تازه ها
به گزارش بازارکار، نشست عرصه کارآفرینی با حضور انسیه خزعلی معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده، تولید کنندگان و بازرگانان و افراد منتخب در عرصه کارآفرینی وزارت صمت در ساختمان معاونت امور زنان و خانواده تشکیل شد.معاون رییسجمهور در امور زنان و خانواده گفت: یکی از مشکلات عمده بانوان در کسب و کار خانگی «اخذ مجوز سیب سلامت» است، که باید به حل این مساله در بسته حمایتی پرداخته شود.
انسیه خزعلی معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده در نشست عرصه کارآفرینی بیان کرد: بسیاری از مواردی که توسط کارآفرینان ذکر شد باید در بسته حمایتی دیده شوند.
وی افزود: در بخش شیرخوارگاهها در سالهای اول که به استانها سفر داشتیم شاهد بودیم که افراد بسیاری در نوبت اخذ فرزند در انتظار بودند اما آئین نامههای موجود نمیگذاشتند به راحتی صاحب فرزند شوند، اما امروز با یک تغییر کوچک ایجاد شده باعث بسته شدن شیرخوارگاهها شده است.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده گفت: مساله صادرات بسیار مهم است چرا که باعث شده کارها به کندی انجام شوند، امیدواریم بتوانیم در قالب یک بسته جامع و گرهگشا، راهکار و تسهیلاتی در این باره با همکاری وزارت صمت داشته باشیم.
وی بیان کرد: آموزش و فرهنگسازی، ترویج فرهنگ کار در خانواده مساله مهمی است که باید به آن نیز پرداخته شود. ایجاد فرهنگ کار و حمایت از کارآفرینان برای پشتیبانی از بانوان کارآفرین در خانواده داشته باشیم.
خزعلی افزود: همچنین در حوزه فناوریهای نوین و هوش مصنوعی نیز اگر برنامهریزیهای لازم داشته باشیم قطعاً در این حوزه میتوانیم پیشرفت خوبی شاهد باشیم.
وی ادامه داد: در مساله «فروش» صنایع خانگی باید زیرساختهای آن آماده شود. از وزارت صمت خواستارم اگر میشود کسانی که در این مسیر کار مشغول به کار هستند به آنها تخفیفی داده شود.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده گفت: باید شغل انعطافپذیر با بانوانی که فرزند و خانواده دارند در این بسته حتماً دیده شود.
وی در خصوص مساله کشت فراسرزمینی که مساله مهمی است از نظر دولت است گفت: امیدواریم بتوانیم با تغییرات در قوانین تحریمهای داخلی را برداریم.
خزعلی در پایان گفت: یکی از مشکلات عمده بانوان در کسب و کار خانگی «اخذ مجوز سیب سلامت» است، که به این مساله نیز باید پرداخته شود.
بسته حمایتی از تولیدکنندگان ارائه میشود
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: با نگاه مثبت دولت سیزدهم، بسته حمایت از تولیدکنندگان به مناسبت هفته تولید و تجارت در اختیار این قشر قرار میگیرد.
خزعلی روز شنبه در نشستی با بانوان تولیدکننده، صنعتگر و بازرگان کشور ضمن تسلیت شهادت آیت الله رئیسی و هیات همراه، از خداوند خواست که در پی این حادثه به مردم کشور صبر و آرامش عطا کند.
وی با اشاره به مشکلات و موضوعات زنان در زمینه تولید و صادرات اظهار داشت: گاهی با یک تغییر در دستور العمل و آییننامه، مشکلات بسیاری از تولیدکنندگان رفع و گرهها باز میشود و شاهد سرعت بیشتری در تولید خواهیم بود.
خزعلی افزود: شناسایی عواملی که موجب میشود تولید و صادرات کُند پیش رود، بسیار مهم است و با شناسایی نیازهای بانوان مولد، بسته حمایتی از تولیدکنندگان تهیه و ارائه میشود.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با تاکید بر ضرورت فرهنگسازی خانواده و فرهنگ عامه گفت: برای کار در حوزه کارآفرینی و تولید بانوان، فرهنگسازی ضروری است.
وی با بیان اینکه کسب و کار خانواده محور را از ابتدای دولت سیزدهم در دستور کار قرار دادیم، افزود: کارهای خوبی در حوزه فضای مجازی و تولیدکنندگان برای بانوان انجام شده است و امیدواریم در بسیاری از این حوزهها در دنیا پیشقدم باشیم.
خزعلی ادامه داد: مسأله فروش محصولات از موضوعات مهم تولیدات خانگی و کارگاههای زنان است و باید حتما به فکر بازار فروش در سایر کشورها از جمله کشورهای همسایه یا کشورهایی که دارای ارتباط مناسبی با ایران هستند، باشیم.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به ضرورت شغل منعطف برای بانوان تاکید کرد: حتما در بستههای حمایتی برای تولیدکنندگان باید شغل منعطف مورد توجه قرار گیرد و تولیدکنندگانی که دارای فرزند هستند از حمایت ویژه بهرهمند شوند.
وی با اشاره به برنامههایی که برای تسهیل کار تولیدکنندگان در دست اجرا است، گفت: کشت فراسرزمینی که برخی بانوان مطرح کردند از مواردی است که دولت به دنبال آن است همچنین حضور در نمایشگاهها در دستور کار قرار دارد که با توجه به هزینههای موجود، تلاش میشود تخفیفاتی به منظور حمایت از تولیدکنندگان داده شود.
گفتنی است؛ پیش از این لرستان و اصفهان نیز در سال ۱۳۹۴ میزبان این نشست بودهاند. سن بالای زنان سرپرست خانوار درکشور از جمله مباحثی بود که در این نشستها مورد بررسی قرار گرفت.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات