سخنان شنیدنی مدیر عامل شرکت کشت و صنعت روژین تاک در نشست یک تجربه:
کد بانو ها و خانم های خانه کارشناسان کیفیت و تضمین کننده فروش ما هستند
تازه ها
گروه خودروسازی سایپا و سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در راستای ارتقاء توانمندی کارکنان، اشتغالپذیری و تأمین نیروی کار ماهر و صیانت از سرمایه انسانی، تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
به گزارش بازارکار به نقل از سایپانیوز، محمدعلی تیموری، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری مشترک بین گروه سایپا و سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، با تاکید بر اینکه در سالهای گذشته و به خصوص دهه 90، زیرساخت صنعت خودروسازی کشور رشد پیدا نکرده است، گفت: در این دوره، شرکتهای بزرگ خودروسازی دنیا در مباحث الکترونیک خودرو، تولید خودروهای برقی، تولید خودروهای خودران و کاهش میزان آلایندگی خودروها، پیشرفت قابل توجهی کردند.
او با اشاره به اینکه برای جبران دهههای گذشته، یک راه حل کلیدی وجود دارد و آن استفاده از نخبگان، مجموعههای دانش بنیان و توان علمی دانشگاههای کشور است، افزود: سایپا در سالهای گذشته، از دانشگاههای کشور نیروی انسانی جذب نکرده و از این موضوع دور بوده است. حال طی 22 ماه گذشته، سعی شده که این گذشته جبران و نخبگان مراکز علمی و دانشگاهی در سایپا جذب شوند.
تیموری تاکیدکرد: با کمک دانشگاههای کشور، مراکز دانش بنیان و سازمان آموزش فنی و حرفهای مسیری که مورد غفلت واقع شده بود را احیا خواهیم کرد، برهمین اساس با همکاری مشترک با سازمان آموزش فنی و حرفه ای، نیروهای فنی و آموزش دیده را برای خطوط تولید با هدف افزایش کیفیت و تیراژ تولید جذب خواهیم کرد. همچنین با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای اولین بار از برگزیدگان کنکور سراسری در قالب بورسیه تحصیلی در دستور کار جذب قرار دادیم که در سال جاری بخشی از این دانشجویان بورسیه از طریق کنکور سراسری جذب شدند و در صدد هستیم بخش دیگری را در قالب بورسیه دانشجویان سال دوم، سوم و چهارم جذب گروه خودروسازی سایپا کنیم.
مدیرعامل گروه سایپا با تاکید بر اینکه ضرورت دارد تمام بنگاههای صنعتی در قالب بورسیه، نخبگان را جذب کنند و از توان و استعداد آنها بهرهمند شوند، تصریح کرد: برای آنکه در حوزه داخلیسازی قطعات به دستاوردهای خوبی برسیم و اثرات تحریم را به حداقل برسانیم، همکاری مناسبی را با دانشگاههای برتر کشور آغاز کردیم و در این راستا پروژههایی در خصوص کاهش مصرف سوخت، تولید خودروهای هیبریدی و...، تعریف شده است.
او با اشاره به تفاهم نامههای منعقد شده با شرکای خارجی و همکاری با دانشگاههای کشور، تاکید کرد: تولید خودروهای برقی به صورت جدی در دستور کار سایپا قرار دارد، همچنین امیدواریم به زودی تولید خودروهای هیبریدی (وارداتی و مونتاژی) آغاز و خودروهای کاملا برقی را به بازار عرضه کنیم.
در ادامه این مراسم مهرداد عظیمی، رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با بیان اینکه سایپا به موضوع دانش و مهارت توجه ویژهای دارد و این موضوع قابل تقدیر است، گفت: با وجود تمام نقدهایی که در رسانهها در خصوص صنعت خودرو وجود دارد، اما زمانیکه خودروهای کشور را در کشورهای همسایه می بینیم، به این مهم پی میبریم که صنعت خودروسازی کشور به جهت توانمندی خود (به خصوص در صادرات) موفق عمل کرده و این امر تحسین برانگیز است.
او با اشاره به تصمیم سایپا برای جذب نخبگان و استفاده از توان علمی و مهارتی فارغ التحصیلان سازمان آموزش فنی و حرفه ای، تصریح کرد: این تصمیم سایپا، راهبردی و صحیح است چراکه سرمایه اصلی هر بنگاه اقتصادی نیروی انسانی آن است.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور افزود: اعتبار مدرک فنی و حرفهای در سایر کشورها قابل قبول است؛ لذا اگر سایپا بخواهد در کشورهای دیگر فعالیت تولیدی داشته باشد، میتواند از این آموزش ها بهره برداری لازم را کند.
همچنین در این مراسم صادق کرمی، معاون منابع انسانی گروه و پشتیبانی سایپا با بیان اینکه سایپا امسال و برای اولین بار، پذیرش بورسیه از دانشگاه های برتر کشور از طریق کنکور سراسری را داشته است، گفت: در بدنه کارشناسی، هدف ما تقویت توان کارشناسی از طریق جذب فارغ التحصیلان دانشگاههای برتر کشور است. در حوزه مهارتی هم در تلاش هستیم تا از طریق سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، نیروی انسانی متناسب با نیاز گروه سایپا را تامین کنیم.
گفتنی است در توافقنامه یاد شده تدوین و بازنگری استانداردهای شایستگی و ارزشیابی مشاغل مورد نیاز گروه، اجرای آموزش مهارتهای فنی، غیر فنی، عمومی و تخصصی و سنجش مهارت و تعیین صلاحیت حرفهای کارکنان گروه و راه اندازی مرکز آموزش مهارت های تخصصی گروه خودروسازی سایپا مورد توجه قرار گرفته است.
ارسال نظرات