی، وبینارها یا کارگاههای آموزشی مشخصی را توصیه کند.
در پایان این کارگاه آموزشی تعاملی و مبتنی بر گفتگو، شرکت کنندگان در کارگاه با منابع تخصصی، وب سایت های تخصصی در حوزه هوش مصنوعی و منابع انسانی و نرم افزار های مرتبط با این حوزه آشنا شدند.
ارسال نظرات