
تازه ها
توجه ما به استخدام در شهرستانها است

"علاء الدین رفیع زاده" روز سه شنبه در نشست شورای اداری استان البرز افزود: با عنایت خداوند ، رهبری مقام معظم رهبری ، هدایت دولت و اعضای آن، جنگ به خوبی مدیریت شد اما آموزه مهم آن این بود که باید قدر مردم را هرچه بیشتر از گذشته بدانیم .
وی بیان داشت: رییس جمهور نیز تاکید دارند پیروز این جنگ مردم بودند چراکه اگر پای کار نمی آمدند، سرانجام کار به اینجا نمی رسید .
معاون رییس جمهور و رییس سازمان امور استخدامی و اداری کشور گفت: این مهم تکلیف ما را بیشتر می کند که برای حفظ انسجام در نظام اداری چه باید بکنیم .
وی یادآور شد: از زمانی اقدامات در حوزه اداری دستگاه های اجرایی آغاز شد، تکریم مردم افزایش یافته بنابراین این مهم را نیز باید مدنظر قرار داد که نقش افرادی که در خطوط عملیاتی به مردم خدمات ارایه می کنند بسیار پراهمیت است .
رفیع زاده اضافه کرد: کارمندان حتی یک اداره کوچک، به عنوان نماینده دولت هستند و نحوه ارایه خدماتی که داده می شود بسیار مهم است .
معاون رییس جمهور خطاب به کارکنان ادارات تاکید کرد: باید توجه خود را بیش از گذشته روی نحوه ارایه خدمات داشته باشیم، متاسفانه رضایتمندی مردم از نظام اداری پایین است.
وی با اشاره به فرمایشات رهبرمعظم انقلاب ادامه داد: رهبر بارها تاکید کردند که اگر قوانین به درستی اجرا شود مردم رضایت خواهند داشت، بنابراین باید وظایف خود را به نحو احسن در راه خدمت به مردم و با در نظر گرفتن حقوق و خواسته های قانونی آنان انجام دهیم .
رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور با اشاره به مفاد قانونی افزود: باید بپذیریم که کار مردم را باید در همان روز مراجعه انجام دهیم و به زمان های دیگر موکول نکرد .
وی ادامه داد: اگر سامانه ای در راه ارایه خدمات به مردم مشکل یا نقصی دارد، باید بازنگری کرد و کرامت مردم را هرچه بیشتر حفظ کنیم .
رفیع زاده افزود: باید با مردم برخورد مناسب داشت و سامانه فواد به دنبال آن است که صدای واقعی مردم ما در مواجهه با نظام اداری باشد و اکنون درصدد هستیم که این سامانه را در استان البرز به عنوان دومین استان کشور راه اندازی کنیم .
وی یاد آورشد: عدم رضایت مردم از نظام اداری به معنای آن نیست که دولت خدمات نمی دهد چراکه در همین جنگ ۱۲ روزه دولت نشان داد که پای کار است و چیزی کم و کاست نداشتیم.
رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور با تاکید بر توجه بیش از پیش به خواسته های مردم گفت: یک سری رفتارهای نامناسب ویترینی سبب می شود که مردم نگاه نامناسبی نسبت به نظام اداری پیدا کنند، بنابراین همه باید پای کار باشیم .
وی ادامه داد: وجه تمایز سامانه فواد آن است که تاحد امکان در تلاش است که نتیجه را به مراجعه کننده گزارش دهد و تا مرحله آخر که شهروند میزان رضایت خود را اعلام می کند این مهم دنبال می شود، بنابراین این سامانه باید در کشور الگو شود، چرا که بالاتر از خدمتگزاری به مردم درنظام اداری نداریم .
رفیع زاده تاکید کرد: زمانی مردم از ما راضی می شوند که خدمات حسینی (ع) ارایه دهیم و بر این اساس گزارش های ویژه در خصوص نحوه ارایه خدمات به مردم به رییس جمهور و اعضای هیات دولت ارایه خوهم داد، بنابراین پرداخت ها نیز مبتنی بر عملکرد یک بخش و برهمین مبنا انجام می شود .
معاون رییس جمهور در ادامه یادآور شد: سامانه فواد از طریق کد «۱۲۸» تماس شهروندی، شکایت یا درخواست را میگیرد و یک کد رهگیری میدهد و تا پایان فرایند همراهی میکند؛ شهروند نیز میزان رضایت نهایی را در همان سامانه ثبت میکند و امتیاز عملکرد بلافاصله در پروفایل مدیر یا کارمند مینشیند.
وی خطاب به مدیران استانی تأکید کرد: هیچ تعارفی در کار نیست؛ از استاندار خواستهام مسوول مستقیم پیگیری باشد و رسانهها نیز فرایند را رصد کنند. بخش خصوصی مدیریت مرکز تماس را برعهده دارد تا پاسخگویی از منطق سنتی اداری جدا شود.
رییس سازمان اداری و استخدامی به کمبود نیروی انسانی در البرز اشاره کرد و گفت: در آزمون جاری، سهمیه یک هزار و۶۷۳ نفر به استان دادهایم که ۷۶۹ نفر برای آموزشوپرورش و ۸۴۴ نفر برای وزارت بهداشت است، بنابراین دستگاهها باید نیاز واقعی خود را در کارگروه مشترکی که بهریاست سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تشکیل میشود، ارائه کنند تا در مجوزهای سال آینده لحاظ شود.
وی با تاکید بر تمرکز استخدام در واحدهای عملیاتی بهجای ستادهای ملی ادامه داد: وزارتخانهها نیرو دارند؛ ما دنبال تقویت صف خدمترسان در شهرستانها هستیم.
رفیعزاده ، مجتمعسازی ادارات در شهرستانهای تازهتاسیس را راهکاری برای کاهش هزینه و دسترسی آسان مردم دانست و گفت: در صورت آمادهشدن فضا، شخصا با معاونان وزارت کشور برای بازدید و رفع موانع اقدام میکنم.
رییس سازمان اداری و استخدامی به برنامه چهارساله اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم اشاره کرد و گفت: ۴۸ پروژه اجرایی تعریف شده که از جراحی ساختار کلان دستگاهها تا واگذاری بخشی از تصدیگریها به مدیریتهای محلی را در بر میگیرد. جذب ۵۰۰ مدیر توانمند و پرداخت مبتنی بر عملکرد نیز در همین بسته دیده شده است.
رفیعزاده اجرای سامانه فواد را «امتحان بزرگ» دستگاههای اجرایی دانست و اظهار امیدواری کرد: اگر تکریم اربابرجوع در ادارات جا بیفتد، رضایت مردم و در نهایت رضایت الهی را در پی خواهد داشت.
معاون رییس جمهوری همچنین اعلام کرد که طرح فوق العاده خاص حقوق کارکنان انجام خواهد شد و علاوه بر آن برنامه های دیگری برای بهبود وضعیت حقوق کارمندان در حال انجام است.
ارسال نظرات