بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۸۷۷۶
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: با وفاق می توانیم سرمایه گذاری برای ایران ماهر را به صورت عملیاتی محقق کنیم.
سه‌شنبه ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۰

به گزارش بازارکار از مرکز روابط عمومی و امور بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «احمد میدری» در آیین افتتاح اجلاس مدیران ستادی، استانی و روسای مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای سراسر کشور، با تاکید بر اهمیت نقش آموزش مهارتی در توسعه کشور، بر لزوم مشارکت فعالانه نهادهای دولتی، بخش خصوصی، آموزش و پرورش در این عرصه تأکید کرد.
وی، با قدردانی از تلاش‌های همکاران سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در سال گذشته، اظهار امیدواری کرد که در سال جاری نیز گام‌های موثری برای بهبود وضعیت کشور از دریچه مهارت‌آموزی برداشته شود.
میدری از از تلاش های رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در زمینه آموزش فنی و حرفه ای کشور قدردانی کرد.
وزیر کار گفت: اقای منادی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو بدون الزام اداری، به تهیه اساسنامه و پیگیری مستمر اقدام کرده و این روحیه است که می‌تواند کار را پیش ببرد.
وزیر کار با اشاره به نقش کلیدی مربیان و معلمان در رشد و توسعه جامعه، خاطرنشان کرد: فرهنگ مسئولیت‌پذیری و تلاش بی‌چشم‌داشت، موضوعی  است که در بدنه آموزش وجود دارد. معلمی و مربیگری، حرفه‌هایی هستند که نیاز به ناظر بیرونی ندارند؛ چراکه درون‌زا و متکی به انگیزه درونی‌اند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با ذکر مثالی از تجربه کشور هند در کاهش بیکاری و تعریف خدمات عمومی برای افراد بیکار، افزود: زمانی که در معاونت رفاه بودم یکی از مسئولان هندی را به ایران دعوت کردم. او در دیدار با تعدادی از نمایندگان که پرسیدند شما وقتی در هند با مشکل بیکاری روبرو می شوید  از کدام مسئول سوال می کنید گفت  وقتی با مشکل بیکاری مواجه می‌شویم رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای را صدا می‌زنیم؛ چراکه این نهاد وظیفه دارد به افراد مهارت بیاموزد. این الگو برای ما نیز درس‌آموز است.
وی تأکید کرد: اگر سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای پویا نباشد، نیروی کار قادر به همگامی با تحولات فناورانه نخواهد بود و بهره‌وری کاهش خواهد یافت. این مسئله در شرایط کنونی که رشد اقتصادی باید از محل بهره‌وری تأمین شود، اهمیت دوچندان دارد.
میدری بر ضرورت همکاری  سازمان‌های مرتبط برای تقویت آموزش‌های مهارتی تاکید کرد و گفت: از همان ابتدای آغاز به کار ما بر این موضوع تاکید داشتیم  که باید ارتباط با بخش خصوصی را تقویت کنیم. همان‌طور که در کشورهای پیشرفته مانند آلمان و اتریش شرکت‌ها در طراحی آموزش‌ها و تجهیز مراکز نقش دارند، ما نیز باید از این الگوها بهره بگیریم.
وی ادامه داد: در کشور ما، بسیاری از امکانات فعلی از زمان درآمدهای نفتی بالا به‌جا مانده است. اکنون که منابع کاهش یافته، باید به سوی مشارکت فعالانه بخش خصوصی حرکت کرد. پروژه‌هایی مانند طرح همنوا که با آموزش و پرورش و اتاق‌های بازرگانی در حال اجراست، نمونه‌هایی موفق در این مسیر هستند.
میدری ضمن اشاره به سرمایه‌گذاری ۳۰ میلیارد تومانی انجمن پلیمر ایران در تربیت نیروی انسانی، از این اقدام به عنوان الگویی ارزشمند یاد کرد و گفت: «نیروهای مسلح نیز در طرح "هر سرباز یک مهارت" نقش‌آفرینی خوبی داشته‌اند که می‌تواند در سراسر کشور تعمیم یابد.
وی با تأکید بر اهمیت ارتقای نظام حقوق و دستمزد کارکنان سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و پیگیری اجرای قوانین معطل‌مانده مرتبط با منابع مالی این سازمان، افزود: با روحیه‌ای که در میان همکاران و مدیران مشاهده می‌کنم و با وفاقی که بین دستگاه های ذیربط شکل گرفته، می‌توانیم شعار وفاق برای سرمایه‌گذاری و ایران ماهر را به‌صورت عملیاتی محقق کنیم.
در پایان تفاهمنامه همکاری میان رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و معاون متوسطه آموزش پرورش امضا و از طرح های «همنوا» و «ایران ماهر» رونمایی شد.


ارسال نظرات