تازه ها
معرفی بانوی کارآفرین بختیاری اهل شوشتر که با راه اندازی کارگاه کوچک صنایع دستی زمینه اشتغال ۱۰ نفر را فراهم کرد.
به گزارش بازارکار، درشوشتر ودر راستای حمایت از مشاغل خانگی وتولیدات داخلی، با بانوی کارآفرینی اهل شوشتر آشنا خواهیم شد که با هنر دست خود توانست ۱۰ بانوی بی کار را صاحب شغل پر درآمد کند.
امروز زنان نقش موثری در شکوفایی اقتصاد در کشور ایفا میکنند، قطعا این زنان موفق از سرمایههای ارزشمند کشور محسوب میشوند وباید از تجربیات آنها برای تقویت فرهنگ کار وکارآفرینی بهره برد.
خانم حسینی احمد فداله از زنان وبانوان بختیاری اهل شوشتر که از سنین کودکی درکنار مادر خود باهنر قالی باقی وگلیم بافی سنتی آشنا شد.
وی با توجه به علاقه واشتیاقی که به هنر وفرهنگ اصیل بختیاری داشت، به دنبال این علاقه رفت ودر ایام جوانی با یادگیری در تولید انواع صنایع دستی قوم بختیاری، زمینه کارآفرینی و آموزش را در خود برای بدست آوردن سود مناسب پیدا کرد.
این بانوی کارآفرین با تشویق دوستان خود وبا مشورتهای که با کارشناسان این فن وهنر داشت، به بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج شوشتر مراجعه و با دریافت تسهیلات درسال ۱۳۹۰ توانست یک کارگاه کوچک با فضای ۳۰ متری را راه اندازی وزمینه اشتغال ۱۰ نفر را از همان سال ۱۳۹۰ را فراهم کند.
خانم حسینی از شرایط کاری خود میگوید: به دورترین مناطق شهرستان شوشتر سفر وبانوان ومشتاقان به هنر وصنایع دستی را آموزش دهم وهر کدوم از آنها، امروز برای خود صاحب شغل وبعضا کارآفرینی هم میکنند.
بانوی کارآفرین بختیاری اهل شوشتر در ادامه گفت: قطعا در درون همه افراد جامعه استعدادهای بالقوه بسیاری وجود دارد که برای بالفعل شدن آنها شاید تنها به تلنگری نیاز باشد.
خانم حسینی تصریح کرد که بازار فروش عمده محصولات خود را به استانهای بختیاری نشین وشهرهای مختلف کشور دانست وافزود: از مهترین بسترهای فروش محصولاتم، حضور در نمایشگاههای مختلف صنایع دستی است که باتوجه به بافت انواع قالی، گلیم، کلاه محلی، لباسهای محلی، بااستقبال خوب علاقمندان مواجه شده است.
وی در پایان گفت: در نظر دارم که با دریافت تسهیلات بیشتر از بسیج سازندگی، فضای کارگاه را گسترش وتعداد بیشتری را مشغول به کار کنم.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات