السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۱۶۵۰
میدری در پیامی به مناسبت هفته بهزیستی؛

سازمان بهزیستی بازوی توانمند دولت در مسیر اجتماعی‌سازی سیاست‌های رفاهی است/ نقش حیاتی مددکاران اجتماعی و فعالان حوزه بهزیستی در نهادسازی اجتماعی برای قرن جدید

«احمد میدری» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پیامی به مناسبت «هفته بهزیستی»، سازمان بهزیستی کشور را بازوی توانمند دولت در مسیر اجتماعی‌سازی سیاست‌های رفاهی، کاهش نابرابری، ارتقای تاب‌آوری اجتماعی و بسترسازی برای عدالت پایدار دانست.
چهارشنبه ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۸
به گزارش بازارکار از مرکز روابط عمومی و امور بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در متن پیام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی آمده است: سازمان بهزیستی کشور به عنوان مولود انقلاب اسلامی و با دغدغه‌مندی شهید «دکتر محمدعلی فیاض بخش» تشکیل شد و در حال حاضر رکن اساسی سلامت اجتماعی در کشور محسوب می‌شود. 

فرارسیدن هفته بهزیستی، فرصتی است تا بار دیگر بر ضرورت سیاست‌گذاری‌های فراگیر در حوزه رفاه اجتماعی تأکید و از تلاش‌های ارزشمند شما همکاران متخصص و دلسوز که در خط مقدم پاسداری از کرامت انسانی و سلامت روان جامعه ایستاده‌اید، قدردانی کنیم. 

در ادامه پیام وزیر رفاه آمده است: در این هفته که همزمان شده با روزهای پس از جنگ ۱۲ روزه، حضور مؤثر و ایثارگرانه مددکاران، روانشناسان و کارکنان سازمان بهزیستی در کنار مردم، تجلی روشن سرمایه اجتماعی و تعهد انسانی در لحظات بحران بود. 

این حضور تحقق عدالت اجتماعی و مرهمی بر زخم‌های جسمی و روانی آسیب دیدگان بود.

سازمان بهزیستی کشور نماد مسئولیت پذیری نهادی است که رسالت خود را صرفاً یک سازمان حمایتی نمی بیند بلکه بازوی توانمند دولت در مسیر اجتماعی سازی سیاست‌های رفاهی، کاهش نابرابری، ارتقای تاب آوری اجتماعی و بسترسازی برای عدالت پایدار است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه این پیام تاکید کرده است: بر این باورم که سیاست‌های رفاه اجتماعی اگر با رویکرد ساختاری و بلندمدت پی‌ریزی شوند می‌توانند بنیان‌های توسعه انسانی را در جامعه مستحکم سازند و از تولید چرخه های بازتولید فقر و نابرابری جلوگیری کنند. همان‌گونه که در مسیر اصلاح سیاست‌های یارانه ای و بازطراحی نظام تأمین اجتماعی کوشیده ایم تا منابع به سوی دهک‌های پایین تر هدایت شود. امروز نیز در حوزه بهزیستی باید با نگاهی باز توزیعی و عدالت محور، حمایت از گروه‌های در معرض آسیب را به مهمترین رکن سیاست گذاری اجتماعی بدل کنیم. 

در ادامه پیام میدری آمده است: بر این باوریم که تحقق رفاه عمومی نه از مسیر انفعال اقتصادی، بلکه از طریق مشارکت فعال آحاد جامعه در تولید و تصمیم‌سازی اجتماعی ممکن می‌شود؛ از همین رو تقویت نهادهای مردمی توانمندسازی جامعه هدف و توجه به عدالت فضایی ،جنسیتی و نسلی در اولویت برنامه‌های ما قرار دارد. از دیگر سو سلامت روان به مثابه یکی از ارکان بنیادین زندگی معنادار انسانی، نیازمند توجهی فراتر از اقدامات درمانی صرف است. باید ساختارهای اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی را بنا کنیم که از ابتدا زمینه های فرسایش روانی را کاهش دهند؛ به همین دلیل نقش مددکاران اجتماعی، روان شناسان و فعالان حوزه بهزیستی نقشی استراتژیک و حیاتی در نهادسازی اجتماعی برای قرن جدید است. 

در ادامه تاکید شده است: در این مسیر، با الهام از تجارب جهانی و ریشه‌های بومی، ما بر طراحی و اجرای سیاست‌های پایدار اجتماعی تاکید داریم که نه فقط برای رفع فقر بلکه برای «فراگیری عدالت» است. این سیاست‌ها، همان کلیدهای اجتماعی سازی حکمرانی هستند که ملت ما سزاوار آن است.

در پایان پیام وزیر رفاه آمده است: درود می‌فرستم بر روح پاک شهید دکتر محمدعلی فیاض‌بخش و همه شهدای عزیز بهزیستی و همین‌طور شهدای حمله متجاوزانه رژیم صهیونیستی و به همه آنان که در روزهای تار و روشن چراغ امید را در خانه‌های آسیب دیدگان برافروختند، ادای احترام می کنم. 

این هفته را به همه تلاشگران بهزیستی تبریک می‌گویم و اطمینان می‌دهم که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خود را متعهد به گسترش عدالت اجتماعی، بازتوزیع عادلانه منابع و ارتقای کیفیت زندگی همه ایرانیان می‌داند.

ارسال نظرات