تازه ها
رئیس مرکز حل اختلاف قوه قضائیه، گفت: مجوز استخدام ۶ هزار نفر از کارکنان حل اختلاف از سوی سازمان اداری و استخدامی صادر شد.
به گزارش بازارکار به نقل از خبرگزاری تسنیم از ساری، حجتالاسلام والمسلمین صادقی در همایش استانی صبر که به میزبانی مجتمع فرهنگی ورزشی قوه قضاییه در ساری برگزار شد، با تسلیت شهادت شهید رازینی و شهید مقیسه قضات عالی مقام دیوان عالی کشور، اظهار کرد: این دو شهید بزرگوار در سنگر قضاوت، بدون ذرهای لغزش با قلم قاطعانه و تسلط بر علم و دانش، رای صادر کرده و بدون هراس و شجاعانه، سخن حق را بیان میکردند که موجب شد در سنگر مجاهدت در دستگاه قضایی، هدف ترور منافقین کوردل قرار گیرند.
رئیس مرکز حل اختلاف قوه قضاییه افزود: شهدای گرانقدری مانند شهید بهشتی، شهید قدوسی و شهید رئیسی تا شهید رازینی و شهید مقیسه در دستگاه قضایی حضور داشتهاند و این افتخار دستگاه قضایی به عنوان یک دستگاه انقلابی و نشان دهنده روحیه انقلابی قضات است.
وی ادامه داد: مازندران در حوزه حل اختلاف، جزو استانهای پیشتاز کشور است و در ارزیابیهای سال گذشته از انتهای جدول رده، به رتبه دوم استانهای کشور رسیده که همت و تلاش همکاران حل اختلاف مازندران، جای قدردانی و تشکر دارد.
رئیس مرکز حل اختلاف قوه قضاییه، ایجاد صلح و سازش بین مردم را یکی از بزرگترین اقدامات خداپسندانه عنوان کرد و افزود: ایجاد صلح و سازش و برکات فراوان آن، در روایات متعدد مورد تاکید قرار گرفته است.
صادقی خاطرنشان کرد: ماه رجب فرصتی بزرگ برای استغفار و اصلاح رابطه بین انسان و خداست که این مهم باید مورد توجه قرار گیرد.
رئیس مرکز حل اختلاف قوه قضاییه در ادامه اظهار کرد: موضوع استخدام همکاران حل اختلاف نیز در حال طی روند قانونی و مسیر کسب مجوز از مراجع ذیربط است. فعلاً و در گام اول، مجوز استخدام ۶ هزار نفر از سوی سازمان اداری و استخدامی، صادر شده است و در تلاش هستیم آزمون استخدامی شوراهای حل اختلاف نیز در سال آینده برگزار شود؛ ضمناً طرح ساماندهی نیز در مجلس در حال پیگیری است تا اعضای شوراهای حل اختلاف نیز مشمول آن طرح شوند.
فرهنگ صلح و سازش باید در جامعه به شکل مناسب تبیین شود
رئیس کل دادگستری مازندران نیز در این همایش با تسلیت شهادت دو تن از قضات عالی رتبه دیوان عالی کشور، اظهار کرد: انشالله خداوند متعال توفیق دهد ادامه دهنده راه شهدای گرانقدر باشیم و از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی حراست و پاسداری کنیم.
عباس پوریانی افزود: در قرآن کریم و همچنین در احادیث و روایات در خصوص محاسن، مزایا و فلسفه صلح و سازش تاکید فراوان شده و این مهم مورد توجه ویژه قرار گرفته است.
وی با اشاره به حجم بالای ورودی پرونده به محاکم قضایی استان، ادامه داد: نهادینه شدن فرهنگ صلح و سازش در جامعه، موجب کاهش ورودی پروندهها به دستگاه قضایی بوده و برکات بسیار زیادی در جامعه خواهد داشت که باید در این خصوص فرهنگسازی مناسب صورت گیرد.
رئیس کل دادگستری مازندران با بیان اینکه فرهنگ صلح و سازش باید در جامعه به شکل مناسب تبیین شود، تاکید کرد: کاهش اختلافات در جامعه، موجب تحکیم بنیان خانواده است.
پوریانی با اشاره به اینکه باید از همه ظرفیتها در راستای رشد و توسعه استان و ترویج فرهنگ صلح و سازش استفاده شود، از تلاشهای معاونت حل اختلاف مازندران در راستای تلاش برای صلح، سازش و بخشش در استان تقدیر کرد و گفت: طی چند ماه اخیر با همکاری روسا و دادستانهای حوزههای قضایی استان و مدیر کل زندانهای مازندران، تعداد زیادی از مددجویان با استفاده از ارفاقات قانونی از زندانهای استان آزاد شدند و به تعداد دیگری از زندانیان مرخصی اعطا شد.
رئیس کل دادگستری مازندران افزود: از ابتدای امسال تاکنون، ۴۱ محکوم به قصاص نفس با صلح و سازش از دار مجازات رهایی یافتند که این مهم حاصل تلاش همکاران شورای حل اختلاف استان بوده است.
پوریانی ادامه داد: در سال ۱۴۰۳ تعداد ۳۶۷ فقره پرونده مالی و ۱۵۸ فقره پرونده نزاع جمعی در استان مازندران، منجر به صلح و سازش شده است.
در ابتدای این همایش با اهدای گل به یادمان شهدای استان مازندران، به مقام شامخ شهدی گرانقدر ادای شد. همچنین با حضور رئیس مرکز حل اختلاف قوه قضاییه و رئیس کل دادگستری مازندران، با اعلام رضایت اولیای دم، ۴ محکوم به قصاص در استان مازندران از دار مجازات رهایی یافتند.
در این همایش از ۹ فعال صلح و سازش و رهبران متعالی دادگستری مازندران تقدیر شد. همچنین در این همایش علیرضا یوسفی، کامران قاسپور، محمد هادی ساروی و فردین هدایتی پهلوانان و قهرمانان ورزشی مازندرانی جهان و المپیک، به عنوان طلایه داران صلح و سازش در استان مازندران معرفی شدند.
ارسال نظرات