تازه ها
اختتامیه رویداد استارتاپی و نوآوری اجتماعی زنان در مواجهه با تغییر اقلیم با حضور جمعی از مسئولان اداره کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران، مدیران شهری و شبکه ارتباطی سازمانهای غیردولتی زنان و شرکت کنندگان در برج آزادی برگزار شد.
به گزارش بازارکاربه نقل از روابط عمومی اداره کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران، در رویداد استارتاپی و نوآوری اجتماعی زنان در مواجهه با تغییر اقلیم ویژه سازمانهای مردم نهاد محیط زیستی که از ۲۲ آبان ماه با حضور جمعی از ایده پردازان، برنامه نویسان، افراد خلاق و طراحان، سرمایه گذاران، صاحبان کسب و کار و با مشارکت معاونت توانمندسازی اداره کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران آغاز شد، ۷۵ شرکت کننده حضور داشتند که در نهایت ۶۰ نفر وارد مراحل نهایی شدند.
امسال دومین سال برگزاری برنامه زنان و تغییرات اقلیم برگزار شد که هم اکنون در فاز هفتم قرار گرفته است. فاز اول این برنامه، شبکهسازی مردمی به عنوان پایلوت بود که در مناطق ۲۲ گانه تهران برگزار شد و جامعه مخاطب ۱۵۰۰ نفری را در بر داشت.
در فاز دوم هم که با همکاری سازمان پسماند صورت گرفت، مسابقه دوخت کیسههای پارچهای انجام شد. در اجرای فاز سوم این طرح در قالب برنامه مدیریت مصرف بهینه انرژی که به صورت مشترک با وزارت نیرو، وزارت نفت و سازمان پسماند برگزار شد استفاده بهینه مصرف آب و برق در مناطق ۲۲ گانه تهران آموزش داده شد.
همچنین فاز پنجم این طرح، شناسایی شبکه سازی کنشگران محیط زیستی بود که ۸۲۴ نفر کنشگر در این مسیر به صورت حضوری و مجازی آموزش دیدند.
در فاز ششم هم شاهد بررسی اثربخشی کنشگران درمناطق ۲۲ گانه بودیم. فازهفتم رویداد زنان و تغییرات اقلیم هم به صورت مشترک با انجمن ارتباطی زنان سازمانهای مردم نهاد کل کشور با نام «زمین و زنان» ودر قالب ۳ بوت کمپ برگزار شد که در دو روز پایانی این رویداد، تیمهای استارتاپی ایدههایی را در این خصوص ارائه دادند وبه ایدههای برتر جوایزی تعلق گرفت.
سید احمد علوی عضو شورای اسلامی و رییس ستاد سمنهای شهر تهران در مراسم اختتامیه این رویداد با اشاره به بستر مناسب رویداد «زمین و زنان» اظهارکرد: با توجه به اهمیت این رویداد، امیدوار هستم که برگزارکنندگان - هم اداره کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران، شهرداری منطقه ۹ و هم سازمان پسماند - بتوانند از این پتانسیل و دغدغه شهروندان در حوزه زیست محیطی به بهترین نحو بهره ببرند.
وی با تاکید بر نقش موثر زنان در مدیریت شهری هم گفت: همانطور که بخش اعظمی از جامعه را زنان تشکیل میدهند، بخش اعظمی از برنامه تربیت، مدیریت و رشد جامعه نیز برعهده بانوان است، لذا وقتی بانوان نسبت به موضوعی دغدغهمند میشوند با دقت و ظرافت بیشتری میتوانند برای آن موضوع برنامه ریزی کنند؛ به ویژه که بسیاری از این موارد، موضوعاتی است که بانوان هم در محیط کار و هم در محیط خانه با آن روبرو هستند. علوی ادامه داد: وقتی بانوان ما درکنار مدیریت شهری قرار میگیرند، هم دغدغهها را به طرح و موضوع اجرایی تبدیل وهم در کنار مدیریت شهری اجرا میکنند.
حتما لازم است زمینه برای حضور آنها بیشتر فراهم شود.
۱۱ ایده به مرحله نهایی رسیدنددر رویداد «زمین و زنان» ۵۰ ایده ابتدایی، ارائه شد که با توجه به سیاستگذاریهای مطرح شده ۳۰ ایده برای ارائه اولیه پذیرفته شدند. بعد از داوری، ۱۳ ایده که بیشترین نمره را کسب کرد برای مرحله دوم پذیرفته شدند و در نهایت ۱۱ ایده وارد مرحله نهایی شد. جمع آوری فیلتر سیگار، ساخت گرانول، ساختن ساختمانها با کمترین نخاله و پسماند، گردشگری هوشمند و... بخشی از ایدههای مطرح شده در این رویداد بود.
ارسال نظرات