حلول ماه پر فیض شعبان، ماه آمادگی برای دعوت به مهمانی بزرگ خدا برهمگان گرامی باد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۷۲۶۷
۲۹ بهمن روز اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی است؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی برای نخستین بار در شهریور ۱۳۸۹ در جمع کارآفرینان کشور به تحقق اقتصاد مقاومتی و نقش آن در اقتصاد مقاوم و پویا اشاره فرمودند و از آن تاریخ روزی بنام " اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی" در تقویم‌ها ثبت شده است. "کارآفرینی" از یکسو، امکان شناسایی فرصت‌ها و از سوی دیگر بستر نوآوری برای ایجاد فرصت‌های جدید است، جالب آنکه، در بند نخست سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، کارآفرینی یکی از عوامل مهم برای رسیدن به نقطه‌ی مطلوب اقتصادی اشاره شده است.
يکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۴

۲۹ بهمن روز اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی است؛ رهبر معظم انقلاب برای نخستین بار در شهریور ۱۳۸۹ در جمع کارآفرینان کشور به تحقق اقتصاد مقاومتی و نقش آن در اقتصاد مقاوم و پویا اشاره فرمودند و از آن تاریخ روزی بنام " اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی" در تقویم‌ها ثبت شده است. "کارآفرینی" از یکسو، امکان شناسایی فرصت‌ها و از سوی دیگر بستر نوآوری برای ایجاد فرصت‌های جدید است، جالب آنکه، در بند نخست سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، کارآفرینی یکی از عوامل مهم برای رسیدن به نقطه‌ی مطلوب اقتصادی اشاره شده است.
همچنین در این بند بر تامین شرایط و فعال‏سازی امکانات و منابع مالی و سرمایه‏‌های انسانی و علمی کشور به منظور توسعه کارآفرینی تاکید شده و همچنین این بند به حداکثر رساندن مشارکت مردم در فعالیت‏های اقتصادی با تسهیل و تشویق همکاری‏های جمعی و تاکید بر ارتقای درآمد و نقش طبقات کم‏‌درآمد و متوسط اشاره دارد.
در واژه نامه وبستر، «کارآفرین کسی است که متعهد می‌شود مخاطره‌هـای یک فعالیت اقتصادی را سازماندهی، اداره و تقبل کند». شومپیتر، به عنوان یک اقتصاددان، عقیده دارد نقش کارآفرین، نوآوری است؛ ارائه کالا و روشی جدید در فرآیند تولید، گشایش بازاری تازه، یافتن منابع جدید و ایجاد هرگونه تشکیلات جدید در صنعت و... از فعالیت‌های کارآفرینان است. سایر ارکان اقتصاد مقاومتی از نگاه رهبر، حمایت از تولید ملّی، صنعت، کشاورزی و مدیریت مصرف (پرهیز از اسراف) است. ایجاد ایمنی در برابر بحران‌ها و تحریم‌های اقتصادی بین‌المللی، کسب توانایی واکنش هوشمند به تغییرات محیطی، توسعه سرمایه‌های انسانی و اجتماعی، افزایش انعطاف پذیری بازار کار، ارتقاء قابلیت‌های رقابتی محصولات و خدمات و توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز توانمندسازی نیروی کار از مهم‌ترین اهداف اقتصاد مقاومتی می‌باشد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در روز سوم بهمن ماه سال جاری نیز در دیدار صد‌ها نفر از کارآفرینان، سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی، پیشرفت‌ها و ابتکارات بخش خصوصی را مایه امید و حرکت خواندند و با ضروری دانستن نوآوری در عرصه کارآفرینی، تأکید کردند: نظام تصمیم‌گیری و اجرایی کشور به عنوان یک الزام کاملاً جدی، به بخش خصوصی کمک کند و موانع را از مسیر تحرک و پیشرفت و نوآوری آن‌ها بردارد.
نکته آخر اینکه کشور عزیزمان ایران با همه تحریم‌ها و تهدید‌ها با نوآوری و با تکیه بر استعداد‌ها و ظرفیت‌های داخلی مثل قانون حمایت از دانش بنیان‌ها و نیز قانون جهش تولید و ... گام‌های موثری برای توسعه اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی برداشته است که می‌تواند در تاب آوری و توسعه اشتغال و کارآفرینی و رسیدن به رشد اقتصادی و بازارکار به عنوان فرصت تلقی شود.

بازارکار ۲۹ بهمن روز اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی را گرامی می دارد و همواره تلاش دارد در راستای ماموریت و چشم انداز خود حامی فعالان و تولید کنندگان نوآور و دانش آموختگان کارآفرین باشد.

ارسال نظرات