السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۵۴۴۸۰
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد

تاکید معاون وزیر کار بر زمینه‌سازی اشتغال بانوان در دانشگاه حضرت معصومه (س)

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر ضرورت فرهنگ‌سازی در زمینه اشتغال بانوان گفت: دانشگاه حضرت معصومه (س) با تربیت نیروی متخصص و کارآمد می تواند در این زمینه راهگشا باشد.
سه‌شنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۷




به گزارش بازارکار از مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «محمود کریمی بیرانوند» در آیین امضای تفاهم‌نامه پارک کارآفرینی ویژه بانوان با همکاری دانشگاه حضرت معصومه (س) این اقدام مشترک را موثر دانست.
وی تاکیدکرد: انتظار از این کار مشترک، تنها اجرای یک پروژه عمرانی نیست بلکه دانشگاه به عنوان محکم‌‍ترین سنگر برای پاسداشت ارزش‌های علمی و انقلابی در تولید دانش و تربیت نیروی متخصص و کارآمد نقش اساسی دارد.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه در حوزه اشتغال بانوان وظایف سنگینی بر عهده داریم، خاطرنشان کرد: دانشگاه حضرت معصومه (س) را باید به عنوان یک الگوی مترقی بدانیم و این دانشگاه باید در زمینه اشتغال بانوان الگوسازی کند.
کریمی بیرانوند تصریح کرد: دانشگاه حضرت معصومه (س) باید بتواند با ایجاد یک سند راهبردی الگوی مطلوب اشتغال بانوان را طراحی کند تا یک خدمت علمی و زیرساختی برای ایران اسلامی باقی بماند.
معاون وزیر کار گفت: باید در راستای امضای این تفاهم نامه جمع‌بندی عملیاتی نظریه انقلاب در حوزه اشتغال بانوان انجام و اقدامات بر زمین مانده پیوست این کار شود .  
وی معتقد است: مبنای اشتغال بانوان تنها ارائه تسهیلات به مشاغل خانگی نیست بلکه اشتغال بانوان فراتر از این موضوع است که باید در این زمینه اقدامات لازم و موثر انجام شود .
«مریم بردبار» رییس دانشگاه حضرت معصومه (س) نیز در این نشست گفت: پارک کارآفرینی ویژه بانوان اندیشه جدیدی است که برای اولین بار در کشور قرار است با همکاری وزارتخانه‌های «تعاون، کار و رفاه اجتماعی» و «علوم، تحقیقات و فناوری» در دانشگاه حضرت معصومه (س) اجرا شود.
وی افزود: اگرچه تولید ملی یک جهاد است و زن و مرد ندارد اما شان و جایگاه ویژه زن در نظام اسلامی می‌طلبد که جهت گیری‌ها و برنامه ریزی‌های متناسبی در این حوزه انجام شود .
بردبار توضیح داد: این طرح شامل کلیه رده‌های سنی بانوان می شود و می تواند مرجع مناسبی برای مشاوره ، آموزش، توسعه مهارت‌ها و پشتیبانی باشد .
لازم به ذکر است: این تفاهم نامه در 5 ماده و در دو نسخه به تایید و امضای معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس دانشگاه حضرت معصومه (س) رسید.
تفاهم نامه از اسفند ماه 1402 تا اسفند سال 1412 به مدت 10 سال معتبر است.
هدف از امضای این تفاهم‌نامه و ایجاد پارک کارآفرینی ویژه بانوان تاکید بر مفاهیم دینی و ارزشی کار، تعریف زیست بوم ملی اشتغال بانوان، ترویج ترکیب موفق خانوادگی و کاری و ارائه الگوی مطلوب، ایجاد فضای حمایتی و امن در جهت تشویق به کارآفرینی، طراحی پلتفرم اشتغال ویژه بانوان، ترویج و شادی هدفمند، مطالعه و توسعه مشاغل کم سرمایه‌بر مهارت محور، رشد اقتصادی و توسعه محلی، تسهیل ارتباطات و شبکه‌سازی است.


ارسال نظرات