تازه ها
به گزارش بازارکار از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، مهدی عظیمیان در گردهمایی شتابدهندههای منتخب ایران، افزود: براساس مصوبه جدید مرکز شتاب دهی نوآوری و مرکز تعاملات بین المللی، شتاب دهنده ها می توانند با میزبانی از ایرانیان خارج از کشور به جذب آنها اقدام کنند و از پژوهانه (گرنت) معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری برخوردار شوند.
وی شتاب دهندهها را یکی از ارکان مهم زیست بوم فناوری توصیف کرد و گفت: ترویج فرهنگ کارآفرینی جدی ترین دغدغه های مرکز شتابدهی نوآوری است و در این زمینه ۶۰۰ رویداد برگزار کرده است.
رییس مرکز شتابدهی نوآوری کمک به ایجاد استارتاپ های پایدار را از دیگر دغدغه های این مرکز دانست و بر نقش میانجی گرانه شتابدهندهها در تحقق این مهم تاکید کرد.
عظیمیان با بیان اینکه در این سرفصل ۷۶ شتابدهنده عضو داریم. ادامه داد: حمایت از فضای کار اشتراکی سرفصلی است که این روزها در دست داریم و این تکلیفی است که معاونت علمی ریاست جمهوری بر عهده ما گذاشته است و در این بخش هم ۲۶ عضو داریم.
وی یادآور شد: مرکز شتاب دهی نوآوری بیشتر حمایت های غیرمالی را در دستور کار دارد، آموزش، کمک به جذب تیم ورودی، زنده کردن موضوع رویدادهای کارآفرینی از جمله این اقدامات است.
بیشتر بخوانید
ضرورت حمایت از شتاب دهندهها به عنوان یک اولویت ملی
زیست بوم نوآوری و فناوری باید به سمت کیفی سازی گام بردارد
دستورالعمل های حمایت از توسعه فعالیت شتاب دهنده ها ابلاغ شد
به گزارش ایرنا، گردهمایی ۲ روزه شتابدهندههای منتخب ایران با هدف شبکهسازی و اشتراک دانش و تجربه و اطلاع از آخرین حمایتها و امکانات نهادهای دولتی از جمله معاونت علمی، فنـاوری و اقتصاد دانشبنیان ریاسـت جمهوری روز گذشته در تهران گشایش یافت.
بررسی دستورالعمل شتاب دهنده ها، بررسی سیاستهای معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در این حوزه، اعمال روال جدید ارزیابی، انتقال تجربیات موفق شتاب دهندهها، توسعه همکاری ها و شبکه سازی و آموزش و یادگیری از جمله اهداف برگزاری این رویداد است.
مرکز شتابدهی نوآوری ذیل سازمان پارک فناوری پردیس و با حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری با محوریت کمک به شکلگیری و توسعه زیستبوم استارتاپی در ایران فعالیت دارد.
سیاستهای این مرکز در مسیر راهبری و مدیریت این موضوع، بر مبنای توسعه همه جانبه زیست بوم استارتاپی ایران با محوریت بخش خصوصی و توسعه متوازن فعالیت استارتاپی در تمام استانهای کشور برنامهریزی شده است.
«ترویج فرهنگ کارآفرینی» و «کمک به ایجاد و رشد استارتاپهای پایدار در کشور» به عنوان دو هدف استراتژیک این مرکز مشخص شده است.
مهم ترین اقدامات مرکز شتابدهی نوآوری برای تحقق این اهداف در سرفصلهای کمک به برگزاری رویدادهای کارآفرینی و همچنین ایجاد و تقویت فضاهای کاری اشتراکی و شتابدهندههای نوآوری خلاصه میشود. همچنین برگزاری سالانه رویداد پردیسسامیت در محل پارک فناوری پردیس با هدف گردهمایی، آموزش، انتقال تجربه و شبکهسازی بازیگران اکوسیستم نوآوری کشور شامل مدیران شتابدهندهها و فضاهای کار اشتراکی، برگزارکنندگان رویدادهای کارآفرینی، مدیران شرکتهای سرمایهگذاری خطر پذیر و صندوقها و ... از دیگر برنامههای جاری این مرکز است.
ارسال نظرات