تازه ها
صبح امروز (دوشنبه، هشتم مرداد) «سومین جشنواره ملی مهارت» با حضور «سید صولت مرتضوی» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاونان وی آغاز بهکار کرد. در این مراسم، ۳۱ کارگاه آموزش هوش مصنوعی در سراسر کشور افتتاح شد.
سومین جشنواره ملی مهارت به تفکیک در چهار بخش شناسایی و تجلیل از فعالان و پیشکسوتان مهارتآموزی، شناسایی و تکریم خیرین مهارتآموزی، انتخاب و معرفی سفیران مهارت و انتخاب و معرفی بنگاههای اقتصادی سرآمد در حوزه مهارتآموزی برگزار میشود.
کمیته داوری کشور از میان افراد پیشنهادی استانها، پنج نفر را بهعنوان برگزیدگان ملی انتخاب و معرفی خواهند کرد و همچنین به برگزیدگان علاوه بر تقدیر نامه، تندیس مهارت اعطا میشود.
حُسن شهرت فرهنگی و اجتماعی در حوزههای مهارتی، فعالیت در رسانهها بهمنظور ترویج آموزشهای فنی و حرفهای، کسب افتخارات ملی در قالبهای انتخاب بهعنوان مربی، هنرآموز، مدرس نمونه کشوری، پژوهشگر نمونه کشوری در حوزه مهارتآموزی و مسابقات ملی مهارت، تدوین استانداردهای آموزش یا سنجش مهارت، مشارکت در درآمدزایی این سازمان از طریق اجرای تبصره ۷۵، اختراع ثبت شده و تالیف و ترجمه کتاب، دارا بودن تشویق نامه از مقامات استانی و کشوری در حوزه آموزشهای فنی و حرفهای از شاخصهای ارزیابی فعالان و پیشکسوتان مهارتی است.
شناسایی و اهدای نشان مهارت بنگاههای اقتصادی سرآمد در حوزه مهارتآموزی، بر اساس شاخصهای کسب نشان ملی مهارت، گواهی تعهد به مهارتآموزی و لوح تقدیر کوشش در مهارتآموزی، انجام شده است.
با توجه به اینکه مهمترین ماموریت هدفگذاری شده سازمان آموزش فنی حرفهای کشور در راستای ارائه آموزشهای فنی و تخصصی استاندارد و مورد نیاز بازار کار و تدوین استانداردهای روز آموزش مهارت تعریف شده است، بر این اساس اجرای طرحهای مهارتی با هدف توانمندسازی بهویژه جوانان جویای کار، در راستای ایجاد و پایداری اشتغال در کشور انجام میشود.
این رویداد به صورت سراسری، هم زمان در ۳۱ استان کشور با حضور روسای بنگاههای اقتصادی، سفیران مهارت و خیرین مهارتی در حال برگزاری است.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات