بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۹۳۶۳
به مناسبت هفته كارگر و در آستانه روز ملی ایمنی و سلامت در محیط كار
روابط عمومی مؤسسه کار و تأمین اجتماعی به مناسبت هفته کارگر و در آستانه روز ملی ایمنی و سلامت در محیط کار، وبینار آموزشی با عنوان « وبینار «کاربرد هوش مصنوعی برای پیشگیری از حوادث و ارتقای آموزش کارگران » توسط عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی برگزار شد.
چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۶

به گزارش بازارکار، این برنامه آموزشی با حضور اساتید برجسته و جمع زیادی از فراگیران سراسر کشور، به بررسی نقش فناوری‌های نوین در کاهش حوادث شغلی و آموزش HSE پرداخت. در این نشست که دکتر حمید هاشمی استادیار گروه پژوهشی مدیریت و تعالی عملکرد پژوهشکده مطالعات توسعه جهاد دانشگاهی ارائه داشت، اهمیت هوش مصنوعی در تشخیص رفتارهای ناایمن، آموزش و یادگیری رفتار ایمن، ضرورت ترکیب فناوری و نظارت انسانی، و همچنین توسعه سامانه‌های ثبت و تحلیل هوشمند داده‌های ایمنی مبتنی بر فناوری های نوین مورد تأکید قرار گرفت.
استاد حاضر، با معرفی نمونه‌های موفق داخلی و بین‌المللی، به نقش ویژه آموزش مستمر و تجمیع داده‌ها برای افزایش دقت  و صحت سامانه‌های هوشمند اشاره کردند. همچنین استفاده از واقعیت مجازی در آموزش کارگران و لزوم گسترش پروژه‌های میدانی در حوزه ایمنی مطرح شد.
مؤسسه کار و تأمین اجتماعی در راستای تعهد خود به ارتقای ایمنی نیروی کار، توسعه سامانه‌های نوین و ترویج فناوری‌های پیشگیرانه را در دستور کار قرار داده است.
در این برنامه آموزشی که با استقبال ویژه و حضوربیش از 250 نفر از سراسر کشور برگزار شد، دکتر حمید هاشمی عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی به عنوان مدرس دوره ضمن بررسی کاربردهای فناوری‌های نوین در کاهش حوادث شغلی، بر اهمیت هوش مصنوعی در تشخیص رفتارهای ناایمن، ضرورت ترکیب فناوری و نظارت انسانی و همچنین توسعه سامانه‌های ثبت و تحلیل داده‌های ایمنی تأکید کرد.
ایشان با معرفی نمونه‌های موفق داخلی و بین‌المللی، به نقش ویژه آموزش مستمر و تجمیع داده‌ها برای افزایش دقت سامانه‌های هوشمند و استفاده از واقعیت مجازی در آموزش کارگران و لزوم گسترش پروژه‌های میدانی در حوزه ایمنی اشاره کرد.

دکتر حمید هاشمی در این وبینار موضوعات و سرفصل هایی مثل هوش مصنوعی برای ایمنی کارگران، اهمیت هوش مصنوعی در ایمنی کارگران،  تعریف ساده و تخصصی هوش مصنوعی، کاربردهای اصلی AI در پیشگیری از حوادث،  نقش AI در آموزش ایمنی کارگران،  چالش ها و محدودیت های AI در HSE  ، آیا هوش مصنوعی می تواند اشتباه کند؟ دالیل و راهکارها ، هزینه اشتباهات AI در ایمنی ،  دقت آماری مورد نیاز برای AI در HSE ، تکیه کامل بر AI :آیا منطقی است؟ هوش مصنوعی برای ایمنی کارگران ،  نظارت بر کارکنان تنها با AI ، آینده ارتباط انسان و فناوری در ایمنی ، هوش مصنوعی :تهدید یا فرصت برای متخصصان ایمنی؟ ، شناسایی عدم انطباق با AI ، کمک به رعایت قوانین ایمنی OSHA با AI ، طراحی رویه های ایمنی با کمک AI، پیش بینی استرس، خستگی و خواب با AI ، پذیرش AI توسط مدیران ارشد ، تاثیر AI بر رفاه کارکنان ، آینده شغلی متخصصان ایمنی در عصر AI هوش مصنوعی برای ایمنی کارگران، مزایای AI در کاهش حوادث و افزایش بهره وری، محدودیت های فناوری AI ، خطاهای AI و راهکارهای کاهش آن ، هزینه خطاهای AI در ایمنی ، اهمیت دقت باالی AI در حوزه ایمنی ، لزوم قضاوت انسانی در کنار AIو  نتیجه گیری: تعادل بین فناوری و انسان را مورد بحث و برسی قر ار داد.

 

ارسال نظرات