حلول ماه پر فیض شعبان، ماه آمادگی برای دعوت به مهمانی بزرگ خدا برهمگان گرامی باد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۷۴۱۳
مشاور امور بانوان معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان:
خدیجه جدا، در رویداد تخصصی صنایع خلاق و فرهنگی پارک‌های علم و فناوری کشور صنایع خلاق گفت: صنایع خلاق تنها یک ابزار اقتصادی نبوده و نمایانگر قدرت نرم یک کشور هستند. در دنیایی که اقتصاد‌های سنتی به بن‌بست‌های ساختاری رسیده‌اند، این صنایع می‌توانند موتور محرک اقتصاد‌های پویا باشند.
چهارشنبه ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۳

به گزارش بازارکار به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، رویداد تخصصی صنایع خلاق و فرهنگی پارک‌های علم و فناوری کشور ۲۴ و ۲۵ بهمن ماه، در پارک علم و فناوری مشهد برگزار شد.

خدیجه جدا، مشاور امور بانوان معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان در این رویداد به معرفی برنامه‌ها و سیاستگذاری معاونت علمی در توسعه صنایع خلاق پارک‌ها و مراکز رشد کشور پرداخت و طی سخنانی گفت: صنایع خلاق تنها یک ابزار اقتصادی نبوده و نمایانگر قدرت نرم یک کشور هستند. در دنیایی که اقتصاد‌های سنتی به بن‌بست‌های ساختاری رسیده‌اند، این صنایع می‌توانند موتور محرک اقتصاد‌های پویا باشند.

وی ادامه داد: در حالی که سهم صنایع خلاق در تولید ناخالص داخلی کشور‌های پیشرو مثل کره جنوبی، بریتانیا، و چین بیش از ۵درصد است، این سهم در ایران تنها ۱.۳ درصد باقی مانده است.

جدا با بیان اینکه توسعه صنایع خلاق یک پروژه ساده اقتصادی نیست، تصریح‌کرد: این یک تغییر پارادایم در نگاه ما به توسعه است و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در حال طراحی نقشه راه ملی برای تحول در صنایع خلاق است که بر سه ستون اصلی؛ «توانمندسازی زیرساخت‌های زیست‌بوم نوآوری در حوزه صنایع خلاق»، «تأمین مالی هوشمند و پایدار» و «سیاست‌های حمایتی و اصلاحات قانونی» استوار است.

مشاور امور بانوان معاون علمی همچنین بر نقشه راه عملیاتی متمرکز شد و افزایش سهم صنایع خلاق در GDP طی سه سال آینده، ایجاد اشتغال در حوزه صنایع فرهنگی و خلاق طی سه سال آینده و رشد سالانه ۲۰ درصدی صادرات محصولات خلاق به بازار‌های منطقه‌ای و جهانی را از اهداف مشخص و قابل سنجش در این مسیر دانست.

وی ادامه داد: بهترین برنامه‌ها بدون یک همکاری ملی به نتیجه نمی‌رسند. تحقق این اهداف نیازمند همگرایی همه عناصر و بازیگران کلیدی کشور است. تحقق و موفقیت این اهداف تنها با تلاش دولت ممکن نیست. ما به یک ائتلاف ملی از بازیگران کلیدی اعم از «دولت» در مقام سیاست‌گذار، تسهیل‌گر و حمایت‌کننده، «نهاد‌های عمومی» مانند آستان قدس رضوی در جایگاه سرمایه‌گذاران راهبردی که می‌توانند زیرساخت‌های حیاتی را تأمین کنند، «بخش خصوصی» به مثابه موتور محرک نوآوری، کارآفرینی و اشتغال‌زایی و نهایتا «دانشگاه‌ها و مراکز علمی» در کسوت تربیت نیروی انسانی متخصص و تولید دانش جدید نیاز داریم چراکه این مسیر، تنها یک برنامه اقتصادی نیست؛ یک حرکت فرهنگی و اجتماعی است که می‌تواند آینده ایران را شکل دهد.

جدا در پایان تاکید کرد: ما نمی‌توانیم آینده را پیش‌بینی کنیم، اما می‌توانیم آنرا خلق کنیم. ایران، سرزمین تمدن‌ها و داستان‌های بزرگ است. وقت آن رسیده که داستان جدیدی برای این سرزمین بنویسیم. داستانی درباره خلاقیت، نوآوری و آینده‌ای که با دست‌های خودمان ساخته‌ایم.

ارسال نظرات